Yeni evliyken bunları konuşmak normal mi sizce????

arsecn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2013
138
26
53
arkadaşlar iki ay olacak evleneli geçen hafta eşim bir konu açılmıştı senin ailen sana hiçbirşey yapmadı hiçbirşey almadı düğünde takı takılırken yanına bile gelmedi çok içime batıyor demeye başladı ben gerekçelerini izah ettim gittikçe çirkinleşti tabi konuşma sonunda bende sen böyle yapacaksan senin ailenin de yaptığı hiçbirşey beni memnun etmez bu saatten sonra dedim. ailesinin yanında aynı gün yine bu konuyu ima etti bende tepki mi koyunca neden bu kadar tepki verdin diye beni haksız çıkardı. babası bu olanlara çok kızdı tabi eşim kalktı onların yanında benden özür diledi abarttım falan diye ama ben o günden beri bu olanları aklımdan çıkaramıyorum onun benim ailemin birşey yapmadığına takılması beni çok şaşırttı bu normalmi erkekler için yorumlarınızı merak ediyorum bu konuda..

Ne kadar çiğ bir eşiniz varmış.
İnşallah çabuka dam olur.
Neyse ki babası aklıbaşında biri.
Bence siz ailesiyle ilgili konuşmayın eşinize ki kocanız beyefendi sizin hakkınızda böyle böyle söyledi demesin.

bence hiç normal değil. normalde bu tarz şeyleri erkekler değil kadınlar dert eder. şu takı alınmadı bu istediğim yapılmadı diye. çok ayıp geldi bana bilemiyorum.

yeni evliyken bunları konuşmak tabiki normal değil.

birisinden konuşup etkilenmiş olabilir mi?

eşiniz fazla abartmış,
evlilik bazı eksikleri tamamlamaktır, ailen herşeyi tamı tamına yapacak diye birşey yok,
mutlaka eksikler olacaktır, bunları yüzüne vurup seni üzmesi gereksiz olmuş

bence hiç normal değil. normalde bu tarz şeyleri erkekler değil kadınlar dert eder. şu takı alınmadı bu istediğim yapılmadı diye. çok ayıp geldi bana bilemiyorum.

bence eşiniz birinin dolduruşuna gelmiş gibi. yani hiç duymadım bunu sorun eden erkek

Kadınlar "bana hiçbir şey yapılmadı" diye konu açınca destekliyoruz, "Ne olursa olsun bir şeyler yapılmalı." diyoruz genellikle. Eşin de henüz olay tazeyken buna takılmış olabilir, takı vs konular yıllar sonra ortaya çıkacak değil ya...

Ha ailelerin yanında hassas konulara girilmesi nahoş olmuş. Bu sadece bunun için değil her konuda geçerli.

Sakin ailene laf söyletme onu ciddi bir sekilde uyar uyarki ayarini kacirmasin,
eger sen sessiz kairsan her firsatta ailene laf atar,
aileni asla ezdirme degerini düsürme,
o kadar ciddileski korksun biir daha laf atmaya,
saygili olsun olmasini ögrensin..
gecmis gitmis artik konusulacak seymi bu
dedikodu yapiyor ayip bisey

kayınpederimden allah razı olsun eşime söylemesi gereken herşeyi söyledi ama eminim ki kayınvalidem eşimin yanında bu konuları sürekli konuştuğu için eşim bu kadar doldu bunu bana yansıtması böyle şeyleri söylemesi de kendi ayıbı tabi.

ayıp etmiş eşin..umarım tez vakitte farkına varır ve tekrarlamaz.. sen de üstünde durma fazla,takmamaya calış kafana kimse mükemmel değil maalesef yada bizim gibi...

bencede biridoldurmus olmalı... artık erkek konusmalarında bıle gecıyo bu konu... sahıt oldum kac kere tabıkı dıle getırılmesı cok çirkın... senın ailenın durumu yokmuydu? eger öleyse yaptıgı gercekten ayıp... ama bazı aıleler varlıklı oldukları halde cocuklarına yardım etmıyor... acıkcası bu benımde hosuma gıtmez hernekadr zoruma gıtsede yıne dıllendırmem

