Yeni evliyken cok mu mutlu olunur?

Cok sevindim sizin adınıza. Dediginiz gibi taşlar yerine anca oturuyor. Ilk zamanlar tartışmalar kırgınlıklar evlilige pisman olmalar dönemi :))) inşallah sonu güzel olsun herkesin
Amin insallah :) tesekkur ederm.. bende uzuluyorm bir aylik yada bir senelik evliler hemen bosanmayi dusunuyor. Biraz yoluna nasil girer neler yaparim diye dusunmek lazim. Ilk zamanlar zor ama insallah herkes mutlu olur

Düğündeki tatsizliklari arkaya atmadikca bu böyle devam eder.herkesin ufak tefek sorunlar yaşadığını kabul edin.sizin üzüldügunuz meselelerin tek sizin yasamadiginizi bilin.son olarak sizi uzenler evlerinde yuvalarında keyifli siz neden uzulesiniz?
Bir de bende ilk yıl evi eşyaları yabancı görmüş zor alışmıştım.bunun da etkisi olabilir

Bizim ilk bir sene kepazelikti.Hayal ettiğim ve yaşadıklarım öyle farklı öyle üzücü olduki tek kelime ile hüsran.
Tabii herkesin böyle olacak diye birşey yok.Umarım ki düğün yorgunluğu alışma süreci dir geçici bir süreçtir.Olumlu düşünün olumlu yaklaşımlarda bulunun karşı tarafda bunu görüp olumlu olacaktır.
Balayına gidince tadını çıkarın gezin tozun.
Umarım herşey gönlünüzce olur.

Valla benim kaynanam ve eltimin alt yapıları yüzünden ilk bir yıl berbat geçti oyüzden yaptıklarını unutmuyorum affedemiyorum lohusalığımıda mahvedeceklerdi kabul etmedim.
İlk zamanlar sıkıntılı olur nacizane tavsiyem eşinize ailesiyle ilgili tek yorum dahi yapmayın hem gereksiz yere gerginlik oluyor hem de asla ailelerine laf söyletmiyorlar.

Hayati zehir etmeyin kendinize kafi

Hergun sevismek bir kistas degil.
Kahvaltiyi yatakta yapmak falan da bir ölçüt degil bence
Zeytin peynir ekmek ile de olsa, o kahvaltiyi muhabbetle mutlulukla yapmak onemli. Acele acele de olsa gecirdiginiz vakti degerlendirmek onemli.

Hele filmler hiiiiiic kistas olamaz. Bizler senaryoda yasamiyoruz. Evde 4 tane hizmetcimiz de yok. Tabi ki yorgun geliyorsun işten. Tabi ki ayagini uzatip dinleneceksin

Benim su anki hayatım berbat şiddet hakaret her türlüsünü gördüm ama evliligimizin ilk baslarinda evet filmlerdeki gibiydi kahvaltı hazırlar beni öperek uyandırirdi ikimizde gece nöbetli çalışıyorduk ve cinsel hayatımızda fazlaydı benden ötürü değil ama ben istemiyordum hatta neyse iste hamile kaldım ben ilk ayiligini o zaman gördüm sonrada artarak devam etti

Düğün süreci genelde birçok kişiye aile yüzünden sorun olabiliyor. Sorun yaşamadan düğün yapabilen ben görmedim malesef çevremde.

Ama sorunlara rağmen eşinizle cıvıl cıvıl olabilmelisiniz. Hayat böyle çünkü, bir gün aile derdi, ertesi gün çoluk çocuk ya da maddiyat derdi olur.

Bunlara rağmen gülümseyip mutlu olabilen gerçek mutlular bence :) ilişkinizi canlandırmaya bakın :)

Biz 1 bucuk yıllık evliyiz hala filmlerdeki gibiyiz. Bende eşimin ailesi ile çok sorun yaşadım hemde milletin ömrü boyunca yaşadıklarını ben 1 yılda yaşadım. Ama hiç takmadim kendileri oğullarını kaybetti.O yüzden sen sabırla esinin yanında ol ve sadece mutlu olmaya odaklan eğer sen haklisan rabbim bu şekilde esine farkettiriyor.hakkınızda hayırlısı insallah

Evliliğimin ilk 1buçuk yılı eşimin ailesi ile kendi arasında sorunlarla geçti.
Eşim bunları kafasına takmamasına rağmen, ben takıntı yaptım. Onlar yüzünden çok yıprandım, yıprattım...

Ama öte yandan ikimiz mutluyduk yine de
Cinsel hayatımız renkliydi.
Sürekli film izler, gezer, yer içerdik. Eğlenceliydi de bir yandan.
Çocuksuzduk ve özgürdük, güzel zamanlar da geçirdik.

Şimdi hep söylediğim ;
İlk yıl acemilik yılı, çabuk küsüyor, çabuk bozuluyor, hemen doluyorsun.
Ama tüm dış etkenleri kapının dışında bırakıp 2kişi mutlu olmaya bakmalı.
İlk 2 yılı atlattın mı sonrası daha güzel sanki...
Benim için öyle oldu.

ilk günlerde çok mutluyduk:)
ilk sabah kahvaltımız yaptık sora gezmelere çiktik..
çok şükür 3 sene oluyor evleneli. maşallah hala ilk günkü bi taze:)
aşkım canim kocacim karicim diyoruz. hergün eşim işten gelince kapıda karşılarim.
şimdi bebegimizle karşılıyoruz:)
edit: ilk zamanlarda alışamadığım için zorlandim.. yabanci gibiydik sora alıştık artık. sanki 40 senelik evli gibi hissediyorum maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…