- 17 Ocak 2018
- 218
- 232
- 18
- 32
- Konu Sahibi Yildizlisorunlar
-
Bende hiç pijama partisi yapmadım bu yaşıma kadar yaşlarımız 25-30arası ..samimiyet kurmaya çalışıyor çok gereksizceBen buz gibi bir insanım galiba .
Burdaki konulardan anladığım bu artık.
Kuzenimin karısıyla pijama partisi yapma fikri eğer 15 yaşından beri tanışmıyorsak falan baya saçma benim için.
Ne gerek var bu kadar samimiyete?
Ya da yaşlar mı küçük ondan mı böyle düşünüyorım acaba :/ yaşlandım zahir
Ben buz gibi bir insanım galiba .
Kuzenimin karısıyla pijama partisi yapma fikri eğer 15 yaşından beri tanışmıyorsak falan baya saçma benim için.
Bizede kızı gazlıyor gibi geliyor..Ay evlerden ırak.. Kız adına çok üzüldüm, herşeyden habersiz sanırım. Mesafeli olmanız iyidir ama kız da kendini kötü hissedecek maalesef. Bence kuzeniniz de eşini gazlıyor olabilir kuzenlerimle iyi ol samimi ol gibisinden, yoksa bu kızın size bu düşkünlüğü ne böyle o da anlamsız
Evlendikten sonra aile büyükleri yemeğe alır genelde böyle birşeydir muhtemelen, ama sizin durumunuz farklı kuzeninin kardeşine böyle davandığından ailenin haberi var mı yok ise ben olsam çoktan söylemiştim aileme o zaman onlarda mesafeli olurdu kına gecesi bile fikrini söyleyen bir anda değişmez kardeşinizi rahatsız edebilir hala.Hanımlar merhaba kardeşim için bu konuyu yazıyorum yorumlarımızı bekliyorum ..
Yarın kuzenimin eşi (yeni evlendiler) annemlere gelecekmiş gelin gezmesi mi öyle adetleri varmış annem bizimde evde olmamızı istiyor..Ancak farklı bir durumumuz var kuzenim evlenmeden önce kardeşime takmıştı onunla evlenmeyi istiyordu ama kardeşimin sevgilisi vardı hiç oralı olmamıştı kızın kına gecesi olduğu zamanda kardeşimi aramıştı işte geç degil ben kararımdan dönebilirim sen iste yeterki tarzı..biraz karaktersiz bir adam..bundan dolayı eşi ne kadar iyi de olsa onunla görüşmeyi kardeşim istemiyor ama kız samimiyet kurmak için can atıyor..bundan önceki haftada kuzenim gece çalıştığı için diger kız kuzenlerimizi ve bizi pijama partisi yapalım diye çağırdı Ve biz gitmedik tabiki sizce nasıl davranmalıyız ?
Gece evine davet etmeside saçma ..kardeşimin sevgilisi var kuzenim bunu bildiği halde herkesin içinde hala kardeşime de laf atıyor evde kaldın seni kim alıcak gibisinden eşiyle aşırı rahat Ve samimiler bizim aileye karşıSize geldiginde normal bi misafir gibi agirlayin kardesinizde normal davransin ama gereksiz samimiyete gerek yok bi sure sonra o da farkeder herhalde pijama partisine gitmeyeceginize pijama partisi de ne ayrica koskoca insanlarsiniz cok sacma
Fazla muhabbet tez ayrılık getirir ,eşimin bana çok sık hatırlattığı bir deyimmi atasözümü ne oluyorsa artık kesinlikle katılıyorum sizeBen buz gibi bir insanım galiba .
Öğlen kız akşam kuzenim yemeğe gelecekmiş ..kardeşimde evde durmak istemiyor annem ayıp olur diyor ..ben evlendimde öyle gelin gezmesine gitmedimGelin gezmesine erkekler de geliyor mu artık yahu? Evlendiği kadınla annesi gelir muhtemelen. Geldiğinde de misafire nasıl davranıyorsanız öyle davranırsınız, dışarda da samimi olmazsınız olur biter bence.
Cevap vermeyin kendi esprisine kendi gulsun kari koca catlaklar herhalde ayrica sunuda belirtmeden edemiycem gelin gezmesine kaynana gelini gunduz getirir bunlar kendine gelin gezmesi diye yer yapmislarGece evine davet etmeside saçma ..kardeşimin sevgilisi var kuzenim bunu bildiği halde herkesin içinde hala kardeşime de laf atıyor evde kaldın seni kim alıcak gibisinden eşiyle aşırı rahat Ve samimiler bizim aileye karşı
Annemin haberi var öncesinde kardeşime ilgisi olduğundan ama kına gecesi muhabbetini bilmiyor ..söylesek iyi olur heraldeEvlendikten sonra aile büyükleri yemeğe alır genelde böyle birşeydir muhtemelen, ama sizin durumunuz farklı kuzeninin kardeşine böyle davandığından ailenin haberi var mı yok ise ben olsam çoktan söylemiştim aileme o zaman onlarda mesafeli olurdu kına gecesi bile fikrini söyleyen bir anda değişmez kardeşinizi rahatsız edebilir hala.
Ben buz gibi bir insanım galiba .
Elbette söyleyin annenizde bilseydi bu durumu evinize kabul etmezdi .Annemin haberi var öncesinde kardeşime ilgisi olduğundan ama kına gecesi muhabbetini bilmiyor ..söylesek iyi olur heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?