- 7 Ağustos 2010
- 1.151
- 850
- 123
- Konu Sahibi Yildizlisorunlar
-
Öğlen kız akşam kuzenim yemeğe gelecekmiş ..kardeşimde evde durmak istemiyor annem ayıp olur diyor ..ben evlendimde öyle gelin gezmesine gitmedim
Bunu aramızda konuşmuştuk desek mi diye tam facia olur :) kuzenim imada yada kardeşimi rahatsız edecek bir davranışta bulunsa rezil etmeyi düşünüyorum ama boş yere huzursuzluk veriyor herkeseBen senin yerinde olsam kız misafirliğe geldiğinde gel çayları koyalım der mutfağa çekerdim nasıl gidiyor evlilik? Ay kocandır alınma ama bu dangalak kuzenim evlenmeden önce hep kardeşime seni alcam diyordu şakalaşıyordu aklınca hatta düğünden bi gün öncesi bile kardeşimi arayıp hala geç değil gel kaç bana falan demiş o zaman bile şakalaşma peşinde ya tam dangoz valla dur şu çayları götürüp geleyim derdim
Gerisini o düşünsün hesap etsin
Kızın bu olaydan haberi olsa size adım dahi atmaz bırak pijama partisini:)Bunu aramızda konuşmuştuk desek mi diye tam facia olur :) kuzenim imada yada kardeşimi rahatsız edecek bir davranışta bulunsa rezil etmeyi düşünüyorum ama boş yere huzursuzluk veriyor herkese
Aynı gelenek bizdede var.aile büyüklerinin eli öpülür küçük hediyeler verilir.kuzen gelmicekse kızkardeşiniz kalabilir.beraber geliceklerse kardesiniz bulunmasın.ama siz bulunun.kızın bi suçu yok.bilmiyo durumları. Bilmesinde zaten üzülmesinHanımlar merhaba kardeşim için bu konuyu yazıyorum yorumlarımızı bekliyorum ..
Yarın kuzenimin eşi (yeni evlendiler) annemlere gelecekmiş gelin gezmesi mi öyle adetleri varmış annem bizimde evde olmamızı istiyor..Ancak farklı bir durumumuz var kuzenim evlenmeden önce kardeşime takmıştı onunla evlenmeyi istiyordu ama kardeşimin sevgilisi vardı hiç oralı olmamıştı kızın kına gecesi olduğu zamanda kardeşimi aramıştı işte geç degil ben kararımdan dönebilirim sen iste yeterki tarzı..biraz karaktersiz bir adam..bundan dolayı eşi ne kadar iyi de olsa onunla görüşmeyi kardeşim istemiyor ama kız samimiyet kurmak için can atıyor..bundan önceki haftada kuzenim gece çalıştığı için diger kız kuzenlerimizi ve bizi pijama partisi yapalım diye çağırdı Ve biz gitmedik tabiki sizce nasıl davranmalıyız ?
Öğlen kız akşam kuzenim yemeğe gelecekmiş ..kardeşimde evde durmak istemiyor annem ayıp olur diyor ..ben evlendimde öyle gelin gezmesine gitmedim
Ben senin yerinde olsam kız misafirliğe geldiğinde gel çayları koyalım der mutfağa çekerdim nasıl gidiyor evlilik? Ay kocandır alınma ama bu dangalak kuzenim evlenmeden önce hep kardeşime seni alcam diyordu şakalaşıyordu aklınca hatta düğünden bi gün öncesi bile kardeşimi arayıp hala geç değil gel kaç bana falan demiş o zaman bile şakalaşma peşinde ya tam dangoz valla dur şu çayları götürüp geleyim derdim
Gerisini o düşünsün hesap etsin
Gece evine davet etmeside saçma ..kardeşimin sevgilisi var kuzenim bunu bildiği halde herkesin içinde hala kardeşime de laf atıyor evde kaldın seni kim alıcak gibisinden eşiyle aşırı rahat Ve samimiler bizim aileye karşı
Bencede bu olayda en masum Yeni gelin yazık ona üzülmesinAy evlerden ırak.. Kız adına çok üzüldüm, herşeyden habersiz sanırım. Mesafeli olmanız iyidir ama kız da kendini kötü hissedecek maalesef. Bence kuzeniniz de eşini gazlıyor olabilir kuzenlerimle iyi ol samimi ol gibisinden, yoksa bu kızın size bu düşkünlüğü ne böyle o da anlamsız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?