Yeni evliyken yurtdışı

Yeni evliyken eşinizden ayrı 3 gün yurt dışına çıkar miydiniz?

• Evet

OY: 28 62,2%
  • Hayir

OY: 17 37,8%

• Ankete Katılan
    45

complicated_e

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2017
252
215
23
Merhabalar, benim sorum şu 3 aylık evliyken sizce eşinizden ayrı 2 gece 3 gun seyahat amacli yurtdisina çıkmak tuhaf olur mu? Esinizin vizesi olmadığı için onun gelme durumu olmuyor. Siz olsanız gider misiniz? Eşinizin tepkisi ne olurdu? Bu konuda sizin fikirlerinizi almak istiyorum.

Hayır ne olacak gidersiniz de. Eşim gelemiyor vizesi olmadığından demişsiniz, belli ki gelmek isteyebilir kkonuşuldu her halde. Ben güzel bir deneyim yaşadığımda yeni bir yere gittiğimde eşim de görsün istiyorum, onunlayken daha mutlu oluyorum. Tatil içinse mutlaka eşimi de isterdim daha çok eğleneceğim için. Ama evliliğibiz çok yeni belki eşiniz kırılabilir: en doğrusu ikinizin karar vermesi değil mi? İlişki dinamiklerini biz bilemeyiz, biz git desek belki adam kırılacak çok ayrı bi konu.

Ama evliliğimiz süresince iş için iki hafta da dışarı çıktığım oldu, olabilir yani eşimizin yanına zimmetli değiliz ya :)

Şartlara bağlı. Eş gelmek istemiyorsa, vize yetişmediyse vs. tabi ki gidilebilir.

Ben iki aylık evliyken 1 haftalığına yurtdışına görevli olarak gönderilmiştim. Eşimin de benimle gelmesi sağlanabiliyordu. Herşeyi hazırladık. 15 Temmuz dolayısıyla prosedürler değişti. Seyahatten iki gece önce aldığımız evrakların yeterli gelmediğini ve eşimin gelemeyeceğini öğrendik. Hemen araştırdık yapılacak başvuruları yaptık ama yetişmeyecek diye, eşim gelemeyecek diye çok üzüldüm. Sonuçta yetişti ama yetişmeseydi yine gidecektim. Onun ilk yurtdışı deneyimi olacaktı plan yapmıştık hayal kurmuştuk. Gelemeseydi ayıp oldu ya da eşim olmadan yapamam demezdim ama o heyecanı onunla paylaşmadım diye üzülürdüm.

Benim eşim gidebilir süre kısa. Ben de gidebilirdim herhalde bisey demezdi gibime geliyor

Ben gidebilirim eşim gidemez izin vermem :))

Bahsettiğiniz süre çok kısa ama gitme nedeninizde önemli. Bir kongre için ve ya bir iş gezisi için tabiki gidilebilir. Ama gezmek için falansa ben eşimi bırakıp gitmezdim. Gidilebilirde yani sorun edilebilecek bir zaman dilimi degil

Sirf gezmek tatil yapmak icin mi? Sanmiyorum ben de gitmezdim o da.. Sirf yeni evliyken degil ilerde de boyle olur Vize yoksa çıkartılır Cikartilamazsa baska ulkeye gidilir beraber Tatil dedigin eşle olur
Ha sebep baskaysa iş olur, bir akraba düğünü olur, bir eğitim olur o baska O zaman niye gidilmesin ki

İş için veya elzem bir durumsa evet ama keyfi gezme amaçlıysa tam tersini kendiniz için düşünün. Aynı şartlarda siz değil de eşiniz gidiyor olsa ne düşünür yada hissedersiniz.

konu sahibi gezme amaçlı olduğunu yazmış zaten. iş vs değil. bence çok ayıp olur. eşimle her şeyi paylaşmak için evlenmişimdir, ayrı ayrı şeyler yaşayacaksak çok saçma değil mi evlilik?

Alti ustu 2 gun, 2 ay degil ya cok abartmiyor musunuz? Evlendiniz diye yapisik ikiz statusune gecmediniz ya.

İş içinse evet giderim ama keyfi gezmek içinse gitmem. Aynı durumda eşim olsaydı onunda gitmesini istemezdim açıkçası

Evlenmeden önce yapılmış bir plan mı? Biletler eşiniz hayatınızda yokken mi alındı?

Ben olsam gitmezdim. Yeni evliyken herşeyi eşimle beraber yapmak isterdim. Eşimin vizesi yoksa vizesiz bir ülkeye gitmeyi tercih ederdim. Eğer illa ki görmek istediğim bir şehir varsa ve vize istiyorsa o zaman eşime de vize alırdım.
Eşim de bensiz seyahate çıksa bozulurdum.

Giderim. Neden bu kadar abartılıyor evlilik? Evet, iki kişinin hayatı paylaşmasıdr ama hayatın her alanını, her dakikasını değil. eşler ayrı ayrı plan yapabilir gayet abartmamak kaydıyla. 3 gün çok kısa bir süre ayrıca.

Esimsiz öyle yurt dışına gezmeye gitmezdim. Hele yeni evliyken. İş gibi elzem durumsa o ayrı tabi. Esimi de bensiz gezmeye göndermem ne munasebet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…