- Konu Sahibi herzamanmutsuz
-
o bekarkenmıskızlar suan durumum yok hatta baskasından borç aldık yeni evliyiz.ama bekarken iki karden hep destek olduğu için birbirine oda kendinde bu hakkı görüyor.
sende çalışıyor musun ?Kızlar merhaba daha öncede konularım var yine sıkıntım görümcem.benim görümcem rahat istediğini söyleyen bi kız.yeni ev aldılar bizde dah yedi aylık evliyiz.para istediler yardım yapmadık.yapamadık.şimdide evine 700 tl lik bi eşya var onu istiyo.bende kızdım insan bi sorar durumları varmı bu insanlar borç ödüyo diye almama kararı aldık eşimle.350tl nakit vercektik bide bi haediye alcaktık.neyse bu eşyanın 500 tl olanını bulmuş eşimde alalım bari zaten 350 nakit hediyede olunca500olcak dedi.sizce almalımıyım zoruma giden rahatca talep etmesi sormadan durumunuz ne demeden yazması.biz şuan kendi evimize bişey alamıyoz borçları anca döndürüyoz.
sende çalışıyor musun ?
Alıştırmışlar
O ister biz alırıza demek ki
700 olmazsa 350 ye bağlayalım olmuş sanki biraz
Durum varsa 700 ü de alın derdim ama sanki sipariş vermeye alışık biri gibi anlatmışsınız, hoşuma gitmedi
eve 2 maaş girdiğinde zengin gözüyle görülürsünüz. ne kadar borcunuz da olsa kv tarafın isteklerini yerine getirmek zorundasınız. erkekler iş kendi taraflarına geldiğinde kıramıyorlar aileyi. ailelerde para konusunda inanılmaz sömürüyor çocuklarını.evet çalışıyorum
EvetAl benden de okdar
Yani dün böyle bir konu daha vardı hatta ,aralarında dağlar kadar fark var
Hiç iyi bir çağrışım yapmadı bende ...
düğünde takı yerinemi istiyo.yoksa düğünde zaten taktınız bişeyde extramı istiyo.bide o size ne aldı.Kızlar merhaba daha öncede konularım var yine sıkıntım görümcem.benim görümcem rahat istediğini söyleyen bi kız.yeni ev aldılar bizde dah yedi aylık evliyiz.para istediler yardım yapmadık.yapamadık.şimdide evine 700 tl lik bi eşya var onu istiyo.bende kızdım insan bi sorar durumları varmı bu insanlar borç ödüyo diye almama kararı aldık eşimle.350tl nakit vercektik bide bi haediye alcaktık.neyse bu eşyanın 500 tl olanını bulmuş eşimde alalım bari zaten 350 nakit hediyede olunca500olcak dedi.sizce almalımıyım zoruma giden rahatca talep etmesi sormadan durumunuz ne demeden yazması.biz şuan kendi evimize bişey alamıyoz borçları anca döndürüyoz.
Görümcenin size hiç destek oldugu oldu mukızlar suan durumum yok hatta baskasından borç aldık yeni evliyiz.ama bekarken iki karden hep destek olduğu için birbirine oda kendinde bu hakkı görüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?