- Konu Sahibi herzamanmutsuz
-
Görümcenin size hiç destek oldugu oldu mu
Siz daha evvel hiç destek oldunuz mu
O zaman yapmayın siz içinizden gelirse yaparsınızhayır sadece düğünde takı aldı daha yeni evliyiz
Bende bu mantığı anlamıyorum...eve 2 maaş girdiğinde zengin gözüyle görülürsünüz. ne kadar borcunuz da olsa kv tarafın isteklerini yerine getirmek zorundasınız. erkekler iş kendi taraflarına geldiğinde kıramıyorlar aileyi. ailelerde para konusunda inanılmaz sömürüyor çocuklarını.
bence uğraşma sinirlerini de bozma al gitsin.nasılsa size aynı paraya gelecekmiş.Kızlar merhaba daha öncede konularım var yine sıkıntım görümcem.benim görümcem rahat istediğini söyleyen bi kız.yeni ev aldılar bizde dah yedi aylık evliyiz.para istediler yardım yapmadık.yapamadık.şimdide evine 700 tl lik bi eşya var onu istiyo.bende kızdım insan bi sorar durumları varmı bu insanlar borç ödüyo diye almama kararı aldık eşimle.350tl nakit vercektik bide bi haediye alcaktık.neyse bu eşyanın 500 tl olanını bulmuş eşimde alalım bari zaten 350 nakit hediyede olunca500olcak dedi.sizce almalımıyım zoruma giden rahatca talep etmesi sormadan durumunuz ne demeden yazması.biz şuan kendi evimize bişey alamıyoz borçları anca döndürüyoz.
bende üç gün sonra bi istediğimi almadınız demesin borç istedik yardımınız olmasın demesin diye yapalım utansın sussun diyorum.
Ben hokus pokus yapip sildiklerinizi geri getirebiliyorum,merak edenler olabilirkızlar tesekkür ederim cevaplarınız için tanıdık üyeler olabilir diye siliyorum.
Sormamışlar da kendi istemiş ve hep istermiş gibi yazmıştı sankiYani bana tuhaf gelmedi nedense, benim kardeşimde ev alsa bende sorarım "neye ihtiyacın var ne istersin" diye. O da bana sorar.
Borcam milli hediyemizdir oysa kiBu tarz emrivaki yapanlara borcamı bile çok görürüm. Alma sakın.
Borcam milli hediyemizdir oysa ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?