• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Evliyim Yardım Lütfen

İkinizden biri işe girip çalışmalı düğün paraları ne zamana kadar yetecek? Yada ileride kendi evliliğiniz için çocuğunuz için gelecek için parayı nasıl biriktireceksiniz hemen? Eşinizin ailesiyle konuşmalısınız ama konuşuncada size tavır alacaklar bence dediğim gibi atama olana kadar eşiniz yada siz çalışmalısınız yada ikiniz böylesi daha iyi olur

Ikimizde iş bakıyoruz ama onun üzerinde devlet hizmet yükümlülüğü var o kalkmadan çalışması yasal olarak imkansız

Ah canım benim rabbim zalimin eline düşürmesin Allah yardımcıniz olsun :KK200:

Aminn aminn insallahhh. Insan evlenince ailesinin babasının değerini çok daha iyi anlıyor. İl merkezlerinde yaşayıpta gurbete küçük bir ilceye gelmekte çok zorken bunlarin bu düşüncesizlikleri cok daha zor. Zaten benim 26 yıllık tüm hayatım değişti anlamari gerekirken bu kadar düşüncesizligi kaldiramiyorm

Yardım lütfen diye konu açıp gelen yorumlara yapamam edemem elimizden birşey gelmiyor öyle demeyin falan diyorsunuz. E konu açma sebebiniz nedir öyleyse?
13 dk fazla yürüyemiyor mu lise 3.sınıf öğrencisi? 1-2 yıla üniye gidecek belki de başka şehre. Resmen bahane yani. E yemeğe bulaşığa yardım etmiyor mu? 3.çocuk ne sebeple sizde?

Yardım lütfen diye konu açıp gelen yorumlara yapamam edemem elimizden birşey gelmiyor öyle demeyin falan diyorsunuz. E konu açma sebebiniz nedir öyleyse?
13 dk fazla yürüyemiyor mu lise 3.sınıf öğrencisi? 1-2 yıla üniye gidecek belki de başka şehre. Resmen bahane yani. E yemeğe bulaşığa yardım etmiyor mu? 3.çocuk ne sebeple sizde?

Eşim için susuyorum saygısızlık yapamam diyorum bunun neresi tuhaf ki. Abisi evdeyken ediyor evde değilken etmiyor. Kızı evden mi kovayayim?

Şaka mı yapıyorsunuz acaba ....
Değil yeni evli olmak kaç yıllık olursanız olun normal değil bu ..bian önce açık ve net konuşun cekinmeyin sakın ..

Bu arada bunlar nasıl bi aile yaa

Aminn aminn insallahhh. Insan evlenince ailesinin babasının değerini çok daha iyi anlıyor. İl merkezlerinde yaşayıpta gurbete küçük bir ilceye gelmekte çok zorken bunlarin bu düşüncesizlikleri cok daha zor. Zaten benim 26 yıllık tüm hayatım değişti anlamari gerekirken bu kadar düşüncesizligi kaldiramiyorm

Ya daha çok yüz verip bakacaksın görümcelerine paşa paşa ya da bir süreliğine annenin babanın yanına gidip meydanı onlara bırakacaksın. Evdeki eşyalarda mı kayınvalidelerin? Siz onların kurulu evine mi yerleştiniz yani? 18 yaşında koca kız, ne demeye peşinde dolanıyorsun ki? Yıkama, kendisi yıkasın. Her şeyini kendisi yapabilir sonuçta. Ayrıca ilçede oturman çalışmana mani değil, merkezde iş bakar git gel yaparsın en kötü. Böylece de kimseye kendini ezdirmezsin. Yazık günah, niye kendini enayi yerine koydurasın ki? Keşke eşinin göreve başlamasını bekleseymişsiniz...

Şaka mı yapıyorsunuz acaba ....
Değil yeni evli olmak kaç yıllık olursanız olun normal değil bu ..bian önce açık ve net konuşun cekinmeyin sakın .
Bu arada bunlar nasıl bi aile yaa

Konuşmayı çok istiyorum ama direk babasi gelip tartışıyor kendinden başka kimsenin dediğini umursamiyor. Kızı ıstemedigimi nasil söyleyebilirim? Ve her seferinde söyleyeceğim bu sefer arayın diye ama diyemiyorum kavga falan eder diye korkuyorm açıkçası

Ya daha çok yüz verip bakacaksın görümcelerine paşa paşa ya da bir süreliğine annenin babanın yanına gidip meydanı onlara bırakacaksın. Evdeki eşyalarda mı kayınvalidelerin? Siz onların kurulu evine mi yerleştiniz yani? 18 yaşında koca kız, ne demeye peşinde dolanıyorsun ki? Yıkama, kendisi yıkasın. Her şeyini kendisi yapabilir sonuçta. Ayrıca ilçede oturman çalışmana mani değil, merkezde iş bakar git gel yaparsın en kötü. Böylece de kimseye kendini ezdirmezsin. Yazık günah, niye kendini enayi yerine koydurasın ki? Keşke eşinin göreve başlamasını bekleseymişsiniz...

