yeni evliyim ve hamileyim

Annesini görsün gelsin, size bir zararı yok ki..
tabii bu evi terk etme teşebbüsü zararlı bir durum..

MR mi girdin? yahu iyimisin sen niye boyle bisey yaptin? Yazsana suraya. Yapmadim de gercek degil de ya.

Emr a girmezsen olmaz bundada girmeseydin olmayacakti bu ne kadar cahillik ya hamile halinle nasıl girdin yada o gobegini gormedimi emr çeken kişi sormadimi töbe ya

Yahu arkadaşlar bir sakin olun MR değil emr yazmış. Bir rahatsızlık sanırım. Neden bebeğini kaybetmiş bir kadını azarliyorsunuz?

Yahu arkadaşlar bir sakin olun MR değil emr yazmış. Bir rahatsızlık sanırım. Neden bebeğini kaybetmiş bir kadını azarliyorsunuz?

Ya o an bizde uzuldugumuz icin sokla oyle yazdik korktuk yani uzulduk. Mr degilmis heralde nebilelim kisaca yazip cikinca konu sahibi anlayamadik noldunu. Simdi gordum emr baska biseymis. Kusura bakmasin konu sahibi.

Basin sagolsun cnm Allah sabir versin sana.O cennette sana bir yer ayirdi.

Kocanla noldu araniz?

Annesini ya da yeni evli olmanizi ,kisilik catismanizi her seyinizi bir kenara birakarak yorum yapacagim. Hamile bir kkadin yalniz birakilmaz hele de 1 hafta​

kimse de sormamış 6 aylık hamile kadını bırakıpta annesine 1 hafta niye gidiyor diye??
bu adam 1 hafta neden gidiyor. 6 aylık doğan bebek var, bu nasıl birşey?

Birden bende adrenalin tavan yaptı açık açık yazsa olmayacak böyle yanlış anlaşılma neyse ya hayırlısı olsun vardır herseyde bi Hayır

Hamileliği hastalıkla karıştırmayın. Elbette son aylarda hantallaşılıyor, destek bekleniyor ama sırf "Hamileyim yanımda kalsın" düşüncesi pek de uygun kaçmıyor, gitmesini istemiyorsanız hamileliğinizi bahane etmeyin bana kalırsa, kalbiniz kırılır. Herkes her an yanınızda olamaz

Edit: Bütün sayfaları okumamıştım bebeğinizi kaybetmişsiniz sanırım. Çok üzüldüm, başınız sağolsun. Umarım tekrar hamile kalırsınız ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.

eşim üç günde döndü. onun dönüşünden iki gün sonra hastaneye kaldırıldım. bebeğimi kaybettim.
basiniz sağolsun tekrar başıma gelir diye korkuyorum yazmissiniz bir mesajinizda öyle dusunmeyin.bebeginizi kucaginiza alırsınız inşallah.benim de 2 çocuğum var ilk bebeğimi kaybetmistim,ilk başta çok üzüldüm ama sonra demek ki hayırlı değilmiş dedim inanki sonradan hiç uzulmedim.allah korusun nice evlatlarını kaybedenler var böyle dusunmek beni rahatlatmıştı.sen de öyle düşün.esin sana destek mi şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…