ailem eşime söz verdiği damatlığı düğüne 1 hafta kala almaktan caydıklarında dünya başıma yıkılmıştı,eşimin ağzına çooookk güzel bir laf vermişlerdi ve eşim bunu ilk 3 ay konuştu durdu hep cevabını verdim altta kalmadım ailemi savundum savunucak bi tarafları olmadığı halde..
çok zor bir durumdur bilirim benim ailem üzerine düşen herşeyi yaptı ama annem alırken hepsine laf etti durdu hem aldı hem bana çok para harcattın blue falan diye konuştu eşimin yanında artık eşim alma anne ben alırım onun herşeyini bluenin morelini bozma artık bile dedi...
ve tabiki bunlarıda konuştu eşim evlendikten sonra...
şuandada annem bebek için alışveriş yapıcak bunun stresini yaşıyorum malesef...
arkadaşlar iki ay olacak evleneli geçen hafta eşim bir konu açılmıştı senin ailen sana hiçbirşey yapmadı hiçbirşey almadı düğünde takı takılırken yanına bile gelmedi çok içime batıyor demeye başladı ben gerekçelerini izah ettim gittikçe çirkinleşti tabi konuşma sonunda bende sen böyle yapacaksan senin ailenin de yaptığı hiçbirşey beni memnun etmez bu saatten sonra dedim. ailesinin yanında aynı gün yine bu konuyu ima etti bende tepki mi koyunca neden bu kadar tepki verdin diye beni haksız çıkardı. babası bu olanlara çok kızdı tabi eşim kalktı onların yanında benden özür diledi abarttım falan diye ama ben o günden beri bu olanları aklımdan çıkaramıyorum onun benim ailemin birşey yapmadığına takılması beni çok şaşırttı bu normalmi erkekler için yorumlarınızı merak ediyorum bu konuda..
ailem abimi evlendirirken herşeyi elinden geldiğince yaptı çok güzel bir şekilde. ben de isterdim herşeyim dört dörtlük olsun ailem herşeyime heyecanla koştursun diye içimde kalan şeyler oldu ama olmayıncada olmuyor işte.
takı takılırken yanına gelmediler kısmına takıldım ben, takı mı takmadılar demek istiyo yoksa takı töreninde mi yanında değillerdi, eğer öyleyse benim ailemde takılarını taktılar oturdular ama maşallah kv kp eltim kaynım atmaca gibi tepemizde idiler, hiçte hoşlanmadım yani, bide kız evlada yapılacak şey ayrı erkek evlada yapılacak şey ayrı babam benim düğünümü yapmadı çünkü düğünü erkek tarafı yapar ama erkek kardeşimin düğününü tabiki yapacak, bizde kız tarafı nişan yapar damatlığı alır yatak odasını alır bu kadar[/QUOTE
takı takılırken abim takısını takıp gitti onun dışında hiç kimse yanıma gelmedi ve takmadı ailem akrabalarım. ben buna takılmıyorum düğün yaparken de kimseden birşey bekleyerek yapılmıyor zaten. eşim düğünden önce ev aldı şimdi beraber ödüyoruz aileside bir miktar yardım etti yani düğün ve eşyayla ilgili de hiçbir borç bırakmadı kayınpederim bize ev borcumuz olduğu için. senin ailen herşeyi isterken istiyordu neden seni her konuda tek bıraktılar diyor eşim.ama ben de çalışan bir bayanım ailem yapmadıysa her eksiğimi tamamlarım sonuçta. kız ailelerinin birşeyler istemesi bu kadar abartılacak birşey değil...
takı takılırken yanına gelmediler kısmına takıldım ben, takı mı takmadılar demek istiyo yoksa takı töreninde mi yanında değillerdi, eğer öyleyse benim ailemde takılarını taktılar oturdular ama maşallah kv kp eltim kaynım atmaca gibi tepemizde idiler, hiçte hoşlanmadım yani, bide kız evlada yapılacak şey ayrı erkek evlada yapılacak şey ayrı babam benim düğünümü yapmadı çünkü düğünü erkek tarafı yapar ama erkek kardeşimin düğününü tabiki yapacak, bizde kız tarafı nişan yapar damatlığı alır yatak odasını alır bu kadar[/QUOTE
takı takılırken abim takısını takıp gitti onun dışında hiç kimse yanıma gelmedi ve takmadı ailem akrabalarım. ben buna takılmıyorum düğün yaparken de kimseden birşey bekleyerek yapılmıyor zaten. eşim düğünden önce ev aldı şimdi beraber ödüyoruz aileside bir miktar yardım etti yani düğün ve eşyayla ilgili de hiçbir borç bırakmadı kayınpederim bize ev borcumuz olduğu için. senin ailen herşeyi isterken istiyordu neden seni her konuda tek bıraktılar diyor eşim.ama ben de çalışan bir bayanım ailem yapmadıysa her eksiğimi tamamlarım sonuçta. kız ailelerinin birşeyler istemesi bu kadar abartılacak birşey değil...
annen baban bi çeyrek bile takmadı mı yani
annen baban bi çeyrek bile takmadı mı yani
hayır takmadılar. nişanlılığım sıkıntılı geçti ailem ilk başta onay vermediler o yüzden bütün sorunlar arka arkaya geldi annem hiçbir şekilde nişanlıma ısınamadı yaklaşmadı. nişan yaptılar eşyalarımızı aldılar ama ailem bir türlü eşime ve ailesine ısınamadı.evet maddi olarak ellerinde de yoktu ama tepkilerini de böyle koymuş oldular bana karşı bunuda söylediler zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?