yeni evliyim yardım edin kızlarr....

gamze21

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2007
2.384
4.295
698
40
18 günlük evliyim
bikaç gündür ilişki sırasında vajınamdan kokulu bi akıntı geliyoo senağlamanie oluyo anlamıyorum böle bişe olmuyodu başlarda.:1no2:..eşim oral seksten hoşlanıyodu sogumasından korkuyorum yapmak istesede ben izin vermiyorumm gene o akıntı gelir diee....
yardım edin pls

gecikmeden bir jinekoloğa gidin. iltihap ya da mantar olabilir.

gerçekten mii off yaaa
bacak aramda yuvarlak koyu renkli lekeler vardı ama çogaldı evlenmeden öncede vardı bunlar mantar olabilir mi..kaşıntı felan da yok ağrı yok iltahap olsa ağrı olmazmıydı
çok cahilim bu konularda

agri olmasina gerek yok, bir an evvel doktora gidin. Kokulu akinti bir enfeksiyon belirtisi de olabilir. Gecikmemekte fayda var :)

eger mantarın varsa akıntıda yapar diye biliyorum , hemen jinekologa git ve bu durumundan eşine bahsetme akıntından falan kendinden asıl öyle soğutursun..

hic gecikmeden acil doktora görün,intahap olabilir ve kaninda bir seyde olabilir.bazi erkeklerin bosaldi akindida iliski sirasinda kokuda yapabilir, sen ginede doktora bi görünmekde.simdiden gecmis olsun.

Eğer mantarsa eşine de geçer, bir an evvel doktora git, ihmal etme, mutluluklar.............

:smiley-cool:

canım iltihap olma riski yüksek.ihmal etme doktora en kısa zamanda git

İltihaplanmış canım.hemen bi doktora git.Çok acilen hemde.Antibiyotikle fitil verir büyük ihtimal.Aksatmadan kullanırsın bişeyin kalmaz inşallah.yerimseniben

Zaten tek başıma biyere gidemem ist avrupa yakasında oturuyodum evlenince anadolu yakasına gelin oldumm...
kızken yoktuu acaba cinsel birleşmeden dolayı mı olduu..
vajına zorlandı ya ondan olabilir belkide
nasıl dicem ben şimdi iltahaplanma falan diee:çok üzgünüm:

Niye bu kadar çekiniyorsun, ciddi birşey varsa ve tedavini geciktirirsen ileride hamileliğine engel bir durumun olabilir.....bu ihtimalleri de düşün derim

:smiley-cool:

Kız ne demek nasıl diicemklava: İhmale gelmez böyle şeyler. bi kadın doktorundan randevu alalım akıntım çok fazlalaştı tehlikeli de kocana.Her kadının sorunu bunlar.Çok normal.Alış şimdiden kadın doktoruna gitmeye. Çok arşınlıycan sonra zaten o doktorun yolunu:dance:

öncelikle umarım önemli bir şey çıkmaz.

sonrasında ise,
evlendikten sonra jinekolojik muayene yaptırılması gerekir.herhangi bir şikayet olmasa dahi...
çünkü vücut yeni bir başlangıç yapıyor ve kontrol edilmesi gerekir.

akıntının kokulu olduğundan bahsetmişsiniz.doktor yüksek ihtimal amin (whiff ) testi yaptıracaktır ya da smear testi.telaş edilecek birşey yok doktor bu testleri istediğinde.hatta şikayet olmasa dahi yapıyor doktorlar bu testi...
daha sonra eğer bir rahatsızlık varsa tedaviye başlayacaktır.
olabilecek rahatsızlıklar ise:
enfeksiyon
iltihap
mantar
ya da cinsel yol ile bulaşabilecek enfeksiyon rahatsızlıkları.(iila ki aids ya da frengi değildir bu hastalıklar.)

işin özü muhakkak doktora gitmelisiniz.

saolun kızlar en yakınn zamnda konuşcam artıka.s
anca önümüzdeki hafta içinde gidebilirim zaten
umarım kötü bişe çıkmaz
ilginize tşk ederima.s.

gecmiş olsun cnm umarım sorun kısa sürede hallolur sevgi ile kal

gecmış olsun guzelım bende bır ara oyle bır sıkıntı gecırdım dr.a gıttım mantar dedı fıtıl verdı 5 gun kullandım cok sukur bısey kalmadı korkacak bısey degıl bence tedavısı cok basıt

Canim bu onemli bi sorun degil buyuk ihtimal mantar ya da iltihaplanma olmustur tabiki de ben doktor degilim doktora gitmen gerek ama demek istedigim korkmaman bende de ayni tur koku ve akinti olmustu doktora gorundum tek kapsulluk bi ilac verdi hic biseyim kalmadi biran once doktora gorunmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…