şimdi söz veriyor bir daha böyle şeylerin lafını etmem diye ama çok kırıldım ya para pul eşya bu kadar önemli mi sırf ailesinin bunları konuşup durduklarını düşündüğüm için bir soğukluk var onlara karşı bende

ben çalıştığım için alabildiğim şeyleri aldım bazılarını taksitle bazılarını önceden ama çok aman aman birşeyler alamadım daha bir yıl olmadı abim evlendi babam onun borçlarını ödüyor ben ailemden birşey istemedim bunu da açıkladım kendileri utandı zaten.

kayınvalidem de sürekli ablam kızlarına şunu aldı bunu yaptı diyip kıyaslama yapıp duruyordu bu olay olana kadar bu olayın olduğu gün ben de kimsenin kızına ne alıp nasıl düğün yaptırdığı beni ilgilendirmiyor kimse bunun lafını etmesin ailemin birşey yapıp yapmadığı benim sorunum. kimseyi ilgilendirmez dedim kayınvalidem hiçbirşey demedi bile

Burada okuduğum 10 konudan 9u eşimin ailesi şunu yapmadı bunu almadı...

Bunun da onlardan pek farkı yok, böyle şeylere ne kız ne de erkeğin takılmaması lazım, aileler ellerinden gelen neyse onu yapıyor, vardı da vermediler mi sanki...

Daha iki ayda ailelere dil uzatacak konuma geldiyseniz, 6. ayda çok daha ciddi sorunlarınızı buraya yazacaksınız emin olun. Eşiniz böyle bir konuya girdiği için çok ciddi bir yanlışın içerisine düşmüş siz de ona açıklama yapmaya çalışmakla... Senin ne düşündüğünün benim için önemi yok! Onlar benim ailem ve yorumlarında lütfen dikkatli ve seçici ol deseydiniz bakın bakalım daha ağzını açıyormuydu...

Eşin çok ayıp etmiş artık evlisiniz bi ailesiniz, senin ailen benim ailem muhabbetleri çok saçma artık ikisi de sizin aileniz, eşin bunun farkına varamamış ama hala

ailem eşime söz verdiği damatlığı düğüne 1 hafta kala almaktan caydıklarında dünya başıma yıkılmıştı,eşimin ağzına çooookk güzel bir laf vermişlerdi ve eşim bunu ilk 3 ay konuştu durdu hep cevabını verdim altta kalmadım ailemi savundum savunucak bi tarafları olmadığı halde..

çok zor bir durumdur bilirim benim ailem üzerine düşen herşeyi yaptı ama annem alırken hepsine laf etti durdu hem aldı hem bana çok para harcattın blue falan diye konuştu eşimin yanında artık eşim alma anne ben alırım onun herşeyini bluenin morelini bozma artık bile dedi...

ve tabiki bunlarıda konuştu eşim evlendikten sonra...
şuandada annem bebek için alışveriş yapıcak bunun stresini yaşıyorum malesef...

Sürekli biz bayanlar derdik eşimin ailesi şunu almadı bunu yapmadı diye şaşırdım açıkcası
Eşinizin ağzının bir ayarı yok galiba,ne demek ailesinin yanında bana laf sokuyor
eşiniz herşeyi dört dörtlük mü aldı,yaptı.
İnsan istemezmi kızına herşeyin en iyisini alsın,olmayıncada yapacak birşey yok
Bunu benim eşim anlamassa dışardaki insanlar hiç anlamaz

kız ailesi her şeyi istiyor erkek tarafını düşünmeden kendileri de bak yapamadılar demek ki olmayınca olmuyormuş.. o zaman bize daha anlayışlı olsalardı diye kendini savunuyor bu lafları etmesinin sebebi de oymuş kendince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…