Yeni gelin gezmesiymiş

Yildizlisorunlar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2018
218
232
18
32
Hanımlar merhaba kardeşim için bu konuyu yazıyorum yorumlarımızı bekliyorum ..
Yarın kuzenimin eşi (yeni evlendiler) annemlere gelecekmiş gelin gezmesi mi öyle adetleri varmış annem bizimde evde olmamızı istiyor..Ancak farklı bir durumumuz var kuzenim evlenmeden önce kardeşime takmıştı onunla evlenmeyi istiyordu ama kardeşimin sevgilisi vardı hiç oralı olmamıştı kızın kına gecesi olduğu zamanda kardeşimi aramıştı işte geç degil ben kararımdan dönebilirim sen iste yeterki tarzı..biraz karaktersiz bir adam..bundan dolayı eşi ne kadar iyi de olsa onunla görüşmeyi kardeşim istemiyor ama kız samimiyet kurmak için can atıyor..bundan önceki haftada kuzenim gece çalıştığı için diger kız kuzenlerimizi ve bizi pijama partisi yapalım diye çağırdı Ve biz gitmedik tabiki sizce nasıl davranmalıyız ?

Ben buz gibi bir insanım galiba .
Burdaki konulardan anladığım bu artık.
Kuzenimin karısıyla pijama partisi yapma fikri eğer 15 yaşından beri tanışmıyorsak falan baya saçma benim için.
Ne gerek var bu kadar samimiyete?
Ya da yaşlar mı küçük ondan mı böyle düşünüyorım acaba :/ yaşlandım zahir

Bende hiç pijama partisi yapmadım bu yaşıma kadar yaşlarımız 25-30arası ..samimiyet kurmaya çalışıyor çok gereksizce

Aynen katılıyorum..

Size geldiginde normal bi misafir gibi agirlayin kardesinizde normal davransin ama gereksiz samimiyete gerek yok bi sure sonra o da farkeder herhalde pijama partisine gitmeyeceginize pijama partisi de ne ayrica koskoca insanlarsiniz cok sacma

Bizede kızı gazlıyor gibi geliyor..

Evlendikten sonra aile büyükleri yemeğe alır genelde böyle birşeydir muhtemelen, ama sizin durumunuz farklı kuzeninin kardeşine böyle davandığından ailenin haberi var mı yok ise ben olsam çoktan söylemiştim aileme o zaman onlarda mesafeli olurdu kına gecesi bile fikrini söyleyen bir anda değişmez kardeşinizi rahatsız edebilir hala.

Gelin gezmesine erkekler de geliyor mu artık yahu? Evlendiği kadınla annesi gelir muhtemelen. Geldiğinde de misafire nasıl davranıyorsanız öyle davranırsınız, dışarda da samimi olmazsınız olur biter bence.

Size geldiginde normal bi misafir gibi agirlayin kardesinizde normal davransin ama gereksiz samimiyete gerek yok bi sure sonra o da farkeder herhalde pijama partisine gitmeyeceginize pijama partisi de ne ayrica koskoca insanlarsiniz cok sacma
Gece evine davet etmeside saçma ..kardeşimin sevgilisi var kuzenim bunu bildiği halde herkesin içinde hala kardeşime de laf atıyor evde kaldın seni kim alıcak gibisinden eşiyle aşırı rahat Ve samimiler bizim aileye karşı

Fazla muhabbet tez ayrılık getirir ,eşimin bana çok sık hatırlattığı bir deyimmi atasözümü ne oluyorsa artık kesinlikle katılıyorum size

Gelin gezmesine erkekler de geliyor mu artık yahu? Evlendiği kadınla annesi gelir muhtemelen. Geldiğinde de misafire nasıl davranıyorsanız öyle davranırsınız, dışarda da samimi olmazsınız olur biter bence.
Öğlen kız akşam kuzenim yemeğe gelecekmiş ..kardeşimde evde durmak istemiyor annem ayıp olur diyor ..ben evlendimde öyle gelin gezmesine gitmedim

Cevap vermeyin kendi esprisine kendi gulsun kari koca catlaklar herhalde ayrica sunuda belirtmeden edemiycem gelin gezmesine kaynana gelini gunduz getirir bunlar kendine gelin gezmesi diye yer yapmislar

Annemin haberi var öncesinde kardeşime ilgisi olduğundan ama kına gecesi muhabbetini bilmiyor ..söylesek iyi olur heralde

Benim kuzenimin esi coook tatli bir kiz. Yakin olsak ve oyle bir durum olsa valla giderim gece pijama partisi dedigi oturup biseyler izlemek, sohbet etmek filandir gece yarisina kadar :)))
Keske konu sahibinin kuzeni azcik adam olsaymis. Zavalli kiz bilmeden neler donuyor. -.-

Ben senin yerinde olsam kız misafirliğe geldiğinde gel çayları koyalım der mutfağa çekerdim nasıl gidiyor evlilik? Ay kocandır alınma ama bu dangalak kuzenim evlenmeden önce hep kardeşime seni alcam diyordu şakalaşıyordu aklınca hatta düğünden bi gün öncesi bile kardeşimi arayıp hala geç değil gel kaç bana falan demiş o zaman bile şakalaşma peşinde ya tam dangoz valla dur şu çayları götürüp geleyim derdim
Gerisini o düşünsün hesap etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…