yeni evliyim ve hamileyim

Once birbirinizi bi tanisaydiniz, kisilik catismalarinizi assaydiniz keske... artik olan olmus, birakin gitsin, ikiniz de bir hafta kafa dinleyin, belki ikinize de iyi gelir.

Ben anlamiyorum yani evliligin ilk zamanlari catismalar normal. Bu catismalarla karsimizdaki insanin isteklerini bilmedimiz yonleri i sinirlarini kesfederiz. Bu surecte ufak tefek az cok devam eder.

Ciftler kendini disardan goruo yorumlayamadi icin yolunda gidiyor sanilir ( bazen yolundadir bazense firtina oncesi sessizlik) ve bebek istersin yaparsin.

Isler bazen sonradan degisir. Hayatin gercek yuzunu gorursun. Firtinali gunlere merhaba dersin.
Diyecegim o ki niye cocuk yaptin diye elestirilmesi bana tuhaf geliyor. Dogru hamlelerle hareket etmeyi ogrenince problemde kalmiyor asil mesele sorun cozucu degiliz.

eşim üç günde döndü. onun dönüşünden iki gün sonra hastaneye kaldırıldım. bebeğimi kaybettim.

eşim üç günde döndü. onun dönüşünden iki gün sonra hastaneye kaldırıldım. bebeğimi kaybettim.

Saka mi bu. Nasil sogukkanlilikla yaziyosunuz bunu anlayamadim.

6-7 gün ayrılık çok değil ki. Eşimin işi dolayısıyla ben hamileyken aylarca yanlız kaldım. Hiç birşey olmuyor. Hamileyim diye 7 24 yan yana olunmaz ki. Daha 6 aylıkmış hem. Bırak gitsin. Ayrı kalmak istemiyorsan sen de git.

Yani hamileyim diye bu kadar üstüne yüklenme eşinin.

zamanla oturur. evliliğin ilk zamanları çatışma zamanı, birbirinizin huyunu suyunu öğrenince halledersiniz inş

Emra mı girdin hamile halinle?
Allah affetsin ama aklıma eşin seni yalnız bırakıp anasına gitti diye kasıtlı yapmışın gibi geldi. Eşini 'bak tek bıraktın ne oldu' diye suçlamak için.
Bu benim düşüncem. Umarım öyle değildir.

Hamileyken tabii ki evde biri olmalı. Başınız ağrır, ilaç alamazsınız; masaj yapar.
Canınız bir şey ister, mideniz bulanır pişirmeye.
Çamaşır asmak gerekir, duruma göre tehlikeli olabilir.
bu çocuğu bölünerek yapmadığıniza göre tabii ki yanınızda olacak. 1 hafta kaybolmak ne demek!

MR mi girdin? yahu iyimisin sen niye boyle bisey yaptin? Yazsana suraya. Yapmadim de gercek degil de ya.

Esiniz niy3 gidiyo annesine orayi anlamadim yani 1 hafta niye kaliyo ki sizde gitmelisiniz bence naz niyazla ilgisi yok bunun hamilelik bu ne olacagi belli olmaz 1 hafta yalniz kalmamiz dogru degil birden bisey olabilir Allah korusun benim kuzenimin suyu geldi 6 aylikti ne oldugunu anlayamadi bile ve sonu kotu oldu burda hemen naz niyaz diye cemkirenler hic hamilelik yasamadilar galiba bilmediginiz seyler hakkinda fikir belirtmeyin yani hayret bisey

Konu Sahibi konuyu terk etti resmen bebeğin öldüğüne inanmıyorum

maalesef. kötü günler geçiriyorum. eşim destek oluyor dağıldım. sonraki gebeliklerimde de aynı şeyin olmasından korkuyorum

maalesef. kötü günler geçiriyorum. eşim destek oluyor dağıldım. sonraki gebeliklerimde de aynı şeyin olmasından korkuyorum

Emr a girmezsen olmaz bundada girmeseydin olmayacakti bu ne kadar cahillik ya hamile halinle nasıl girdin yada o gobegini gormedimi emr çeken kişi sormadimi töbe ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…