korkulacak bir durum yok. siz muayene olun, kendinizi kastiginiz belkide zorladiginiz icin de olmus olabilir.. rahat olmaniz gerekli.Tasinmasin konum lütfen suan gercekten korktum bilgisi olanlar söylesin lutfen neden oluyor acaba? Yarın ilk işim doktora gidicem
Oyle belli bi durum yok yani akıntım oluyor ama kaşıntı kötü koku fln yok yani. Bugün eşim görevde yarın sabah doktora gidicem artıkEnfeksiyonunuz var mı ?
Akıntı,kaşıntı,kötü koku gibi ?
Bahsettiğim durumlarda da kanama olması olasıOyle belli bi durum yok yani akıntım oluyor ama kaşıntı kötü koku fln yok yani. Bugün eşim görevde yarın sabah doktora gidicem artık
Evet dediğiniz gibi devam eden bi kanamam yok sadece birleşme esnasında yaşanıyor onda da zorlanıyoruz ondan olabilir dediğiniz gibi ama yine de bi doktora gidicem içim rahat olsunCanım benim de aynı oldu doktora gitmedim kendiliğinden zamanla geçti 10 gün falan sürdü her ilişki sonrasi kanama ama ne okur ne olmaz sen genede görün sadece ilişkide kanama olursa korkma en azından sürekli gelen kanaman yok evliliğin ilk zamanlarında olur böyle şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?