yeni gelin eltim ve kaynana

Vallahi canım burda gıcık olabileceğin tek konu var o da senin yeni gelin eltinin size iş kitlemiş olmasıdır yani. Eğer iyi bi iletişim istiyosan bi daha kocana kimseyi şikayet etme derim.

Konu sahibi konuna ekleme yap burada anlaşılmadı çünkü tam.
En başından beri istenmeyen gelin muamelesi yapılmış kızlar taa nişandayken.
Yani önyargılı olan kv burada.
E haliyle de en ufak kötü bir hareket bile batıyor burada konu sahibine ki haklı da.
Nişanlı da o nedenle arayıp sormuş sana nasıl davrandılar diye anasının huyunu biliyorsa demek ki.

Alınmış olabilirsin. Seni tek başına bırakıp gitmişler ayıp bence de.. ama iş yapmak zorunda değildin. Sende otursaydın. Ayrıca açıp nişanlına söylemen onunda annesine kızması konusunda sen çok haksızsın. Bu kadın sana kaynanalık yapsa haklı, kaşınmışsın.

Bence umursama sen. Evet ayip olmus herkesin gitmesi beklenipte bakilabilirdi. Dusuncesizler galiba. Ben olsam tabiki gorusurum ama yaranayim diyede her islerine kosmam.

Ben de pek bir şey anlamadım, veya sorun göremedim. Ortada ele avuca gelen bir problem yokken, kendi alınganlığınızın sorununu nişanlınıza söyleyip boş yere ortamı germişsiniz. Bunların acısı evlenince çıkar, haberiniz olsun. Zira size kötü davranan yok. Ayrıca bugün nişanlı lafıyla 40 yıllık anasını "paylayan" adam, yarın anasının lafıyla size neler yapmaz. Bir de bu var. Nişanlınızın da sizin hareketiniz saçma geldi bana. Buluttan nem kapmayıverin.

Yeni gelin mevludu ne be hiçte olmadı bnm ole bseym niianlını sevdm kymetni bil bizimkler ana babacı değiller

Sukur bir anlayan cikti sagol valla

Haklı olduğun yer: ya herkes gidince hep beraber bohçaya bakılacaktı ya da bohça ortaya gelecekti herkes bakacaktı. Seni dışlar gibi hadi gel anneee geldimmm kızımm muhabbeti hoş değil sanki seni kıskandırmak için mahsus yapılmış gibi. Bir de yazık şuna da bişi verelim der gibi eline yazma tutuşturmak falan olmamış yani. Haksız olduğun yer:hemen nişanlına küçük çocuk gibi ispiyonlaman. Olgun davranmalısın bayramlaşmamak olmaz düğünde de tatsızlık çıkmasını istemezsin heralde gayet normal davran ama bundan sonraki hayatında saygıyı elden bırakmadan mesafeyi iyice aç eşine de herşeyi gammazlama politik ol

Bak zaten nisanlin az cok biliyosa istenmeyen gelin oldugunu bu yuzden sana sormustur bisey diyen oldumu tavirlar nasil diye ..ama bide sabredip herseyi onun gormesini bekleseydin kocan sana deli divane olurdu ataklara erken baslamissin

Aman Allah'ım nasıl olurda bohça bakmaya giderler. Hem de eltiyle birlikte. Hele tülbent vermeyi teklif etmesi tuz biber ekmiş resmen. Tabi bu saatten sonra asla bayramlaşmayın. Bence düğünüze de gelmemeliler. Bir daha kesinlikle muhattap olmayın.
Bu nedir yahu? Derdi anlamak için iki kere okudum. Neresi dert anlamadım.

Ben olsam.misafirlerle birakildigim icin ev sahibi gibi hisseder ve oyle davranirdim.

Bunda yanlis bir sey göremedim. Anne paylayacak hic bir sey goremedim.

Daha gelin olmadan bu kadar degisik dusunuyorsaniz...

Herşeye okey de nişanlına söylemekle cahillik etmişsin. Evlenince mutlu olmak istiyorsan herşeyi eşine soylemeyecesn. Bu işin raconunda var . Bazı şeyler kadınlar arasında kalmalı aklında bulunsun

O
Bak zaten nisanlin az cok biliyosa istenmeyen gelin oldugunu bu yuzden sana sormustur bisey diyen oldumu tavirlar nasil diye ..ama bide sabredip herseyi onun gormesini bekleseydin kocan sana deli divane olurdu ataklara erken baslamissin
Zaten herseyi gordugu bildigi icin sordu annesi gercekten cok cektirdi burda yazmislar bicok sey ama anlayan cok nadir olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…