- 28 Ocak 2016
- 4.066
- 2.780
- 83
- Konu Sahibi elmalikurabiyee
-
bende öyleydim ozmanlar neyazıkkı sorunlar bitmiyoBen alttan asilama olayini beceremoyorum ki. Masallah agzima geleni acikca soyluyorum. O an bisi demiyoda sonra aklinda kalan izlenim kurabiye de hep sikayetci oluyo
O hangi koltuğa gidiyorsa sizde onun yanına gidin.Yani ne bileyim. Sevgisiz degiliz kesinlikle. Ama o bi koltuga ben bi koltuga.. Yemek falan yapti birkac kez aslinda ama ne bileyim. Nisanliyken daha cok heyecanliydi sanki hersey. Dugun sureci bizi mahfetti. Toparlamak istiyorum. Bi turlu civil civil olamoyorum. Balayinda istedigim gibi olur insallah hersey. Ramazandan sonra cikicaz..
rol yap bir sure sonra kendinde inaniyorsun inadina git saril kocana benim dugun zamani yasadiklarim kk da top da yerini alir ama kocami cok seviyordum gunduz agliyorsam gece ruyamda kocami goruyordum ve yine farkli sehirlerde oldugumuzu gorup cok ozluyordum uyanip bak yaninda evlendin diyordum ayy ben aslinda sevgi pitircigiyimDugun surecimiz cok sanciliydi. Ailesi sacma sapan seyler yaptilar. Evimize donduk agladik durduk. Ikimizi de cok uzduler. Eski konularimda anlattim zaten. O yuzden o stresi atamadik hala.
Tam da demek istediğim buydu HEVESİM KIRILDI.bir bir yere gitmek için izinleri dört gözle beklerdim mesela gittiğimiz zaman hayatta yüzü gülmez koluna girip yürümezdi o an bütün hevesim gider eve gidelim hadi derdim, şuan birikmişliklerim çok şeye sebeb oluyorBenimde hevesim bunlardan kiriliyor iste. Bosvermeye calisiyorum sadece...
Aynen dedigim gibi bacim. Dana gibi yatiyoruz.
Onun içinde sende eskisi gibi olcan yenisiniz daha odadan çıkmamanızlazım öp kokla tv izlerken git yanına sarıl otur kucana o senin kocan sonuçtaIste bende korkuyorum. Boyle alissin istemiyorum. Agzimin icine baksin eskisi gibi yaaa
Kizlar merhaba,
Gecenlerde de konu acmistim 3 haftalik evliyim. Dugun surecinde ve kina dugun sirasinda kv kp le cok sorunlar yasadim. Esim sozle arkamda durdu ama ailesine de bi tavir alamadi ozetle. Ama esim genelde yumusak huylu bir adamdir. Kiyamiyo ailesine uzuluyo dedim bende takmiyorum artik. Bunlari durumumu ozetlemek icin yazmistim. Esas sorum su. Herkes evlendi ve mutluluktan öldü mü? Filmlerdeki gibi canim cicim naz cilve mi dolastiniz evde? Sabah yatakta kahvaltiyla uyanip sevismeden uyumadiniz mi? Bizde mi sorun var acaba? Eger bizde varsa sorun canlandiralim iliskimizi. Su sureci atalim uzerimizden. Ikimizde uzuluyoruz. Isten gelip dana gibi yatiyoruz evde... Bir akil verin kizlar. Cok yiprandik sinirsel olarak o yuzden mi boyle bezmis haldeyiz? Duzelcek miyizz :-D
Balayını ertelemeniz ve evlilik yolunda aileler ile yaşadığınız stres bence cicim aylarının yok olma sebebi... ama çok takma; kiminin süper başlar, yavaş yavaş b.ka sarar, kiminin kötü başlar zamanla güzelleşir evliliği. Hep böyle gitmeyecek bence seninki , güzelleşecek zamanla bana öyle geldi. Balayına bir an önce çıkın; güzel oluyor. Çok da kısa olmasın. Ben en güzel zamanımı balayında geçirdim mesela biz dokuz gün yapmıştık bir de. Hemen düğün gecesi gitmiştik ama. Dönünce o kadar iyi hissedemedim mesela ... canım cicim aylarını da kesintisiz bir süreç gibi düşünme her zaman öyle olmuyor. Mesela benim balayından sonraki ilk bir kaç ayım sancılıydı; kavgamız vs oluyordu yani sonra iyi geçti sonra tekrar bi sancılı dönem sonra tekrar iyi derken şuan rayında gidiyor. Böyle inişli çıkışlı çoğunlukla evlilik... cicim ayı klişesine takılma yani canım . Mutluluklar...Yani ne bileyim. Sevgisiz degiliz kesinlikle. Ama o bi koltuga ben bi koltuga.. Yemek falan yapti birkac kez aslinda ama ne bileyim. Nisanliyken daha cok heyecanliydi sanki hersey. Dugun sureci bizi mahfetti. Toparlamak istiyorum. Bi turlu civil civil olamoyorum. Balayinda istedigim gibi olur insallah hersey. Ramazandan sonra cikicaz..
Kesinlikle katiliyrm canim sana .. evlilik cok guzel 4 senelik evliyim ama ilk seneler hicte cicim ayi olmuyor. Hatta hatirlamak bile istemiyrm. Esim suan daha cok ustume dusuyor daha fazla beni dusunuyor. Ilk zamanlar aglardim eve gidelim kv lerdeb diye kavga ederdik simdi kaş goz yapsam hemen kalkiyorIlk 1 sene cok zor ve sancılı gecer genelde. Kac cift gördüysem kendim de dahil bosanmayi en az 1 kere düşünuyor bu surecte :)) hic merak etmeyin birbirinize alışırsiniz zamanla mutlu olursunuz. Filmlerdeki gibi cok az kişiye nasip oluyor maalesef
Cok sevindim sizin adınıza. Dediginiz gibi taşlar yerine anca oturuyor. Ilk zamanlar tartışmalar kırgınlıklar evlilige pisman olmalar dönemi :))) inşallah sonu güzel olsun herkesinKesinlikle katiliyrm canim sana .. evlilik cok guzel 4 senelik evliyim ama ilk seneler hicte cicim ayi olmuyor. Hatta hatirlamak bile istemiyrm. Esim suan daha cok ustume dusuyor daha fazla beni dusunuyor. Ilk zamanlar aglardim eve gidelim kv lerdeb diye kavga ederdik simdi kaş goz yapsam hemen kalkiyoralistikca daha mutlu olunuyor
Yani canim birazda senin yapman gereken seyler var. Mesela esin koltukta yatjyotsa kesinlikle yanina yatYani ne bileyim. Sevgisiz degiliz kesinlikle. Ama o bi koltuga ben bi koltuga.. Yemek falan yapti birkac kez aslinda ama ne bileyim. Nisanliyken daha cok heyecanliydi sanki hersey. Dugun sureci bizi mahfetti. Toparlamak istiyorum. Bi turlu civil civil olamoyorum. Balayinda istedigim gibi olur insallah hersey. Ramazandan sonra cikicaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?