• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Evliyim Yardım Lütfen

Zaten kış diye bizim ev daha sıcak diye burda yaşamak istemişlerdi eşim kabul etmemiş. Ve çocuklarını bana gondermek istediğini anladıgimda ıstemedigimi üstü kapalı bir şekilde belirttim. Her geldiğinde laf arasında gelsinler diyo ama ben böyle iyiyim diyorum. Saygısızlık etmek istemediğim içinde susuyorum şuan icin..

Eşim şuan atama bekliyor bende başka şehire yerleştim diye işimden ayrıldım. Eşim de çok rahatsız bu durumdan ama elinden hiç birşey gelmiyor onunda. Ev onun eşyalar onun diye böyle yapıyor diyor. Lise 3 e gidiyor sürekli ona yemek yapmaktan kiyafetlerini yıkamaktn sıkıldım. Ilk defa böyle bir görgüsüzlk görüyorum ve ben alttan alan bir insan olmadım asla ama esim şuan çalışmadığı için mecbur susmak zorunda kalıyorum. Babasi çok diktatör bir adam ve hic sevmiyorm. Benim babam ise asla karışmamış bize sineye çekemiyorum artk ama saygımı bozup saygısızlikta yapmak istemiyorum. Eşim zor durumda kalır bu seferde.

iyi de arkadaşım
neye güvenerek evlendiniz peki?
eşinin işi yokmuş, evlenince sen de işsiz kalacakmışsın, bunlar baştan belliymiş
nasıl geçinmeyi planladınız?
nereden para bulmayı hesap ettiniz?

Eşim şuan atama bekliyor bende başka şehire yerleştim diye işimden ayrıldım. Eşim de çok rahatsız bu durumdan ama elinden hiç birşey gelmiyor onunda. Ev onun eşyalar onun diye böyle yapıyor diyor. Lise 3 e gidiyor sürekli ona yemek yapmaktan kiyafetlerini yıkamaktn sıkıldım. Ilk defa böyle bir görgüsüzlk görüyorum ve ben alttan alan bir insan olmadım asla ama esim şuan çalışmadığı için mecbur susmak zorunda kalıyorum. Babasi çok diktatör bir adam ve hic sevmiyorm. Benim babam ise asla karışmamış bize sineye çekemiyorum artk ama saygımı bozup saygısızlikta yapmak istemiyorum. Eşim zor durumda kalır bu seferde.

eşiniz size hak veriyorsa o da rahatsızsa şu durumda sabretmekten başka çare yok sanırım eşiniz atanana kadar. eşiniz de ailesiyle aynı fikirde olsa iş değişirdi ama şu durumda ailesinin hatası yüzünden evliliğinizi yıpratmamaya çalışın bence

Zaten kış diye bizim ev daha sıcak diye burda yaşamak istemişlerdi eşim kabul etmemiş. Ve çocuklarını bana gondermek istediğini anladıgimda ıstemedigimi üstü kapalı bir şekilde belirttim. Her geldiğinde laf arasında gelsinler diyo ama ben böyle iyiyim diyorum. Saygısızlık etmek istemediğim içinde susuyorum şuan icin..
Siz kendinize özel hayatınıza istemeden saygısızlık ediyorsunuz dediğimi yanlış anlamayın.diyeceğiniz şeyler onlara saygısızlık olmaz bilakis onların size saygısızlık etmesini engellersiniz.tabi anlarlarsa

Çalışacağı kurum vs herşey belliydi ama malesef ohalden ötürü soruşturmasinin bu kadar uzayacagını tahmin etmemiştik. Ki zaten ikimizde aninda kiraya çıkacaz diye kesinleştirdik. Takdir Allahtan demek ki bu da bizim sınavmızdı.

Eşiniz ataması olana kadar bir yerlerde iş baksın atanana kadar çalışsın eğer böyle bir şansı varsa. Evlenirken düşünseydiniz keşke bunları. Yinede eşiniz çalışmıyor eşyalar ev onun diye yeni evliyken böyle bir şeyin olması aşırı saçma kv ve kp ile kibar bir şekilde konuşmalısınız kimseye evinizi otel olarak kullandırmayın

Güvenlik soruşturması biter bitmez Allahin izniyle taşınacaz o da bende çok rahatsızz bu durumdan. Ama eşimin hatrı için susmak benim cok canımı yakmaya başladı.

