Yeni evliyken cok mu mutlu olunur?

Oyle olacakmisiz gibi hissediyorum iste

Kliseye takikdigimdan degil de biz mi garibiz diye fikir almak istedim.

Tam tersi berbatti evliligimin ilk yillari
Anasinin dibinden ayrilmak istemeyen bir koca ve bu duruma saskin bir gelin
Hatirlamak bile istemiyorumm
Bende suanda o durumdayim. Esim sadece lafta sen haklisin diyor. Ama onlara da bir ses etmiyor. Canim cicim devam ediyorlar islikilerine. Ben aglamaktan soldum resmen. Yeni yeni takmamaya calisiyorum..
Umarim.. Benim de suanda husran...
Aynen oyle. Sonradan farketti mi esiniz size haksizlik edildigini? Duzeldiniz mi sonradan?
Esiniz ne zaman farketti onlarin yanlis yaptigini? Ben cenemi tutamiyorum ailen sunu bunu yapti beni cok uzdu diyiveriyorum. Sonra geriliyoruz. O halde de ne cilvesi ne sevismesi....

Ilk zamanlar berbatti, 6 yil oldu simdi daha az berbat.
Guldum resmen cok guzel tanimlamissiniz...
3 haftalik evlilikte evet tam da oyle olmasi gerekiyor sizde yoksa sorun var demektr
Bende onu diyorum. Sanirim sorun var..
4 yillik bir iliskiydim cok asiktik. Hersey tozpembeydi. Buyuk kavga hic etmezdik. Ne zaman sozlendik o zaman kavgalar basladi. Artarak devam etti. Su anda asik oldugum adam bu degil diyorum.....

ışte o yanlış başına kakmak olmaz ama arkadaş gibi anlata bilirsin ben öyle yaptım 5 aylık evliyim anladığında zaten o farkındaydı simdide gorusmuyorum ben onlar eşimi arıyor esimde fazla konuşmak istemiyor bizden soğudu diyolarmis ama kendileri yaptılar sonicda

Ben arkadas gibi anlaiyorum zaten kavga cikarmamaya calisiyorum esim de hak veriyor bana ama nasil anlatiyim ki ailesiyle hala canim cicim. Eski iliskileri aynen devam ediyor. Azicik bir mesafe vs bile yok. Tamam ailesi sonucta sirtini donecek degil ama 1 2 kez soyledi sunlari yapmaniz hos olmadi diye o kadar. Bir tepki gibi anlasilmadi yani..m

İş hayatınız evliliğinizi etkilemiş bence . Biraz ara verip birbirinize zaman ayırsanız , bayram iyi bir fırsat ..
karşılıklı ailelere saygı ve sevgi içerisinde olmak da aile içi huzuru arttırır diye düşünüyorum

Is hayati tartismalar ramazan... Hepsi 1 adim 1 adim derken baya uzaklastik birbirimizden..

Ecuk canlanin heri tabiki de herkes mutluluktan gebermedi de sizde kendi kendinizi monotonluga suruklemissiniz yatağa filan kahvaltı bekleme de ama durumunuz normal değil mesela gecelere heyecan katici dokunuşlar yap kendinde esin sana karşı koyamasin. İşten gelipte orda burda uyuklarsan yatarsan bu iş olmaz o da adım atacak sende ama sen ilk hamleni yap

Sanirim olay su. Yasanan sorunlar yipranmisliktan dolayi benim esime yanaşasim gelmiyor....

Ben 3 yıllık evliyim, balayı setimi daha geçen gün ilk kez kullanabildim biliyor musun.
Gecelikle dolaşacağın çiçeklerle öpücüklerle sürprizlerle uyanacağın vakitlerde olacak; paspal bir halde dolaştığın da olacak.
Yeni evli de olsan; yarım asır evli de olsan; öyle çok çok çok mutlu olunmaz canım.
Hem mutluluktan kasıt nedir ki.. Bazen sarılıp şakalaşıp öpüşeceksiniz, bazen surat asıp oturacaksınız,
bazen birbirinizi görmek bile istemeyecek, bazen de aman deyip geçeceksiniz... Dönem dönem değişir bunlar...
Arada bir ''boşanıcam ben, olmuyor'', ''bu muydu aşk'' dediğin bile olacaktır.
Bazen hayal kırıklıkları, bazen aşk patlamaları, bazen kavga-gürültü...... Olacak bunlar canım.
Ne kadar iyi tanırsan tanı, eşinin de seninde farklı huylarınız ortaya çıkacak zamanla.
Ama sana verebileceğim şuan tek tavsiye; kendini bırakıverme, miskinleşip evinin ve evliliğinin düzenini kaçırma. Eşininde üzerine gitme kendi canını da sıkma. İlerleyen zamanlarda bir bakacaksın bu açtığın konuya, derdim bu muymuş diyeceksin.
Erkekler biliyorsun, kadınlara göre daha umarsız ve düşüncesiz. Eşin olgunlaşana kadar, malesef senin fedakarlıklar yapman gerekiyor. O yüzden hemen ilk adımı eşinden bekleme. Sen adım at, sen git yanına,
sen cilvelen, sen yanaş.

