Vallahi canım burda gıcık olabileceğin tek konu var o da senin yeni gelin eltinin size iş kitlemiş olmasıdır yani. Eğer iyi bi iletişim istiyosan bi daha kocana kimseyi şikayet etme derim.Yeni gelin eltimin bugun gelin mevludu vardi hasta halimle gittim guleryuzumu hizmetimi eksik etmedim 10 gun sonra benim dugunum var nisanlim surekli mesaj atip nasil kotu davranan var mi sana diye mesaj atiyordu hayir diye cevaplar yazdim herkes geldi dualar okundu ikramlar yapiliyor eltim caylara bakmayip mutfakta kocasiyla duruyor dayisinin karisi tyzesi ben donuyouz ortda millet gitti benimle birlikte bir misafir kaldi oturuyoruz eltim kaynanaya " anne hadi bohcaya bakalim begenecek miain bakalim" diyip gittiler odaya bunu duyunca misafirle kalakaldim sonra ciktim anne ben gidiyorum dedim eltime yazma verelim diye fisildarken odada duydum zaten davranislari zoruma gitmisti gerek yok dedim annene gotur diye tutusturdu elime cok zoruma gitti icerde gelinin var baska misafir var sen tutmus bohca bakmaya gitmissin ben utandim valla kadindan
Sonra nisanlima soyledim yapilani oda annesini arayip iyi bir paylamis simdi bu durumda nasil davranmam gerekiyor ne evlenince mevlut isterim nede bayramlasirim dugunde hicbisey olmamis gibi mi davranmaliyim
Yeni gelin mevludu ne be hiçte olmadı bnm ole bseymYeni gelin eltimin bugun gelin mevludu vardi hasta halimle gittim guleryuzumu hizmetimi eksik etmedim 10 gun sonra benim dugunum var nisanlim surekli mesaj atip nasil kotu davranan var mi sana diye mesaj atiyordu hayir diye cevaplar yazdim herkes geldi dualar okundu ikramlar yapiliyor eltim caylara bakmayip mutfakta kocasiyla duruyor dayisinin karisi tyzesi ben donuyouz ortda millet gitti benimle birlikte bir misafir kaldi oturuyoruz eltim kaynanaya " anne hadi bohcaya bakalim begenecek miain bakalim" diyip gittiler odaya bunu duyunca misafirle kalakaldim sonra ciktim anne ben gidiyorum dedim eltime yazma verelim diye fisildarken odada duydum zaten davranislari zoruma gitmisti gerek yok dedim annene gotur diye tutusturdu elime cok zoruma gitti icerde gelinin var baska misafir var sen tutmus bohca bakmaya gitmissin ben utandim valla kadindan
Sonra nisanlima soyledim yapilani oda annesini arayip iyi bir paylamis simdi bu durumda nasil davranmam gerekiyor ne evlenince mevlut isterim nede bayramlasirim dugunde hicbisey olmamis gibi mi davranmaliyim
sende gelinsin canım unutmaSorun su ki obur gelini yani beni Icerde birakip bohcaya gitmesi misafir odada yanliz birakilir mi gelinin aklina uyup beni yokmusum gibi davranip gitmesi
bizdede olur. yeni evlendikten sonra mevlüt okutulurYeni gelin mevludu ne be hiçte olmadı bnm ole bseymniianlını sevdm kymetni bil bizimkler ana babacı değiller
Sukur bir anlayan cikti sagol vallaKonu sahibi konuna ekleme yap burada anlaşılmadı çünkü tam.
En başından beri istenmeyen gelin muamelesi yapılmış kızlar taa nişandayken.
Yani önyargılı olan kv burada.
E haliyle de en ufak kötü bir hareket bile batıyor burada konu sahibine ki haklı da.
Nişanlı da o nedenle arayıp sormuş sana nasıl davrandılar diye anasının huyunu biliyorsa demek ki.
Yeni gelin eltimin bugun gelin mevludu vardi hasta halimle gittim guleryuzumu hizmetimi eksik etmedim 10 gun sonra benim dugunum var nisanlim surekli mesaj atip nasil kotu davranan var mi sana diye mesaj atiyordu hayir diye cevaplar yazdim herkes geldi dualar okundu ikramlar yapiliyor eltim caylara bakmayip mutfakta kocasiyla duruyor dayisinin karisi tyzesi ben donuyouz ortda millet gitti benimle birlikte bir misafir kaldi oturuyoruz eltim kaynanaya " anne hadi bohcaya bakalim begenecek miain bakalim" diyip gittiler odaya bunu duyunca misafirle kalakaldim sonra ciktim anne ben gidiyorum dedim eltime yazma verelim diye fisildarken odada duydum zaten davranislari zoruma gitmisti gerek yok dedim annene gotur diye tutusturdu elime cok zoruma gitti icerde gelinin var baska misafir var sen tutmus bohca bakmaya gitmissin ben utandim valla kadindan
Zaten herseyi gordugu bildigi icin sordu annesi gercekten cok cektirdi burda yazmislar bicok sey ama anlayan cok nadir olmusBak zaten nisanlin az cok biliyosa istenmeyen gelin oldugunu bu yuzden sana sormustur bisey diyen oldumu tavirlar nasil diye ..ama bide sabredip herseyi onun gormesini bekleseydin kocan sana deli divane olurdu ataklara erken baslamissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?