yeni gelin eltim ve kaynana

Nikinizle uyumlu bi karaktersiniz sanırım. Ne kadar ayıp, ne kadar çiğ düşünceler bunlar.
Nisanlinizda sizden aşağı kalır değil. Telefon acip " sana nasıl davranıyorlar" diye soruyor.
Nadil bir ciftsiniz Allah aşkına. Ortada bir şey yokken olay cikarmis , kadına evladından fırça cektirmissiniz bide burda konu acmissinuz. Hiç iyi niyetli degilsiniz.
Diyelim ki sizi misafirle yalnız bıraktı, ne bu ispiyonculuk anlamadım.

Saçmalamışsın. Sana çay ver diyen olmamış, hizmet bekleyen olmamış. Madem elti adayın kendi mevlüdünde oturuyor mutfakta, sen de dönmeseydin ortalarda. Bohça meselesine gelince, evet misafir varken biraz ayıp olmuş ama ayıp sana değil ki, misafire. Bence sen çağrılmadığın için azıcık kıskanmışsın. Ama ben olsam şu kadarcık mesele için düğüne on gün kala senin gibi hareket etmezdim. İnan bana bundan sonra kimse seninle samimi olmayacak ve yanında rahat davranmayacaklar. Üstelik belki de sana karşı tepkili olacaklar. Ben olsam tepki duyardım yani.

Bu izin meselesi degil bizde evde tek kalan misafir yanliz birakilip gelinle bohca bakilmaya gidilmez ya herkesin yaninda bakilir yada herkes gidince bakilir dusunun tek basiniza kaliyorsunuz ve ev sahibi bohca bakmaya gidiyor insan orda istenmedigini hic yokmussun gibi davranildigini dusunur

Eşinin ailesini çok iyi anlıyorum
Senin gibiler oldukça fazla ne çok seviyorsunuz çözüm yerine sorun çıkarmayı nişanlına anlatmasan nolacak insanlığını yapıp hoş beş etmişsin daha ne
Gorumcen var mı bilmiyorum varsa oda senle ne yaşarsa yaşasın eşine abisine anlatsa ne de güzel olurdu değil mi
Ne deyim Allah yardımcınız olsun
Özellikle de eşinin ailesine
Ya o değil de bu eşin senin ne deyip kadıncağıza carladı merak ettim
Yani nasıl kizabilir ne deyip
Anlayamıyorum sizin gibileri

size hak veren bir kişi bile yok yalnız farkındamısınız..
peki o misafir neden alınmadı sizin gibi ?
o da gidip kocasına nişanlısına vs şikayet etti mi acaba ?

Belki misafir sizin kadar takilmadi

Ee tamam sen gelinsin. Birak misafir alinsin. Sen misafir degilsin ki ? Ya bu bizde boyle olur falan laflari eskide kalmadi mi ya. Ruhunuzda bu kocakari laflarini tasimayin ya. Bizde boyle olur soyle soyle yapilmaz bilmem ne. Tovbe hasa Allah kelami bu kanunlar. Bohca bakmaya gitmis ne yapmis yani olmus bi kere nisanlina anlatacsk ne var ? Namusuna mi bisey oldu evden mi kovuldun anlamadim ki. Nasil hayatlar yasiyorsunuz hic hastalik musibet gormediniz mi boyle seyleri mesele yapiyorsunuz.

[QUE="eliff1234, post: 47801877, member: 508439"]sen zaten bilenmis gitmissin arkadasim, nisanlinin sana kotu davranan varmi diye sormasindan belli,
tam olarak bunu nasil basardin merak ediyorum, 5 yillik evliyimd aha kocam sana kotu davranan varmi diye sormadi zira,
varsa bi formulun bilmek isterim?[/QUOTE]
Ben Istenmeyen gelinim canim kayinvalidem nisanimda elini bile opturmemis biri her daim surat asan biri nisanlim bunu cok iyi bildigi icin soruyor sirf dedikodu olmasin laf edilmesin diye gittim benim yanimda bubsekilde eltim cagiripta beni yok saymalari canimi sktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…