- 10 Mart 2013
- 1.862
- 1.491
- 133
- Konu Sahibi elmalikurabiyee
-
Oyle olacakmisiz gibi hissediyorum isteBizde: 1 yıl sıkıntılı geçti. Akşam yatarken ışığı niye açtın kavgaları.. uyuyorum neden seslenip uyandırıyorsun kavgaları.. Sabah uyanıp kahvaltı için seni saatlerce beklemek zorunda mıyım kavgası.. erken uyanmak zorunda mıyım kavgası.. yine mi Bir yere gitmeyeceğiz?? Kavgası. Ben Her seferinde senin izlediğin tarzda film izlemek zorunda mıyım kavgası.. . Bıdı bıdı bıdı.....
. 2. Yıl birbirimizden beklentimiz kalmadı, ayrı ayrı sosyal hayatımıza devam ettik . Az öz görüşüyoruz, mantık evliliği görüntüsüne büründük. Çok şükür mutluyuz. Beklenti Yoksa mutluluk oluyor. Beklenti olursa kavga gürültü.
Kliseye takikdigimdan degil de biz mi garibiz diye fikir almak istedim.Balayını ertelemeniz ve evlilik yolunda aileler ile yaşadığınız stres bence cicim aylarının yok olma sebebi... ama çok takma; kiminin süper başlar, yavaş yavaş b.ka sarar, kiminin kötü başlar zamanla güzelleşir evliliği. Hep böyle gitmeyecek bence seninki , güzelleşecek zamanla bana öyle geldi. Balayına bir an önce çıkın; güzel oluyor. Çok da kısa olmasın. Ben en güzel zamanımı balayında geçirdim mesela biz dokuz gün yapmıştık bir de. Hemen düğün gecesi gitmiştik ama. Dönünce o kadar iyi hissedemedim mesela ... canım cicim aylarını da kesintisiz bir süreç gibi düşünme her zaman öyle olmuyor. Mesela benim balayından sonraki ilk bir kaç ayım sancılıydı; kavgamız vs oluyordu yani sonra iyi geçti sonra tekrar bi sancılı dönem sonra tekrar iyi derken şuan rayında gidiyor. Böyle inişli çıkışlı çoğunlukla evlilik... cicim ayı klişesine takılma yani canım . Mutluluklar...
Bende suanda o durumdayim. Esim sadece lafta sen haklisin diyor. Ama onlara da bir ses etmiyor. Canim cicim devam ediyorlar islikilerine. Ben aglamaktan soldum resmen. Yeni yeni takmamaya calisiyorum..Tam tersi berbatti evliligimin ilk yillari
Anasinin dibinden ayrilmak istemeyen bir koca ve bu duruma saskin bir gelin
Hatirlamak bile istemiyorumm
Umarim.. Benim de suanda husran...Bizim ilk bir sene kepazelikti.Hayal ettiğim ve yaşadıklarım öyle farklı öyle üzücü olduki tek kelime ile hüsran.
Tabii herkesin böyle olacak diye birşey yok.Umarım ki düğün yorgunluğu alışma süreci dir geçici bir süreçtir.Olumlu düşünün olumlu yaklaşımlarda bulunun karşı tarafda bunu görüp olumlu olacaktır.
Balayına gidince tadını çıkarın gezin tozun.
Umarım herşey gönlünüzce olur.
Aynen oyle. Sonradan farketti mi esiniz size haksizlik edildigini? Duzeldiniz mi sonradan?Valla benim kaynanam ve eltimin alt yapıları yüzünden ilk bir yıl berbat geçti oyüzden yaptıklarını unutmuyorum affedemiyorum lohusalığımıda mahvedeceklerdi kabul etmedim.
İlk zamanlar sıkıntılı olur nacizane tavsiyem eşinize ailesiyle ilgili tek yorum dahi yapmayın hem gereksiz yere gerginlik oluyor hem de asla ailelerine laf söyletmiyorlar.
Esiniz ne zaman farketti onlarin yanlis yaptigini? Ben cenemi tutamiyorum ailen sunu bunu yapti beni cok uzdu diyiveriyorum. Sonra geriliyoruz. O halde de ne cilvesi ne sevismesi....Biz 1 bucuk yıllık evliyiz hala filmlerdeki gibiyiz. Bende eşimin ailesi ile çok sorun yaşadım hemde milletin ömrü boyunca yaşadıklarını ben 1 yılda yaşadım. Ama hiç takmadim kendileri oğullarını kaybetti.O yüzden sen sabırla esinin yanında ol ve sadece mutlu olmaya odaklan eğer sen haklisan rabbim bu şekilde esine farkettiriyor.hakkınızda hayırlısı insallah
Guldum resmenIlk zamanlar berbatti, 6 yil oldu simdi daha az berbat.
Bende onu diyorum. Sanirim sorun var..3 haftalik evlilikte evet tam da oyle olmasi gerekiyor sizde yoksa sorun var demektr
4 yillik bir iliskiydim cok asiktik. Hersey tozpembeydi. Buyuk kavga hic etmezdik. Ne zaman sozlendik o zaman kavgalar basladi. Artarak devam etti. Su anda asik oldugum adam bu degil diyorum.....Bu arada uzun bir ilişkiden sonra mı evlendiniz. Genelde uzun ilişkiden sonra evlenenler öyle oluyor.
