- 5 Mayıs 2013
- 33.870
- 41.414
- 798
Saçmalamışsın. Sana çay ver diyen olmamış, hizmet bekleyen olmamış. Madem elti adayın kendi mevlüdünde oturuyor mutfakta, sen de dönmeseydin ortalarda. Bohça meselesine gelince, evet misafir varken biraz ayıp olmuş ama ayıp sana değil ki, misafire. Bence sen çağrılmadığın için azıcık kıskanmışsın. Ama ben olsam şu kadarcık mesele için düğüne on gün kala senin gibi hareket etmezdim. İnan bana bundan sonra kimse seninle samimi olmayacak ve yanında rahat davranmayacaklar. Üstelik belki de sana karşı tepkili olacaklar. Ben olsam tepki duyardım yani.Yeni gelin eltimin bugun gelin mevludu vardi hasta halimle gittim guleryuzumu hizmetimi eksik etmedim 10 gun sonra benim dugunum var nisanlim surekli mesaj atip nasil kotu davranan var mi sana diye mesaj atiyordu hayir diye cevaplar yazdim herkes geldi dualar okundu ikramlar yapiliyor eltim caylara bakmayip mutfakta kocasiyla duruyor dayisinin karisi tyzesi ben donuyouz ortda millet gitti benimle birlikte bir misafir kaldi oturuyoruz eltim kaynanaya " anne hadi bohcaya bakalim begenecek miain bakalim" diyip gittiler odaya bunu duyunca misafirle kalakaldim sonra ciktim anne ben gidiyorum dedim eltime yazma verelim diye fisildarken odada duydum zaten davranislari zoruma gitmisti gerek yok dedim annene gotur diye tutusturdu elime cok zoruma gitti icerde gelinin var baska misafir var sen tutmus bohca bakmaya gitmissin ben utandim valla kadindan
Sonra nisanlima soyledim yapilani oda annesini arayip iyi bir paylamis simdi bu durumda nasil davranmam gerekiyor ne evlenince mevlut isterim nede bayramlasirim dugunde hicbisey olmamis gibi mi davranmaliyim
Bu izin meselesi degil bizde evde tek kalan misafir yanliz birakilip gelinle bohca bakilmaya gidilmez ya herkesin yaninda bakilir yada herkes gidince bakilir dusunun tek basiniza kaliyorsunuz ve ev sahibi bohca bakmaya gidiyor insan orda istenmedigini hic yokmussun gibi davranildigini dusunur
Belki misafir sizin kadar takilmadiBu izin meselesi degil bizde evde tek kalan misafir yanliz birakilip gelinle bohca bakilmaya gidilmez ya herkesin yaninda bakilir yada herkes gidince bakilir dusunun tek basiniza kaliyorsunuz ve ev sahibi bohca bakmaya gidiyor insan orda istenmedigini hic yokmussun gibi davranildigini dusunur
Ee tamam sen gelinsin. Birak misafir alinsin. Sen misafir degilsin ki ? Ya bu bizde boyle olur falan laflari eskide kalmadi mi ya. Ruhunuzda bu kocakari laflarini tasimayin ya. Bizde boyle olur soyle soyle yapilmaz bilmem ne. Tovbe hasa Allah kelami bu kanunlar. Bohca bakmaya gitmis ne yapmis yani olmus bi kere nisanlina anlatacsk ne var ? Namusuna mi bisey oldu evden mi kovuldun anlamadim ki. Nasil hayatlar yasiyorsunuz hic hastalik musibet gormediniz mi boyle seyleri mesele yapiyorsunuz.Bu izin meselesi degil bizde evde tek kalan misafir yanliz birakilip gelinle bohca bakilmaya gidilmez ya herkesin yaninda bakilir yada herkes gidince bakilir dusunun tek basiniza kaliyorsunuz ve ev sahibi bohca bakmaya gidiyor insan orda istenmedigini hic yokmussun gibi davranildigini dusunur
Gelinin kaynanaya bohcasitriskadan nagmelert: 47801872 .!.:Ne bohçası bu ?
Kim yapmış bohçayı kaynanazı çağırıyo sizi çağırmıyo ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?