Haksızlık edildiğini farketse bile benim yüzüme söylemiyor maalesef,en güzeli mesafeli olmak ve onlarla ilgili tek kelime etmemek

Esininde bu sınırı vardır.Emin ol o sinir geçildiğinde bide ailesinden bu darbe yediğinde sana döner ama sabret eninde sonunda oda anlar merak etme

Evliliğimin ilk aylarında duzenli yaptığımız tek şey kavga etmekti. Alışana kadar cok sıktık birbirimizin canını. Tabi çok güzel anlarimiz da oldu. Ama o isten gelip yatmalar hic birsey icin enerji bulamamalar filan hepsini fazlasiyla yasadik. Sonradan hepsi duzeliyor ama. Su an az kaldi bir senelik evli olacagim. Elhamdülillah hersey cok guzel. Herkes ayni seyleri yasayacak diye birsey yok.

bende senin gibi cicim ayı filan bekliyordum aam biz ailesi yüzünden hep kavga ettim ama etrafımda evlenen arkadaşlarımdan görüp duyuyorum cicim aylarını yaşayan veya huzurlu evlliiğe başlayan insanlar var

Onlarin yaptikalri icin esinle tartisma asla. Onlar sana laf sokuyorsa sen de onlara sok esine belli etme. Ama yapilanlar var hazmedemiyorum diyorsan tabiki hazmetme ama bu yapilanlarin esinle ilişkini bozmasina da musade etme. Birak anne babasina canim cicim olmaya devam etsin hic sesini cikarma. Dedigin gibi sorunlu insanlarsa zaten esinde kor degildir birgun dank eder anlar. Ama sakin senin annen soyle baban boyle laflarini almayin dilinize. Yoklarmis gibi davranin arada bir gidin hal hatir sorun gelin.
Dugun zamani yasanan sorunlar suan onlarin ne kadar umrunda mesela onu dusunun. Ya da siz esinizle onlar yuzunden tartissaniz onlar bunu unursar mi aksine ekmeklerine yag surmus olursunuz.
Ama baktiniz onalr size kotu davraniyor esiniz bunu gormesine ragmen ses cikarmiyor sizi onlara karsi ezdiriyor o zaman esinize de tavrinizi koyarsiniz.
Canlanma konusuna gelirsek soyle guzel bi silkelenmeniz lazim. Bahsettiginiz o saten gecelikler ceyizlik adi altinda bir kenarda durmamali. Dogumdan sonrasi harip hic pijama giymedim. Seviyorum gecelikleri renk renk desen desen.
Ayrica ramazanin da payi vardir bu durgunlugunuzda bence. Balayina bi gidin orda hersey yoluba girer bence.

Evliliğimin 10. gününde ömrümden 10 yıl gitti diye bağıra çağıra çıktık yataktan. 2.ayında boşanalım diye protokole kadar konuştuk 5. ayımızda hiç bir şeyi gözümün görmediği bir kavga koptu gene boşanma düşünceleri ve söylemleri. Son oldu o kavgamız çok şükür artık her şey yolunda ve ufak şeyler dışında kavga gürültü kopmuyor.
Benim için ilk 6 ay kabus gibiydi. Sevildiğimi hissetmiyordum, evime ait hissetmiyordum, mutsuzdum deli gibi aşık olarak evlendiğim adamla mutsuzdum. Bu sitede benim gibi hisseden kadınların yorumlarını okudum sakinleştirdim kendimi bir ben değil herkes böyle hissediyor ilk zamanlarda dedim oluruna bıraktım.
Çok şükür şuan çok mutluyum. Daha çok yenisiniz ve ilk bir yıl kabus gibi geçer çoğu evlilikte oluruna bırakın.

Mesajların hepsini okumasam da çoğunu okudum. Ve çoğunluğun evliliğinin ilk günlerinde ilk aylarında mutsuz olmasına çok şaşırdım. Yani evlenmeden önce hiç mi anlamıyorsunuz bu adam nasıl neye kızar neden sinirlenir. Evlenince nerde olacağız,ev düzenimiz nasıl olacak ev işlerini birlikte nasıl yapicaz? Bu adam dağınık mıdır titiz mıdır hırslı mıdır değil midir evliliğin sorumluluğunu taşıyabilecek mi? Bütün bunları kendinize sorup mantıklı bir cevap almadan nasıl evleniyorsunuz çok ilginç gerçekten. ..

Benzer şeyler ben de yaşadım 2 haftalık evliyken. beraber geçirdiğimiz ilk 1 hafta rüya gibiydi filmlerdeki gibi. Sonra sorunlar patlak verdi tabii sizin gibi olduk ama çok sürmeden de aştık o durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…