Bunda ne vAr bu kadar abartılacak. Ayrıca siz yuZlerini gülün nisanlınız saydırsın!! Kendı kızgınlığını sorununu paylasamayan bırı ile iletısım zordur..Gelinine Icerde misafir var demiyor ben varim tutup bohca bakmaya baska odaya gidiliyor
AynenBi de arayıp nişanlına mı anlattın? Hiç utanıp sıkılmadın mı böyle bi olay için, çocuk gibi şikayet ederken? Bi de annesini payladı yazmışsın. Yani böyle küçük bişey için, bir annenin doğurduğu çocuktan azar işitmesine sebep oldun. Marifet değil yaptığın, tek kelime ile saygısızlık...
Kardeş, sen bunu dert zannedip gemileri yakmaya çalışıyorsun ya; Allah sabır versin hayatındaki tüm insanlara.Gelinine Icerde misafir var demiyor ben varim tutup bohca bakmaya baska odaya gidiliyor
Ben Istenmeyen gelinim canim kayinvalidem nisanimda elini bile opturmemis biri her daim surat asan biri nisanlim bunu cok iyi bildigi icin soruyor sirf dedikodu olmasin laf edilmesin diye gittim benim yanimda bubsekilde eltim cagiripta beni yok saymalari canimi sktı[/QUOTE][QUE="eliff1234, post: 47801877, member: 508439"]sen zaten bilenmis gitmissin arkadasim, nisanlinin sana kotu davranan varmi diye sormasindan belli,
tam olarak bunu nasil basardin merak ediyorum, 5 yillik evliyimd aha kocam sana kotu davranan varmi diye sormadi zira,
varsa bi formulun bilmek isterim?
Daha evlenmeden Tipik elti olmuşsunuz siz pişmişsiniz yaniYeni gelin eltimin bugun gelin mevludu vardi hasta halimle gittim guleryuzumu hizmetimi eksik etmedim 10 gun sonra benim dugunum var nisanlim surekli mesaj atip nasil kotu davranan var mi sana diye mesaj atiyordu hayir diye cevaplar yazdim herkes geldi dualar okundu ikramlar yapiliyor eltim caylara bakmayip mutfakta kocasiyla duruyor dayisinin karisi tyzesi ben donuyouz ortda millet gitti benimle birlikte bir misafir kaldi oturuyoruz eltim kaynanaya " anne hadi bohcaya bakalim begenecek miain bakalim" diyip gittiler odaya bunu duyunca misafirle kalakaldim sonra ciktim anne ben gidiyorum dedim eltime yazma verelim diye fisildarken odada duydum zaten davranislari zoruma gitmisti gerek yok dedim annene gotur diye tutusturdu elime cok zoruma gitti icerde gelinin var baska misafir var sen tutmus bohca bakmaya gitmissin ben utandim valla kadindan
Sonra nisanlima soyledim yapilani oda annesini arayip iyi bir paylamis simdi bu durumda nasil davranmam gerekiyor ne evlenince mevlut isterim nede bayramlasirim dugunde hicbisey olmamis gibi mi davranmaliyim
+10000000 hemde ne gecmisler olaSenin kocanın ailesine geçmişler ola!
Ayy teşekkür ederim+10000000 hemde ne gecmisler ola
Elti orada yazma değil üçlü Burma bilezik verse kv nişanlıya gammazlayıp kötülemek PAHA BİÇİLEMEZDaha nişanliyken ailenin icine bu kadar girip sahiplenmek yanlis geldi
Bir de es adayin cok merakli birine benziyor, herseyi ona yetiştirmek de doğru degil; hersey güzeldi de gec ne diye detay veriyorsun ki?
ben ic ice iliskileri, merakli insanlari ve bu kadar ince ayrıntıları sevmem sanirim o yuzden yazdiklarini abarti buldum
Ayrica verilen hediye geri cevrilmez, ne guzel düşünmüş vermiş; sahsi düşünceni bir kenara bırakıp teşekkür edebilirdin. Eltin nezaket göstermiş, elti adayını eli boş gondermemis
BoşanYeni gelin eltimin bugun gelin mevludu vardi hasta halimle gittim guleryuzumu hizmetimi eksik etmedim 10 gun sonra benim dugunum var nisanlim surekli mesaj atip nasil kotu davranan var mi sana diye mesaj atiyordu hayir diye cevaplar yazdim herkes geldi dualar okundu ikramlar yapiliyor eltim caylara bakmayip mutfakta kocasiyla duruyor dayisinin karisi tyzesi ben donuyouz ortda millet gitti benimle birlikte bir misafir kaldi oturuyoruz eltim kaynanaya " anne hadi bohcaya bakalim begenecek miain bakalim" diyip gittiler odaya bunu duyunca misafirle kalakaldim sonra ciktim anne ben gidiyorum dedim eltime yazma verelim diye fisildarken odada duydum zaten davranislari zoruma gitmisti gerek yok dedim annene gotur diye tutusturdu elime cok zoruma gitti icerde gelinin var baska misafir var sen tutmus bohca bakmaya gitmissin ben utandim valla kadindan
Sonra nisanlima soyledim yapilani oda annesini arayip iyi bir paylamis simdi bu durumda nasil davranmam gerekiyor ne evlenince mevlut isterim nede bayramlasirim dugunde hicbisey olmamis gibi mi davranmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?