Canım cicim pembiş bir gelin havası olmuyor
Veee düğün öncesi yaşananlar maalesef 1 günlük evli bile olsan çok etkiliyor
ışte o yanlış başına kakmak olmaz ama arkadaş gibi anlata bilirsin ben öyle yaptım 5 aylık evliyim anladığında zaten o farkındaydı simdide gorusmuyorum ben onlar eşimi arıyor esimde fazla konuşmak istemiyor bizden soğudu diyolarmis ama kendileri yaptılar sonicdaKliseye takikdigimdan degil de biz mi garibiz diye fikir almak istedim.
Bende suanda o durumdayim. Esim sadece lafta sen haklisin diyor. Ama onlara da bir ses etmiyor. Canim cicim devam ediyorlar islikilerine. Ben aglamaktan soldum resmen. Yeni yeni takmamaya calisiyorum..
Umarim.. Benim de suanda husran...
Aynen oyle. Sonradan farketti mi esiniz size haksizlik edildigini? Duzeldiniz mi sonradan?
Esiniz ne zaman farketti onlarin yanlis yaptigini? Ben cenemi tutamiyorum ailen sunu bunu yapti beni cok uzdu diyiveriyorum. Sonra geriliyoruz. O halde de ne cilvesi ne sevismesi....
Guldum resmencok guzel tanimlamissiniz...
Bende onu diyorum. Sanirim sorun var..
4 yillik bir iliskiydim cok asiktik. Hersey tozpembeydi. Buyuk kavga hic etmezdik. Ne zaman sozlendik o zaman kavgalar basladi. Artarak devam etti. Su anda asik oldugum adam bu degil diyorum.....
Ben arkadas gibi anlaiyorum zaten kavga cikarmamaya calisiyorum esim de hak veriyor bana ama nasil anlatiyim ki ailesiyle hala canim cicim. Eski iliskileri aynen devam ediyor. Azicik bir mesafe vs bile yok. Tamam ailesi sonucta sirtini donecek degil ama 1 2 kez soyledi sunlari yapmaniz hos olmadi diye o kadar. Bir tepki gibi anlasilmadi yani..mışte o yanlış başına kakmak olmaz ama arkadaş gibi anlata bilirsin ben öyle yaptım 5 aylık evliyim anladığında zaten o farkındaydı simdide gorusmuyorum ben onlar eşimi arıyor esimde fazla konuşmak istemiyor bizden soğudu diyolarmis ama kendileri yaptılar sonicda
İş hayatınız evliliğinizi etkilemiş bence . Biraz ara verip birbirinize zaman ayırsanız , bayram iyi bir fırsat ..Kizlar merhaba,
Gecenlerde de konu acmistim 3 haftalik evliyim. Dugun surecinde ve kina dugun sirasinda kv kp le cok sorunlar yasadim. Esim sozle arkamda durdu ama ailesine de bi tavir alamadi ozetle. Ama esim genelde yumusak huylu bir adamdir. Kiyamiyo ailesine uzuluyo dedim bende takmiyorum artik. Bunlari durumumu ozetlemek icin yazmistim. Esas sorum su. Herkes evlendi ve mutluluktan öldü mü? Filmlerdeki gibi canim cicim naz cilve mi dolastiniz evde? Sabah yatakta kahvaltiyla uyanip sevismeden uyumadiniz mi? Bizde mi sorun var acaba? Eger bizde varsa sorun canlandiralim iliskimizi. Su sureci atalim uzerimizden. Ikimizde uzuluyoruz. Isten gelip dana gibi yatiyoruz evde... Bir akil verin kizlar. Cok yiprandik sinirsel olarak o yuzden mi boyle bezmis haldeyiz? Duzelcek miyizz :-D
Is hayati tartismalar ramazan... Hepsi 1 adim 1 adim derken baya uzaklastik birbirimizden..İş hayatınız evliliğinizi etkilemiş bence . Biraz ara verip birbirinize zaman ayırsanız , bayram iyi bir fırsat ..
karşılıklı ailelere saygı ve sevgi içerisinde olmak da aile içi huzuru arttırır diye düşünüyorum
Sanirim olay su. Yasanan sorunlar yipranmisliktan dolayi benim esime yanaşasim gelmiyor....Ecuk canlanin heri tabiki de herkes mutluluktan gebermedi de sizde kendi kendinizi monotonluga suruklemissiniz yatağa filan kahvaltı bekleme de ama durumunuz normal değil mesela gecelere heyecan katici dokunuşlar yap kendinde esin sana karşı koyamasin. İşten gelipte orda burda uyuklarsan yatarsan bu iş olmaz o da adım atacak sende ama sen ilk hamleni yap
Haksızlık edildiğini farketse bile benim yüzüme söylemiyor maalesef,en güzeli mesafeli olmak ve onlarla ilgili tek kelime etmemekKliseye takikdigimdan degil de biz mi garibiz diye fikir almak istedim.
