- 1 Mart 2016
- 1.619
- 4.708
- 133
Ben Istenmeyen gelinim canim kayinvalidem nisanimda elini bile opturmemis biri her daim surat asan biri nisanlim bunu cok iyi bildigi icin soruyor sirf dedikodu olmasin laf edilmesin diye gittim benim yanimda bubsekilde eltim cagiripta beni yok saymalari canimi sktı[/QUOTE][QUE="eliff1234, post: 47801877, member: 508439"]sen zaten bilenmis gitmissin arkadasim, nisanlinin sana kotu davranan varmi diye sormasindan belli,
tam olarak bunu nasil basardin merak ediyorum, 5 yillik evliyimd aha kocam sana kotu davranan varmi diye sormadi zira,
varsa bi formulun bilmek isterim?
Ben Istenmeyen gelinim canim kayinvalidem nisanimda elini bile opturmemis biri her daim surat asan biri nisanlim bunu cok iyi bildigi icin soruyor sirf dedikodu olmasin laf edilmesin diye gittim benim yanimda bubsekilde eltim cagiripta beni yok saymalari canimi sktı
Hak bunun neresinde herseylerine ragmen gidiyorum ama yaranilmamak boyle bisey[/QUOTE]istememekle çok haklılar
Yer aramadim biliyor annesinin nasil davrandigini soruyor ezdirmemek icin bende olani zoruma gideni soyledimElysionight .!.:Nisanlin kotu davranan var mi diye sordukca gaza gelmissin sikayet etmeye yer aranmissin bildigin.
Yer aramadim biliyor annesinin nasil davrandigini soruyor ezdirmemek icin bende olani zoruma gideni soyledim
Bohçaya baktılar diye neden kıskandın anlamadım sorun ne
Hak bunun neresinde herseylerine ragmen gidiyorum ama yaranilmamak boyle bisey[/QUOTE]istememekle çok haklılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?