Kiraya girmeyin dedi kendilerine ev aldilar sıfır eşyalar aldılar 1 yıllık zorunlu hizmete kadar burda yaşayın dediler bizde kabul etmiştik.

Eşim için susuyorum saygısızlık yapamam diyorum bunun neresi tuhaf ki. Abisi evdeyken ediyor evde değilken etmiyor. Kızı evden mi kovayayim?
Evet kov gerekiyorsa kov senin ağzın dilin yok mu şaka mısın sen saygı böyle mi olur daha yeni evlisin evin içinde görümce demek bu kadar zor mu bu uygun değil evine git biz yeni alışıyoruz diye hem yardım diyorsun hemde onu yapamam bunu yapamam diyorsun unutmadan bunun adı saygı falan değil ezilmek

Konuşmayı çok istiyorum ama direk babasi gelip tartışıyor kendinden başka kimsenin dediğini umursamiyor. Kızı ıstemedigimi nasil söyleyebilirim? Ve her seferinde söyleyeceğim bu sefer arayın diye ama diyemiyorum kavga falan eder diye korkuyorm açıkçası
Uzak biyere taşının .aileniz konuşsun yalnız olmadığınızı bilsinler

Onu yapamam bunu yapamam demiyorum. Saygısızlık edemem diyorum. Hadi kovdum diyelim huzurum hepten gidecek biliyorum cok daha kotu seyler yasanacaktir diyorum. Keske azicik anlasaydiniz da hep bir agzidan "onu yapamam bunu yapamam" demeseydiniz.Bugüne kadar kendimi de hiç ezdirmedigim için bu duruma dayanamiyorum ve hep eşimle tartışıyoruz. Kovarsam da ailesi esimi siler bunu istemiyorum diyorum. Aile terbiyesi almış bir insanim almamis olsaydim herkesi kovmayi bende bilirdim..

Onu yapamam bunun yapamam demiyorum.Saygisizlik edemem diyorum. Hadi kovdum diyelim huzurum hepten gidecek biliyorum cok daha kotu seyler yasanacaktir diyorum. Keske azicik anlasaydiniz da hep bir agzidan "onu yapamam bunu yapamam" demeseydiniz.Bugüne kadar kendimi de hiç ezdirmedigim için bu duruma dayanamiyorum ve hep eşimle tartışıyoruz. Kovarsam da ailesi esimi siler bunu istemiyorum diyorum. Aile terbiyesi almış bir insanim almamis olsaydim herkesi kovmayi bende bilirdim..

Kendimi enayi yerine koydurmayip savununca aile terbiyesi almamış oluyorsam
Evet almadım o zaman :işsiz:

Burdaki insanlara agizin gayet güzel laf yapıyor bence bunu "soru sorup yardım istediğin" insanlara değil
Kv kp gorumcenin Üzerinde dene..

Kendimi enayi yerine koydurmayip savununca aile terbiyesi almamış oluyorsam
Evet almadım o zaman :işsiz:

Burdaki insanlara agizin gayet güzel laf yapıyor bence bunu "soru sorup yardım istediğin" insanlara değil
Kv kp gorumcenin Üzerinde dene..

Bakın ömrümde hic alttan alan susan bir insan olmadığımı belirttim zaten ama diyorum ki demek istediğim çok şey var ama hersey daha kötü olur diye korkuyorum diyorum

Bakın ömrümde hic alttan alan susan bir insan olmadığımı belirttim zaten ama diyorum ki demek istediğim çok şey var ama hersey daha kötü olur diye korkuyorum diyorum

Hiç bir şey demeyeceksen konu açmaktaki amacı çözemedim??

Sen kötü olacak diye deme birşey onlar tüm çocukları sana postalasın bi güzel ezsinler
Onlar düşünmüyorsa kötü olmasın diye sen niye düşünüyorsun annen seni çile çek diye mi doğurdu

Back
X