Annem sabret bakalım diyor inşallah soruşturması biter de işine başlayıp yeni eve taşınırsnz diyor

neyle nasıl geçiniyorsunuz? harçlığınızı kim veriyor? e o zaman bu adamlar haklılar ! kocaman insanlar evlensin diye harçlıklarını veriyorlar hala.
neden işinizi garantiye almadan evlendiniz ki bu acele neden?

Merhabalar uzun süredir burayı dışarıdan takip eden biriyim ve bugün üyelik açma gereği hissettim. Daha fazla uzatmadan sıkıntımı sizlerle paylaşmak istiyorum. 2 buçuk aylık evliyim,evliliğimizin 4.gününde kaynanamlara yemeğe gittiğim gün orda birşey öğrendim ve cok şaşırdım. Oturduğumuz ev kaynanamların olduğu için 18 yaşındaki kızlarını da bize gönderdiler daha 14 günlük evliyken..Ve ben hiç birşey diyemedm istemediğim hâlde. Servisi bizim evin önünden geçiyor diye bizimle yaşamalarına karar vermişler. Ve kaynanamların evi ile bizim oturduğumuz ev arasında 13 dakika var. C.tesi eve gidip pazar 17.00 saatlerinde sürekli geliyor. Eşimle hic bir yere gidemiyoruz hiç bir plan yapamıyorz. Ve sürekli çat kapı bize geliyorlar. Kayinpederim 3 çocuğununda bizde kalmalarını istiyor. Ve ben delirmek üzereyim. Lütfen yardımcı olabilecekler yazabilirler mi. Teşekkür ediyorum şimdiden.
Boyle evlilik olmaz esinizle konusun ve kesinlikle kabul etmeyinm sonu ayrilik olsa bile. Size saygilari sifir

Çok önyargılı konuşuyorsunuz. Bize zaten 4 yıllık birlikteligimizi evlilikle sonlandirdik ve çalışacağı kurum belli olur olmaz 1 ay içinde yaptık düğünü kesin aninda başlar dedik ama olmadı güv.sorş.ndan ötürü. Ve harçlıkla geçinmiyoruz düğünden gelen parayla geciniyoruz..

eşiniz size hak veriyorsa o da rahatsızsa şu durumda sabretmekten başka çare yok sanırım eşiniz atanana kadar. eşiniz de ailesiyle aynı fikirde olsa iş değişirdi ama şu durumda ailesinin hatası yüzünden evliliğinizi yıpratmamaya çalışın bence

O da çok üzülüyor hem ailesinin bu kadar rahat olmasından hemde güv.soruşturmasnn uzamış olmasına. Sende gidersen ben dayanamam diyor. Onun o haline de çok üzülüyorum.

Eşiniz çalışmıyorsa ne yapıyor?
Evde nasıl zaman geçiriyor?
Kardeşinin çamaşırını o yıkasın, yemeğini o yapsın madem ki
Bakın annesi kıyabilir mi oğluna...

İkinizden biri işe girip çalışmalı düğün paraları ne zamana kadar yetecek? Yada ileride kendi evliliğiniz için çocuğunuz için gelecek için parayı nasıl biriktireceksiniz hemen? Eşinizin ailesiyle konuşmalısınız ama konuşuncada size tavır alacaklar bence dediğim gibi atama olana kadar eşiniz yada siz çalışmalısınız yada ikiniz böylesi daha iyi olur

Sen gir bir işe çalış.

İlçe de yaşıyoruz şuan öyle avantajım yok burda malesef keske olsaydı da çalışsaydım. Gorumcem çok rahat hic burdan gitmwk istemiyor ki çok seviyordum ama gittikçe sogumaya başladım. 4 gün okula gitmedi bizim evde kaldi hic evine de gitmedi ki 13 dk lık mesafe. Biz ablamlara gidince bile arardik musait misinz size gelicez diye.. Ama bunlar öyle degiller. Eşime dedim bak söyle gelmeden arasınlar. Eşim babasina neden haber vermedinz geleceginizi diyor babasi gerek mi var diyo surekli. Ki bu adam memur güya.

Back
X