Yeni evliyken cok mu mutlu olunur?

O hangi koltuğa gidiyorsa sizde onun yanına gidin.

Dugun surecimiz cok sanciliydi. Ailesi sacma sapan seyler yaptilar. Evimize donduk agladik durduk. Ikimizi de cok uzduler. Eski konularimda anlattim zaten. O yuzden o stresi atamadik hala.
rol yap bir sure sonra kendinde inaniyorsun inadina git saril kocana benim dugun zamani yasadiklarim kk da top da yerini alir ama kocami cok seviyordum gunduz agliyorsam gece ruyamda kocami goruyordum ve yine farkli sehirlerde oldugumuzu gorup cok ozluyordum uyanip bak yaninda evlendin diyordum ayy ben aslinda sevgi pitircigiyim

Benimde hevesim bunlardan kiriliyor iste. Bosvermeye calisiyorum sadece...

Aynen dedigim gibi bacim. Dana gibi yatiyoruz.
Tam da demek istediğim buydu HEVESİM KIRILDI.bir bir yere gitmek için izinleri dört gözle beklerdim mesela gittiğimiz zaman hayatta yüzü gülmez koluna girip yürümezdi o an bütün hevesim gider eve gidelim hadi derdim, şuan birikmişliklerim çok şeye sebeb oluyor

Bizde: 1 yıl sıkıntılı geçti. Akşam yatarken ışığı niye açtın kavgaları.. uyuyorum neden seslenip uyandırıyorsun kavgaları.. Sabah uyanıp kahvaltı için seni saatlerce beklemek zorunda mıyım kavgası.. erken uyanmak zorunda mıyım kavgası.. yine mi Bir yere gitmeyeceğiz?? Kavgası. Ben Her seferinde senin izlediğin tarzda film izlemek zorunda mıyım kavgası.. . Bıdı bıdı bıdı.....

. 2. Yıl birbirimizden beklentimiz kalmadı, ayrı ayrı sosyal hayatımıza devam ettik . Az öz görüşüyoruz, mantık evliliği görüntüsüne büründük. Çok şükür mutluyuz. Beklenti Yoksa mutluluk oluyor. Beklenti olursa kavga gürültü.

Herkesi bilmem ama evliliğimin üçüncü günü ailesi yüzünden kavga ettik ve ayrı uyuduk iki yıl hep ailesi kahve duskunlugu arkadaşları yüzünden çoook kavga ettik ayrı uyuduk sevgiliyken nisanliyken havalarda ucan ben düğün gününden sonra yaşayan bir ölü gibiydim mutsuzluk dan sürekli boşanma düşüncesiyle dolaşmaktan çok şükür bir yıldır iyiyiz kızımın doğumundan sonra oda değişti bende susmayı cok takmamayi öğrendim ....her evlilik aynı değil

Walla biz de calisiyorduk ve aksam olsun eve gideyim diye can atiyodum ben Ustelik uzunca bi sure vaginusmusla ugrastim ama esim cok anlayisliydi,sabirliydi.yedik,ictik,gezdik,tozduk.ayri koltuklarda hic uzanmadik mesela,sarmas dolas film izledik.evlendigim ilk gunleri keske daha once evlenseydik diyordum mesela..beraber bisiler yapin en guzel gunleriniz simdi

bu kısma cevap veriyorum, evet.
ki evlendiğimizde tonla sorunumuz vardı aileler ve maddiyatla ilgili
ama aşık olduğunuz kişiyle evlenince biraz öyle oluyor.
hatta sadece ilk zamanlar değil sonrasında da böyle devam ediyor.
siz de 3. kişilerden kaynaklanan sorunları eve girerken kapının dışında bırakın

Usenmedim çekirdek citlerken bütün yorumları okudumcanım bizim aile problemleri çıktı bazı şeyleri hazmedemedim düşündükçe sinirlendim sinirlendikce adama sandım sonra dedim ki ben ağlarken üzerken uzulurken ruhları duyuyor mu ?ve bu günler geri gelmeyecek o gün bu gündür de yok sayıyorum.canlandir hayatınızı.cokk erken ayrı kanepelerde pineklemek için.

