yeni gelin eltim ve kaynana

Ben Istenmeyen gelinim canim kayinvalidem nisanimda elini bile opturmemis biri her daim surat asan biri nisanlim bunu cok iyi bildigi icin soruyor sirf dedikodu olmasin laf edilmesin diye gittim benim yanimda bubsekilde eltim cagiripta beni yok saymalari canimi sktı[/QUOTE]

istememekle çok haklılar

istememekle çok haklılar[/QUOTE]
Hak bunun neresinde herseylerine ragmen gidiyorum ama yaranilmamak boyle bisey

Elysionight .!.:
Nisanlin kotu davranan var mi diye sordukca gaza gelmissin sikayet etmeye yer aranmissin bildigin.
Yer aramadim biliyor annesinin nasil davrandigini soruyor ezdirmemek icin bende olani zoruma gideni soyledim

Sana kötü davranılmamış haksızlık yapılmamış veya yok sayılmamışsın. Hatta sana hediye bile verilmiş. Ne var gidip bohça baktılarsa laf sokmamışlar küçümsememişler hakaret etmemişler eziyet etmemişler. Birde oğlunu doldurup annesinin üstüne saldığın sürece istenmeyen gelin olarak kalacaksın gibi. Tamam başta belki istemediler kötüde davranmışlardır belki o kısmı bilemiyoruz ama belliki vazgeçmişler bu tutumdan. Ama sen o eziklik psikolojisinden çıkamamışsın çok alıngam ve hassassın. Bu kafayla zor. Her harekete acaba diye bakarsan bir ömür geçmez.

Edit: yeni gelin mevlüdünü (yada mevlit bilemiyorum doğrusu ne) ilk defa duydum. Demekki çokta yaygın bir şey değil. Yapmasanda olur yani.

Yer aramadim biliyor annesinin nasil davrandigini soruyor ezdirmemek icin bende olani zoruma gideni soyledim

Sen boyle en ufak seyde ortalik karistiricilik yaparsan tabiki seni bagrina bascak degil kadin. Istememekte cok haklilardir bence zira bu olaydan bile ne kadar art niyetli oldugun belli. Bende kvmde anlasamiyorum, kendisinide hic sevmem, o da beni sevmez. Bende kendimi ezdirmiyorum esimde buna izin vermez zaten ama kalkıp bit kadari olayi kosa kosa esime yetistirip anasinin ustune salmiyorum mesela. Senin cozemeyecegin buyuk bir olay olur, hakaret olur, kavga gurultu biseyler soylersin bazi olaylarda bende esimi araya sokarim oylesi daha saglikli ama senin yaptigin dupeduz ortalik karistirmak. Ezdirmemek degil. Nisanlin kac yasinda bilmiyorum ama cocuk akliyla hareket ediyor.

niye bu kadar zoruna gitti ki misafir onların sen üzerine düşen hizmetini yapmışsın bence da abartı olmuş. sonra nişanlın seni paylayabilir...

Pofffff enerjinizi baska seylere verseniz ne guzel olur
Ne yapcak kadin dua bitmis sus bebegi gibi sizin ayaklarinizin altina hali mi olcak ?
Ne zannediyorsunuz Allah askina siz kendinizi ?
Gelin oldunuz diye madalya falan mi taksinlar,pesinizde mi donsunler ?
Koskoca kadin size deli divane mi olsun ?
Tek yaptiginiz sey birini bulup nisan yaptirip dugun yaptirmak...

Birazdan kayınvalide ve eltinin kirli çamaşırları çıkar ortaya. Konu sahibine haksızsın dedikce kaynana ve eltinin hakkında bi suru kötü sözler duyacağız. Her zaman böyle olur.
Klasik suçlu tavırları yani.

Orda getirin burda beraber bakalım, misafirimiz yalnız kalmasın deseydin, İstenmeyen gelinim demişsin de orda kendine yer yapacak olan sensin, kocana sürekli şikayet edersen mutsuz olursun.

Ben anlamıyorum insanlar düşünceleri açık açık söylemeyi ayıp sayıyor arkadan ona buna şikayet ediyor. Hiç böyle bi durumda kendi kendime dert edinmezdim o an kötü hissettiysem o an orda söylerdim. Bence biraz daha dikkat edin davranışlarınıza direkt size saldırı yoksa takılmayın bu kadar, Ve tabiki ziyaretine gidin , iyi ve saygılı davranın. Başta istemeseler de sonradan sevsinler sizi.

istememekle çok haklılar
Hak bunun neresinde herseylerine ragmen gidiyorum ama yaranilmamak boyle bisey[/QUOTE]
Kv sizi istemiyorsa siz de onu istemeyin o halde.Neden yeni gelinin mevlütüne gidiyorsunuz ki?
O kafasında şartlandırmış zaten siz ona göre kötü gelinsiniz ne yaparsanız yapın yaranamayacaksınız belli ki.
O nedenle giderseniz bayramda seyranda gidin.Öyle işe güce de yardım etmeyin.Eşiniz olmadan da gitmeyin bence.

Burada tabi her zamanki gibi anlamadan dinlemeden linç yapılmış gene klasik kk.
Ama ben sizi anladım kendinizi kimseye zorla sevdirmeye çalışmayın.
Bırakın o kv gibi davransın biraz da yabancı gibi değil.Bir de düğünden sonra mevlüt filan yapmayın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…