- 4 Ocak 2013
- 1.224
- 656
- 323
- Konu Sahibi elmalikurabiyee
-
Evlendigin sabahi olmadan kaynananmi geldi? O niyeee ne derdi varmış ne kadar ayıpevlendıgımın sabahı olmadan kaynanam bıze geldı o gecen bizde yattı sonra kı günleri kaynanamda gecırdık keske bende evimde dana gıbı yatsaydım
Amin insallah :) tesekkur ederm.. bende uzuluyorm bir aylik yada bir senelik evliler hemen bosanmayi dusunuyor. Biraz yoluna nasil girer neler yaparim diye dusunmek lazim. Ilk zamanlar zor ama insallah herkes mutlu olurCok sevindim sizin adınıza. Dediginiz gibi taşlar yerine anca oturuyor. Ilk zamanlar tartışmalar kırgınlıklar evlilige pisman olmalar dönemi :))) inşallah sonu güzel olsun herkesin
Bizim ilk bir sene kepazelikti.Hayal ettiğim ve yaşadıklarım öyle farklı öyle üzücü olduki tek kelime ile hüsran.Kizlar merhaba,
Gecenlerde de konu acmistim 3 haftalik evliyim. Dugun surecinde ve kina dugun sirasinda kv kp le cok sorunlar yasadim. Esim sozle arkamda durdu ama ailesine de bi tavir alamadi ozetle. Ama esim genelde yumusak huylu bir adamdir. Kiyamiyo ailesine uzuluyo dedim bende takmiyorum artik. Bunlari durumumu ozetlemek icin yazmistim. Esas sorum su. Herkes evlendi ve mutluluktan öldü mü? Filmlerdeki gibi canim cicim naz cilve mi dolastiniz evde? Sabah yatakta kahvaltiyla uyanip sevismeden uyumadiniz mi? Bizde mi sorun var acaba? Eger bizde varsa sorun canlandiralim iliskimizi. Su sureci atalim uzerimizden. Ikimizde uzuluyoruz. Isten gelip dana gibi yatiyoruz evde... Bir akil verin kizlar. Cok yiprandik sinirsel olarak o yuzden mi boyle bezmis haldeyiz? Duzelcek miyizz :-D
Bunu nasıl yapıyorsunuz bacım ya diş fırçalamadan sabah sabah oluyo mu öyle şeyler ahasvwagsabah öpüşerek uyanırız
Ben evliliğimin ilk haftalarında sabah eşimden önce uyanıp dişimi fırçalar, tekrar yatar, yeni uyanmış gibi yapardımBunu nasıl yapıyorsunuz bacım ya diş fırçalamadan sabah sabah oluyo mu öyle şeyler ahasvwag
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?