- 12 Mayıs 2013
- 2.216
- 2.253
- 83
ney niyeki?Yeni gelin eltimin bugun gelin mevludu vardi hasta halimle gittim guleryuzumu hizmetimi eksik etmedim 10 gun sonra benim dugunum var nisanlim surekli mesaj atip nasil kotu davranan var mi sana diye mesaj atiyordu hayir diye cevaplar yazdim herkes geldi dualar okundu ikramlar yapiliyor eltim caylara bakmayip mutfakta kocasiyla duruyor dayisinin karisi tyzesi ben donuyouz ortda millet gitti benimle birlikte bir misafir kaldi oturuyoruz eltim kaynanaya " anne hadi bohcaya bakalim begenecek miain bakalim" diyip gittiler odaya bunu duyunca misafirle kalakaldim sonra ciktim anne ben gidiyorum dedim eltime yazma verelim diye fisildarken odada duydum zaten davranislari zoruma gitmisti gerek yok dedim annene gotur diye tutusturdu elime cok zoruma gitti icerde gelinin var baska misafir var sen tutmus bohca bakmaya gitmissin ben utandim valla kadindan
Sonra nisanlima soyledim yapilani oda annesini arayip iyi bir paylamis simdi bu durumda nasil davranmam gerekiyor ne evlenince mevlut isterim nede bayramlasirim dugunde hicbisey olmamis gibi mi davranmaliyim
Kaynanana ozelmis zaten sen yada başkasının gormesine zaten gerek yokGelinin kaynanaya bohcasi
Hak bunun neresinde herseylerine ragmen gidiyorum ama yaranilmamak boyle bisey
Tam gelin gibi gelin tam olarak sorun ne anlayamadım ama nisanlinin sen evlenmeden annesini tartaklamasi hoşuna mi gitti ? Hemde niçin olduğunu da anlayamadım..Yeni gelin eltimin bugun gelin mevludu vardi hasta halimle gittim guleryuzumu hizmetimi eksik etmedim 10 gun sonra benim dugunum var nisanlim surekli mesaj atip nasil kotu davranan var mi sana diye mesaj atiyordu hayir diye cevaplar yazdim herkes geldi dualar okundu ikramlar yapiliyor eltim caylara bakmayip mutfakta kocasiyla duruyor dayisinin karisi tyzesi ben donuyouz ortda millet gitti benimle birlikte bir misafir kaldi oturuyoruz eltim kaynanaya " anne hadi bohcaya bakalim begenecek miain bakalim" diyip gittiler odaya bunu duyunca misafirle kalakaldim sonra ciktim anne ben gidiyorum dedim eltime yazma verelim diye fisildarken odada duydum zaten davranislari zoruma gitmisti gerek yok dedim annene gotur diye tutusturdu elime cok zoruma gitti icerde gelinin var baska misafir var sen tutmus bohca bakmaya gitmissin ben utandim valla kadindan
Sonra nisanlima soyledim yapilani oda annesini arayip iyi bir paylamis simdi bu durumda nasil davranmam gerekiyor ne evlenince mevlut isterim nede bayramlasirim dugunde hicbisey olmamis gibi mi davranmaliyim
Şu an kaynananiza üzüldüm yazık ya kadına nisanliyken oğluna paylattiysaniz ve bir de harika gelinimiz bayram da ziyaretine de gitmicek mis susmak en iyi bence oturup bir düşünün nasıl Özür dilerim gibi ...Yeni gelin eltimin bugun gelin mevludu vardi hasta halimle gittim guleryuzumu hizmetimi eksik etmedim 10 gun sonra benim dugunum var nisanlim surekli mesaj atip nasil kotu davranan var mi sana diye mesaj atiyordu hayir diye cevaplar yazdim herkes geldi dualar okundu ikramlar yapiliyor eltim caylara bakmayip mutfakta kocasiyla duruyor dayisinin karisi tyzesi ben donuyouz ortda millet gitti benimle birlikte bir misafir kaldi oturuyoruz eltim kaynanaya " anne hadi bohcaya bakalim begenecek miain bakalim" diyip gittiler odaya bunu duyunca misafirle kalakaldim sonra ciktim anne ben gidiyorum dedim eltime yazma verelim diye fisildarken odada duydum zaten davranislari zoruma gitmisti gerek yok dedim annene gotur diye tutusturdu elime cok zoruma gitti icerde gelinin var baska misafir var sen tutmus bohca bakmaya gitmissin ben utandim valla kadindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?