Yorumlari okumadim ama tahminimce gencsiniz , ben iki kere evlendim , ikisinde de ilk aylar filmlerdeki gibiydi ne yalan soyliyim ama ben stressiz evlendim oyle kv kp dertlerim olmadigi ic8n sizin durum farkli sanirim daha bastan yipranmissiniz

Her saniye mutluluktan uçmuyorduk ama sıkılma yada monotonluk da yoktu doğrusu. Çok şiddetli kavgalar ve çok şehvetli sevişmeler arası gidip geliyorduk herşey daha yoğundu yani , şimdi aşk da kavgalar da daha küçük dozlarda, daha yumuşak yaşıyoruz yani

Valla ilk ay boşanmaya karar vermiştim. Zorluyor alışma süreci. Sonrasında dedim ki sacmalama yuva kurdun asilamayacak bişey yok. 3 senemi doldurdum şu an ve cok sukur gayet mutluyuz. Arada sıkıntı çıkıyor ailesine çok bağlı olduğu için ama çözülüyor gidiyor.

Ben henüz sadece nikahliyim nikahima 1 hafta kala cok hasta oldum ondan oncede hastaydim hatta suan bile tam iyilesemedim nikahima battaniye icinde geldim esime dedim ben cok kotuyum nikah bitince eve gidicem diye bisey demedi aksam eve geldi oturduk bi gun sonrada yilbasiydi ben yine ignelerle ayaktaydim yine kalin pijamalarimla evde oturdum gece biraz dolastirdi beni kotu olunca 12 olmadan eve donduk ki normalde ben gece sabahlara kadar icen eglenen bi insanim.. Simdi bendede korku var nikah kotuydu dugunumden sonrada hersey boyle mi olcak diye annem de cok uzuldu gidip bi elbise bile alamadim hatta saclarim bile yapilmadi hastaliktan esim okadar suslenip gelmisti

Balayını ertelemeniz ve evlilik yolunda aileler ile yaşadığınız stres bence cicim aylarının yok olma sebebi... ama çok takma; kiminin süper başlar, yavaş yavaş b.ka sarar, kiminin kötü başlar zamanla güzelleşir evliliği. Hep böyle gitmeyecek bence seninki , güzelleşecek zamanla bana öyle geldi. Balayına bir an önce çıkın; güzel oluyor. Çok da kısa olmasın. Ben en güzel zamanımı balayında geçirdim mesela biz dokuz gün yapmıştık bir de. Hemen düğün gecesi gitmiştik ama. Dönünce o kadar iyi hissedemedim mesela ... canım cicim aylarını da kesintisiz bir süreç gibi düşünme her zaman öyle olmuyor. Mesela benim balayından sonraki ilk bir kaç ayım sancılıydı; kavgamız vs oluyordu yani sonra iyi geçti sonra tekrar bi sancılı dönem sonra tekrar iyi derken şuan rayında gidiyor. Böyle inişli çıkışlı çoğunlukla evlilik... cicim ayı klişesine takılma yani canım . Mutluluklar...

Kesinlikle katiliyrm canim sana .. evlilik cok guzel 4 senelik evliyim ama ilk seneler hicte cicim ayi olmuyor. Hatta hatirlamak bile istemiyrm. Esim suan daha cok ustume dusuyor daha fazla beni dusunuyor. Ilk zamanlar aglardim eve gidelim kv lerdeb diye kavga ederdik simdi kaş goz yapsam hemen kalkiyor alistikca daha mutlu olunuyor

Cok sevindim sizin adınıza. Dediginiz gibi taşlar yerine anca oturuyor. Ilk zamanlar tartışmalar kırgınlıklar evlilige pisman olmalar dönemi :))) inşallah sonu güzel olsun herkesin

Yani canim birazda senin yapman gereken seyler var. Mesela esin koltukta yatjyotsa kesinlikle yanina yat ben dogum yapana kadar yanina sıkışip yatardim. Evde suslenip puslenirdim tabi her zaman olmuyor bu ama senin icinden gelecek. Ramazanda biraz zor oluyor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…