- 28 Mayıs 2009
- 4.127
- 10.722
- 408
- Konu Sahibi elmalikurabiyee
-
Öpüşmekten kastım şehvetli olan değil. Boynumu öper,omzumu öper kıvrılır yanına sokulurum az sohbet eder kalkarız. Kızımız var sabah sevişmek biraz zor oluyor. Gece dişlerinizi fırçalayıp bakım suyuyla temizlerseniz ağzınızı ağız kokusuyla uyanmazsınız. Uyanıyorsanız dişlerinizde çürük vs sıkıntılar hatta belki midenizde sorun vardır onlara baktırın derim.Bunu nasıl yapıyorsunuz bacım ya diş fırçalamadan sabah sabah oluyo mu öyle şeyler ahasvwag
aynen bende net olup danadan konuşuyorum ama dürüstlük her zaman işlemiyor sanırım politik olmak gerek yapabilen için tabiii..bende öyleydim ozmanlar neyazıkkı sorunlar bitmiyo
Olur mu ya? Herkesin agzi kokar uyandiginda.. sabah ilk is dis fircalamak lazim o yuzden.Öpüşmekten kastım şehvetli olan değil. Boynumu öper,omzumu öper kıvrılır yanına sokulurum az sohbet eder kalkarız. Kızımız var sabah sevişmek biraz zor oluyor. Gece dişlerinizi fırçalayıp bakım suyuyla temizlerseniz ağzınızı ağız kokusuyla uyanmazsınız. Uyanıyorsanız dişlerinizde çürük vs sıkıntılar hatta belki midenizde sorun vardır onlara baktırın derim.
Evli değilim hani öyle bir tecrübem yok. Çürüğüm de yok ama sabah filmlerdeki gibi fresh bir gülümsemeyle uyanmıyorum:/ muhakkak bir çalkalama fırçalama ihtiyacı hissederim. İlk günler kocasından önce kalkıp gizlice diş fırçalayan emektar kadınlardan olacam galiba... önerilerin için sağol :)Öpüşmekten kastım şehvetli olan değil. Boynumu öper,omzumu öper kıvrılır yanına sokulurum az sohbet eder kalkarız. Kızımız var sabah sevişmek biraz zor oluyor. Gece dişlerinizi fırçalayıp bakım suyuyla temizlerseniz ağzınızı ağız kokusuyla uyanmazsınız. Uyanıyorsanız dişlerinizde çürük vs sıkıntılar hatta belki midenizde sorun vardır onlara baktırın derim.
Elbette ağzım fırçaladığımdaki kadar fresh olmuyor ama o fırçalanmamış pis ağızda olmuyor. Neyse zaten öpüşmeden kastımın uzun öpüşmeler olmadığını söylemiştim.Olur mu ya? Herkesin agzi kokar uyandiginda.. sabah ilk is dis fircalamak lazim o yuzden.
Hayir bulutlarda degildik ama mutluyduk her olumsuzluga ragmen ilk evlendigimizde..daha neler gorecen bacim tadini cikarin bu gunlerin
Elbette ağzım fırçaladığımdaki kadar fresh olmuyor ama o fırçalanmamış pis ağızda olmuyor. Neyse zaten öpüşmeden kastımın uzun öpüşmeler olmadığını söylemiştim.Olur mu ya? Herkesin agzi kokar uyandiginda.. sabah ilk is dis fircalamak lazim o yuzden.
Hayir bulutlarda degildik ama mutluyduk her olumsuzluga ragmen ilk evlendigimizde..daha neler gorecen bacim tadini cikarin bu gunlerin
Tabikide uyanınca ilk işim diş fırçala yüz yıka ve duşa gir oluyor ama uyandığımdada leş kokmuyor yani :)Evli değilim hani öyle bir tecrübem yok. Çürüğüm de yok ama sabah filmlerdeki gibi fresh bir gülümsemeyle uyanmıyorum:/ muhakkak bir çalkalama fırçalama ihtiyacı hissederim. İlk günler kocasından önce kalkıp gizlice diş fırçalayan emektar kadınlardan olacam galiba... önerilerin için sağol :)
Tam da o bahsettiğin filmlerdeki gibi oldu ilk zamanlar, 9 aylık evliyiz arada problemler oluyor ama o da ilişkiyi canlandırıyorKizlar merhaba,
Gecenlerde de konu acmistim 3 haftalik evliyim. Dugun surecinde ve kina dugun sirasinda kv kp le cok sorunlar yasadim. Esim sozle arkamda durdu ama ailesine de bi tavir alamadi ozetle. Ama esim genelde yumusak huylu bir adamdir. Kiyamiyo ailesine uzuluyo dedim bende takmiyorum artik. Bunlari durumumu ozetlemek icin yazmistim. Esas sorum su. Herkes evlendi ve mutluluktan öldü mü? Filmlerdeki gibi canim cicim naz cilve mi dolastiniz evde? Sabah yatakta kahvaltiyla uyanip sevismeden uyumadiniz mi? Bizde mi sorun var acaba? Eger bizde varsa sorun canlandiralim iliskimizi. Su sureci atalim uzerimizden. Ikimizde uzuluyoruz. Isten gelip dana gibi yatiyoruz evde... Bir akil verin kizlar. Cok yiprandik sinirsel olarak o yuzden mi boyle bezmis haldeyiz? Duzelcek miyizz :-D
Kizlar merhaba,
Gecenlerde de konu acmistim 3 haftalik evliyim. Dugun surecinde ve kina dugun sirasinda kv kp le cok sorunlar yasadim. Esim sozle arkamda durdu ama ailesine de bi tavir alamadi ozetle. Ama esim genelde yumusak huylu bir adamdir. Kiyamiyo ailesine uzuluyo dedim bende takmiyorum artik. Bunlari durumumu ozetlemek icin yazmistim. Esas sorum su. Herkes evlendi ve mutluluktan öldü mü? Filmlerdeki gibi canim cicim naz cilve mi dolastiniz evde? Sabah yatakta kahvaltiyla uyanip sevismeden uyumadiniz mi? Bizde mi sorun var acaba? Eger bizde varsa sorun canlandiralim iliskimizi. Su sureci atalim uzerimizden. Ikimizde uzuluyoruz. Isten gelip dana gibi yatiyoruz evde... Bir akil verin kizlar. Cok yiprandik sinirsel olarak o yuzden mi boyle bezmis haldeyiz? Duzelcek miyizz :-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?