yeni gelin eltim ve kaynana

Ay bunda abartılacak ne var ya ??? bunda takılacak bı nkta gremedım neden bu fevrılık herseye bu kadar takılırsanız hayat sızın ıcın zor akacaktır...

ney niyeki?

Daha çok yolun başındasınız bu tarz muhabbetlere ne gerek var şimdiden.Siz orda hizmet etmeseniz kötü gelin olmazsınız belki ama nişanlınızı bu sebepten doldurmanız sizi kötü bir insan konumuna dusurmus. .evlenince haliniz nice olacak kim bilir..

Bugün kendisini dogurup büyüten yetiştiren anasını paylayan adam (oldukça itici) yarın bir gün senden daha genc ve guzel birini bulunca (ki satışa getirmek gibi bir özelliğe sahip) seni de paylar hemde ne paylamak
Benim de eltim var bana yapilmayan hersey eltime yapildi kaldı ki olsun bu mühim değil ben esimleyim ya kv eltimi cok sever bunu söyler de ama eşimi hic doldurmadım bu konuda esim annesine tavir alsa paylasa kv beni sevecek mi hayir o zaman ne diye ana yla evladın arasina girip esimin sirtina günah yükleye yim ki değil mi bende evlat yetistiriyorum kiz erkek farketmez Allah ana babayi unutturacak horlayacak evlatlardan korusun

Tam gelin gibi gelin tam olarak sorun ne anlayamadım ama nisanlinin sen evlenmeden annesini tartaklamasi hoşuna mi gitti ? Hemde niçin olduğunu da anlayamadım..

Şu an kaynananiza üzüldüm yazık ya kadına nisanliyken oğluna paylattiysaniz ve bir de harika gelinimiz bayram da ziyaretine de gitmicek mis susmak en iyi bence oturup bir düşünün nasıl Özür dilerim gibi ...

Iki gündür okuduğum konular ne yahu
Pastayi al zikkimlanin der gibi kaynanasinin gorumcesinin onune koyan gelin
Simdi de bu
Yemin ediyorum burada ki konulari bir de kayinvalidelerden dinlemek lazım
Ne fena gelinler bunlar

Nişanlının, annesini paylamasına mı, senin bunu direk ona yetiştirmene mi, olayın neresinden bakacağıma şaşırdım?

Eşin olacak zat, BULDUMCUK olmuş, ailesini de 1 kalemde satmış, yazık!

Ne yapsalardı seni kırmızı halılarda mı dolaştırsalardı?
Ne bu ben merkezciyim havaları anlamıyorum.
Şuan senin bir lafına annesini paylayan,
Evlenince de bir annesinin bir lafıyla sana git der

orası eltinizin evi değil mi?
eltiniz kalk anne bakalım diyince bişey diyememiştir kv
nasıl diyecek hem misafirin yanında olur mu otur diye öbür gelin bozulur beni millet içinde bozuyor diye

bazı gelinlere zor kaynana olmak vesselam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…