Bende suanda o durumdayim. Esim sadece lafta sen haklisin diyor. Ama onlara da bir ses etmiyor. Canim cicim devam ediyorlar islikilerine. Ben aglamaktan soldum resmen. Yeni yeni takmamaya calisiyorum..
Umarim.. Benim de suanda husran...
Aynen oyle. Sonradan farketti mi esiniz size haksizlik edildigini? Duzeldiniz mi sonradan?
Esiniz ne zaman farketti onlarin yanlis yaptigini? Ben cenemi tutamiyorum ailen sunu bunu yapti beni cok uzdu diyiveriyorum. Sonra geriliyoruz. O halde de ne cilvesi ne sevismesi....
Guldum resmencok guzel tanimlamissiniz...
Bende onu diyorum. Sanirim sorun var..
4 yillik bir iliskiydim cok asiktik. Hersey tozpembeydi. Buyuk kavga hic etmezdik. Ne zaman sozlendik o zaman kavgalar basladi. Artarak devam etti. Su anda asik oldugum adam bu degil diyorum.....
Esininde bu sınırı vardır.Emin ol o sinir geçildiğinde bide ailesinden bu darbe yediğinde sana döner ama sabret eninde sonunda oda anlar merak etmeBen arkadas gibi anlaiyorum zaten kavga cikarmamaya calisiyorum esim de hak veriyor bana ama nasil anlatiyim ki ailesiyle hala canim cicim. Eski iliskileri aynen devam ediyor. Azicik bir mesafe vs bile yok. Tamam ailesi sonucta sirtini donecek degil ama 1 2 kez soyledi sunlari yapmaniz hos olmadi diye o kadar. Bir tepki gibi anlasilmadi yani..m
Kizlar merhaba,
Gecenlerde de konu acmistim 3 haftalik evliyim. Dugun surecinde ve kina dugun sirasinda kv kp le cok sorunlar yasadim. Esim sozle arkamda durdu ama ailesine de bi tavir alamadi ozetle. Ama esim genelde yumusak huylu bir adamdir. Kiyamiyo ailesine uzuluyo dedim bende takmiyorum artik. Bunlari durumumu ozetlemek icin yazmistim. Esas sorum su. Herkes evlendi ve mutluluktan öldü mü? Filmlerdeki gibi canim cicim naz cilve mi dolastiniz evde? Sabah yatakta kahvaltiyla uyanip sevismeden uyumadiniz mi? Bizde mi sorun var acaba? Eger bizde varsa sorun canlandiralim iliskimizi. Su sureci atalim uzerimizden. Ikimizde uzuluyoruz. Isten gelip dana gibi yatiyoruz evde... Bir akil verin kizlar. Cok yiprandik sinirsel olarak o yuzden mi boyle bezmis haldeyiz? Duzelcek miyizz ?
Edit : Sanirim dugun zamani ailesinin debep oldugu yasanan olaylari aşamiyorum ve bu yuzden esime yanaşasım gelmiyor...
işte ramazana az vakit kala evlenmesin kimse... hakikaten zor oluyor...Is hayati tartismalar ramazan... Hepsi 1 adim 1 adim derken baya uzaklastik birbirimizden..
Insan imreniyor iste..bende senin gibi cicim ayı filan bekliyordum aam biz ailesi yüzünden hep kavga ettim ama etrafımda evlenen arkadaşlarımdan görüp duyuyorum cicim aylarını yaşayan veya huzurlu evlliiğe başlayan insanlar var
Benzer şeyler ben de yaşadım 2 haftalık evliyken. beraber geçirdiğimiz ilk 1 hafta rüya gibiydi filmlerdeki gibi. Sonra sorunlar patlak verdi tabii sizin gibi olduk ama çok sürmeden de aştık o durumu.Kizlar merhaba,
Gecenlerde de konu acmistim 3 haftalik evliyim. Dugun surecinde ve kina dugun sirasinda kv kp le cok sorunlar yasadim. Esim sozle arkamda durdu ama ailesine de bi tavir alamadi ozetle. Ama esim genelde yumusak huylu bir adamdir. Kiyamiyo ailesine uzuluyo dedim bende takmiyorum artik. Bunlari durumumu ozetlemek icin yazmistim. Esas sorum su. Herkes evlendi ve mutluluktan öldü mü? Filmlerdeki gibi canim cicim naz cilve mi dolastiniz evde? Sabah yatakta kahvaltiyla uyanip sevismeden uyumadiniz mi? Bizde mi sorun var acaba? Eger bizde varsa sorun canlandiralim iliskimizi. Su sureci atalim uzerimizden. Ikimizde uzuluyoruz. Isten gelip dana gibi yatiyoruz evde... Bir akil verin kizlar. Cok yiprandik sinirsel olarak o yuzden mi boyle bezmis haldeyiz? Duzelcek miyizz ?
Edit : Sanirim dugun zamani ailesinin debep oldugu yasanan olaylari aşamiyorum ve bu yuzden esime yanaşasım gelmiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?