arkadaşlar iki ay olacak evleneli geçen hafta eşim bir konu açılmıştı senin ailen sana hiçbirşey yapmadı hiçbirşey almadı düğünde takı takılırken yanına bile gelmedi çok içime batıyor demeye başladı ben gerekçelerini izah ettim gittikçe çirkinleşti tabi konuşma sonunda bende sen böyle yapacaksan senin ailenin de yaptığı hiçbirşey beni memnun etmez bu saatten sonra dedim. ailesinin yanında aynı gün yine bu konuyu ima etti bende tepki mi koyunca neden bu kadar tepki verdin diye beni haksız çıkardı. babası bu olanlara çok kızdı tabi eşim kalktı onların yanında benden özür diledi abarttım falan diye ama ben o günden beri bu olanları aklımdan çıkaramıyorum onun benim ailemin birşey yapmadığına takılması beni çok şaşırttı bu normalmi erkekler için yorumlarınızı merak ediyorum bu konuda..
bence hiç normal değil. normalde bu tarz şeyleri erkekler değil kadınlar dert eder. şu takı alınmadı bu istediğim yapılmadı diye. çok ayıp geldi bana bilemiyorum.
bencede biridoldurmus olmalı... artık erkek konusmalarında bıle gecıyo bu konu... sahıt oldum kac kere tabıkı dıle getırılmesı cok çirkın... senın ailenın durumu yokmuydu? eger öleyse yaptıgı gercekten ayıp... ama bazı aıleler varlıklı oldukları halde cocuklarına yardım etmıyor... acıkcası bu benımde hosuma gıtmez hernekadr zoruma gıtsede yıne dıllendırmem
arkadaşlar iki ay olacak evleneli geçen hafta eşim bir konu açılmıştı senin ailen sana hiçbirşey yapmadı hiçbirşey almadı düğünde takı takılırken yanına bile gelmedi çok içime batıyor demeye başladı ben gerekçelerini izah ettim gittikçe çirkinleşti tabi konuşma sonunda bende sen böyle yapacaksan senin ailenin de yaptığı hiçbirşey beni memnun etmez bu saatten sonra dedim. ailesinin yanında aynı gün yine bu konuyu ima etti bende tepki mi koyunca neden bu kadar tepki verdin diye beni haksız çıkardı. babası bu olanlara çok kızdı tabi eşim kalktı onların yanında benden özür diledi abarttım falan diye ama ben o günden beri bu olanları aklımdan çıkaramıyorum onun benim ailemin birşey yapmadığına takılması beni çok şaşırttı bu normalmi erkekler için yorumlarınızı merak ediyorum bu konuda..
Daha iki ayda ailelere dil uzatacak konuma geldiyseniz, 6. ayda çok daha ciddi sorunlarınızı buraya yazacaksınız emin olun. Eşiniz böyle bir konuya girdiği için çok ciddi bir yanlışın içerisine düşmüş siz de ona açıklama yapmaya çalışmakla... Senin ne düşündüğünün benim için önemi yok! Onlar benim ailem ve yorumlarında lütfen dikkatli ve seçici ol deseydiniz bakın bakalım daha ağzını açıyormuydu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?