yeni gelin eltim ve kaynana

Hemen gidip bunu nişanlınıza söylüyrsunuz ve nişanlınız annenizi paylıyor
Sizde bir güzel iyi yapmış gibi bahsediyorsunuz
Şimdiden böyle dikkat çekerseniz çok üzülürsünüz ilerde

belli ki yeni gelin kayınvalıdeyı yanına almış senı takmamış sakın sen bunun ıçın kv ıle kotu olma herşeyı nışanlına anlatma... zamanı gelır aynısı yaparsın...

nişanlıyken böyle bişe yaşasaydım kaynanamın yüzüne bakamazdım galiba. suçsuz yere kadın azar işitti yani

çok ayıp yaptığınız, bu sebepten nişanlınızın annesini azarlattınız. büyütecek bir şey değildi..

ask olsun anne beni yanlız biraktiniz misafiriniz ile ona da ayip oldu bence diyebilirdin ,nisanlina duyurana kadar...o eve annenle gidebilirdin sonucta o evin gelini değil adayisin... boylece kimseye hizmet etmek yanliz birakilmak gibi derdin olmazdı. . ha ama ben de o evin geliniyim artık diyorsan o misafir haliyle seninde misafirin olur o evin bireyisin sen misafiri değil. .ona gore ilgilenmeliydin..gelin Mevlüdü yapilmadi bana ama katıldığım mevlutlerde gelin is yapmaz zaten cay vs dagitmaz ,yöresel bir tutum belki de.. son olarak kendi kalene gol atmissin tebrik ederim.. o paylanmanin acısını cikaracaklar senden kulağına küpe olsun hicbir erkek sonsuza kadar annesine sirt cevirmez.. gun gelir senin yüzünden annemi üzdüm der tavri sana alır. .hele birde anne oğlunun hassas karnini kullanirsaaa..

Anliyorum seni o an seni unutup baska odaya gecilince bozulmussun ama nisanlina anlatip annesini azarlatacak kadar buyuk birsey yok bence.simdi kv ne dusundu esine sikayet ettigin ogrenildi ve bence bu hos olmamis.bir de simdi nisanlisiniz evlenince inanki degisir esin ve bunlari unutmaz yavas yavas seni degil de annesini hakli gormeye baslar hic bu konulara girme derim bu yuzden

her elti konusunda aynı şeyi yazıyorum, ben daha eltimin adını bilmiyorum
bayramda seyranda görüşmek de yeter ayrıca herşeyine niye koşayım? hele ki istenmeyen bir gelinsem ne işim var mevlütünde? bide onun evinde hizmet edeceğim de misafiriyle oturacağım da. siz bu kadar gereksiz kendinizden ödün verirseniz onlar daha sizi o evde bırakıp gezmeye de çıkarlar, siz de ancak nişanlınızı doldurup anasının üstüne salarsınız.
nişanlınız da bi tuhaf ki kötü davranılma ihtimali olan bi yere sizi yolluyor.
kısacası, tek başına eltiniz ve kayınvalideniz değil, siz ve nişanlınız da onlar kadar tuhafsınız

sen kv bırak asıl tehlikeli olan eltin , direksiyonu hemen çevir ve kv gonlunu al bence yanlış yoldasın ,

bu arada bu lafları tecrubelerimize dayanarak yazaıyoruz , senın durumunda olsak belki bizde aynısını yaparız ama sen yapma hemn dön

aboooo bu nasıl bi alınganlıktır şaştım kaldım valla.

en sevmediğim şeyler. yemeni bohça mevlut kaynana bilmemne. yok diğer geline gitti de yok yazma verdi de bilmemne de. allah başka dert vermesin ya.

Kusura bakma ama sen abartmışsın o gün eltinin günü senin değil o gün herhalde kv onunla dahaa fazla ilgilenecek, madem ev sahibi misafirleri ile ilgilenmiyor sanane sende ilgilenmeseydin merak etme kimse sana bahane bulmazdi evsahibinin ayıbı olurdu. Bence herşeyi bukadar ince eleyip sık dokuma sonunda zararlı çıkan sen olursun, canım

Ne demek bayramlasmam falan ya neden bukadar abartiyorsun herseyi yok cay vermemia yok kaynanan obur odaya gitmis bu gidisle nisanlin sogur senden haberin olsun annesini onun yaninda ikidebir elestirirsen kapinin onune koyar seni

benim anlamadığım büyük ihtimalle 20li yaşlarında olan kızların/kadınların nasıl böyleşeyler düşünebildikleri, bu entrikaları nerden öğrendikleri? bir de böyle nişanlıya anneyi azarlatan insanların nasıl çocuklar yetiştirecekleri?

ev sahibi gibi hizmetinizi etmişsiniz, misafirleri ağırlamışsınız. eltiniz bir çiğlik yapıp kv yi odaya çağırmış kaldı ki zaten kv bohçası, ona özel.yani onun görmesi yeterli, size gerek yok. siz de o sırada diğer misafirlere bir kahve yapıp, muhabbete devam etseydiniz, sonra çok içinizde kalırsa kv ye, eltinize gülümseyerek söylerdiniz. ben gidince, misafirler kalkınca yapsaydınız keşke filan diye. bu ne böyle "nişanlıma söyledim o da anasına kızdı, ohhhh" seviye, tarz çok feci.
allah MÜSTAKBEL kayınvalidenize yardım etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…