yeni gelin eltim ve kaynana

Gelinine Icerde misafir var demiyor ben varim tutup bohca bakmaya baska odaya gidiliyor
Bunda ne vAr bu kadar abartılacak. Ayrıca siz yuZlerini gülün nisanlınız saydırsın!! Kendı kızgınlığını sorununu paylasamayan bırı ile iletısım zordur..

Bi de arayıp nişanlına mı anlattın? Hiç utanıp sıkılmadın mı böyle bi olay için, çocuk gibi şikayet ederken? Bi de annesini payladı yazmışsın. Yani böyle küçük bişey için, bir annenin doğurduğu çocuktan azar işitmesine sebep oldun. Marifet değil yaptığın, tek kelime ile saygısızlık...

Okudum defalarca empati kurdum objektif subjektif her açıdan baktım aranız nasıl sizi istemiyo mu bilmem ne bi kenara koydum...Nişanlanıza şikayet etmenizi iyi niyetli bulamadım.Bi de bohçaya size bişey vereceği için kayınvalidenize danışmış,sizi de çağırıp sana bunu vericem bu olur mu mu demeliydi yanlış mı anladım yoksa ben, ayrıca madem sizi istemiyorlar hadi kötüler, kötülüğe iyilikle cevap vermek Allah rızasını almaktır,siz öyle yaparsanız Allah da mükafatını verir.Allah haklının yanında olur İnşallah......

Aynen pamukannesi katılıyorum biz de yaşlancaz ve aynı muameleyi çocuğumuzdan görebiliriz Allah korusun

Anladığım kadarıyla kendinizi çok önemseyip herkesten de sürekli ilgi bekliyorsunuz içeride kalan 1 misafirin sizi yemeyeceği ihtimalini düşünürsek kaynananıZın ve eltinizin içeri gidip bohçalara bakmasında bir sıkıntı yok onlar gelene kadar bekler geldikleri Zaman'da usulünce kalkardınız şuan yeni gelin eltiniz kaynananızı hadi gel anne bohçalara bakalım beğenecek misin diyerek kaynananızın gönlünü kazanıp sizin kalenize bir gol attı . siz ise daha evlenmeden bu kadar gereksiz birşey için annesini oğluna şikayet ettiğiniz için kaynananızın gözünde kötü bir konuma oturtuldunuZ bile . Bence şu şikayet huylarınıZdan vazgeçin . Evliliğimin ilk ayında ben onu her akşam yapıyordum eşime Ada'm en sonunda yeter artık ya sürekli arada kalıyorum diye ağladı ve o günden sonra kaynanamla aramda ne geçerse geçsin eşime yansıtmadım . Kaynanama cevabımı verdim sonra hiçbişey olmamış gibi davrandım yine. Ne boşuna her akşam eşime annen bana bunu yaptı bunu Dedi diyip evliliğimi yıpratayım dedim ve kendime Çek'i düzen verdim sizede tavsiye ederim .

İyi gelin desinler diye yardım etmişsiniz herhalde. Eltinizin iş yapmamasına kayınvalideniz bir şey dememiş. Siz de bütün gün boyunca eltim yanlış bir hareket yapsın da hırsımı alayım diye beklemişsiniz. Ama büyütülecek bir şey değil yazdığınız. Hatta ortada bir şey yok. Sizi artık aileden saydıkları için misafirleri size bırakmakta bir sakınca görmemişler hepsi bu. İnsanların telaşı varken gereksiz yere ortamı bozmayın.

Şimdi nişanlınızın tavrından memnun kalıyorsunuz. Ama evlendiğinizde bunun misliyle geri dönüşü olacak farkında değilsiniz. Yaptığı her şeyi yüzünüze vuracak. Büyüttüğünüz küçük meseleler dağ olacak önünüze. En fazla kendinize kötülük yapmış oluyorsunuz böyle yaparak.

ya ben gerçekten anlamıyorum sizi.önce böyle saçma sapan bir konu açıyorsunuz sonra da kimse anlamadı ben istenmeyen gelinim falan diyorsunuz.e o zaman ben istenmeyen gelinim, kaynanam nişanda elini öptürmek bile istemedi, yanımda hep surat asıyor vs diye konu açsaydınız.kv sizi sevmiyorsa siz de onu sevmemekte haklısınız ama böyle saçma sapan bir mevzudan dolayı gidip de kadını oğluna şikayet etmekte haklı değilsiniz.bu bohça konusunda dert edecek hiçbir şey yok.

Ben Istenmeyen gelinim canim kayinvalidem nisanimda elini bile opturmemis biri her daim surat asan biri nisanlim bunu cok iyi bildigi icin soruyor sirf dedikodu olmasin laf edilmesin diye gittim benim yanimda bubsekilde eltim cagiripta beni yok saymalari canimi sktı[/QUOTE]

Madem istenmeyen gelinsiniz, neden Mevlüt boyunca ortalarda dolandınız? Neden bu kadar yüz göz oluyprsunuZ? Uzak durun sizin de onların da kafası rahat olsun. Çözümü bu kadar basit şeyleri bile ne hale getiriyor insanlar.

Daha evlenmeden Tipik elti olmuşsunuz siz pişmişsiniz yani
Bence en büyük kabahat ortada heyecanlı hevesli gelin varken yapılan incri çekirdeğini doldurmayan bir konuyu senin nişanlına yetiştirmen olmuş tebrik ederim.
Artık sana cephe alacak olan nur topu gibi bir kv ve eltin var...

Ben burda nasil bir problem var anlayamadim gelin mevludunude ilk kez duyuyorum tek anladigim kayinvalidenizi esinize sikayet etmeniz bu biraz ayip olmus oda annesini paylamis daha da ayip olmus
Birde size surekli kotu davranan var mi demesi cok ilginc bitince nasil gecti demesi gerekir
Kayinvalideniz oglunu kaybetmis dicem kizmayin nolur

Daha nişanliyken ailenin icine bu kadar girip sahiplenmek yanlis geldi
Bir de es adayin cok merakli birine benziyor, herseyi ona yetiştirmek de doğru degil; hersey güzeldi de gec ne diye detay veriyorsun ki?
ben ic ice iliskileri, merakli insanlari ve bu kadar ince ayrıntıları sevmem sanirim o yuzden yazdiklarini abarti buldum
Ayrica verilen hediye geri cevrilmez, ne guzel düşünmüş vermiş; sahsi düşünceni bir kenara bırakıp teşekkür edebilirdin. Eltin nezaket göstermiş, elti adayını eli boş gondermemis

Elti orada yazma değil üçlü Burma bilezik verse kv nişanlıya gammazlayıp kötülemek PAHA BİÇİLEMEZ
(Konu sahibinin yaşam şekli böyle gibi )

Boşan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…