Yeni gelin gezmesiymiş

Öğlen kız akşam kuzenim yemeğe gelecekmiş ..kardeşimde evde durmak istemiyor annem ayıp olur diyor ..ben evlendimde öyle gelin gezmesine gitmedim

O zaman kardeşiniz bir bahane bulmalı. Mesela bir arkadaşı hastanede kalıyor refakatçi olarak gitmesi gerekti filan gibi onların durumuyla alakasız bir bahane.

Bunu aramızda konuşmuştuk desek mi diye tam facia olur :) kuzenim imada yada kardeşimi rahatsız edecek bir davranışta bulunsa rezil etmeyi düşünüyorum ama boş yere huzursuzluk veriyor herkese

Bunu aramızda konuşmuştuk desek mi diye tam facia olur :) kuzenim imada yada kardeşimi rahatsız edecek bir davranışta bulunsa rezil etmeyi düşünüyorum ama boş yere huzursuzluk veriyor herkese
Kızın bu olaydan haberi olsa size adım dahi atmaz bırak pijama partisini:)
Bence söyleyin bilsin kuzenin az cehennem azabı yaşasın hakkıdır

Bence kuzeniniz olacak gereksiz şahıs eşini kardeşinizle görüşebilmek için kullanıyor. Yoksa yeni evli kız sizinle niye pijama partisi yapmak istesin yeni ergenmisiniz siz onlar kuzenlerim aranı sıkı tut diyordur mutlaka kıza değil ama annenize durumu anlatın ki bi daha geldiklerinde ısrarla sizi çağırmasın

Kuzenin niyeti pis. Kızı zorluyor kuzenlerimle iyi anlaş diye. Bence facia çıkacaksa çıksın yoksa bu gevşek iftira bile atabilir.

Annenize söyleyin , yapacağınız en iyi şey bu şu durumda ve kız kardeşiniz de evde olmasın onlar geldiğinde.

Kuzen erkekmi kizmi kardes erkekmi kizmi karistirdim biraz.
Hala cozemedim ama her sekilde bence siz gidin annenize agirlamak icin ama son anda kardesinizin isi ciksin disarda ve misafirlere yetisemesin.

Ben olsam anneme soylerim. Annem illa kal dese bile dinlemem. Kardeşin de cocuk degil sonucta muhattap olmasin. Gelinin bir suçu yok yazik ya arkadas edinmeye calisiyor belki de. Kardeşin o aileyle tamamen ilgisini kessin en temizi.

Aynı gelenek bizdede var.aile büyüklerinin eli öpülür küçük hediyeler verilir.kuzen gelmicekse kızkardeşiniz kalabilir.beraber geliceklerse kardesiniz bulunmasın.ama siz bulunun.kızın bi suçu yok.bilmiyo durumları. Bilmesinde zaten üzülmesin

Öğlen kız akşam kuzenim yemeğe gelecekmiş ..kardeşimde evde durmak istemiyor annem ayıp olur diyor ..ben evlendimde öyle gelin gezmesine gitmedim

Bu gelin gezmesi nedir yahu alsin kocasini nereye geziyorsa gezsin sizde ne isi var. Sacma sapan isler. Yeni evli pijama partisinde fazla saf insanlar tehlike yaratir.

Bence gitmeyin ve cok fazla denk gelmemeye calisin. Yarin bir gun kiz esinin gecmisinde, sizin kardesinize ilgisi oldugunu ogrenir, benden gizleyip yuzume gulduler arkadas oldular vs diye dusunup size bilenir, Boyle bir risk almaya degmez.

Ondan sonra aile faciası

Kardeşiniz kesinlikle görüşmesin..Sonra iftira falan atar geldiler gittiler kocamda gözü diye.. Allah muhafaza..

Yerinizde olsam öeeh yeter be deyip "sevgilisi olduğunu biliyorsun bunu ilk teklif ettiğinde hatta kına geçende aradığında dahi söylemişti ne çabuk unutuyorsun" diye bir ayar verirdim. Siz sessiz kaldıkça iyice zıvanadan çıkacak. Hiç olmazsa karısına ve annenize bir çıtlatın bence.

Bencede bu olayda en masum Yeni gelin yazık ona üzülmesin

Ne olursa olsun kardeşiniz onunla aynı ortamda bulunmasın. Mutlaka bir bahane bulsun. Gerekirse yan komşuya gitsin ama evde olmasın. Adam sürekli gözünün önünde olsun diye planlar yapıyordur. Ona bu fırsatı vermeyin. Sapık. herif

Yani benim de eşimi kuzenine düşünmüşler büyükler ama iki taraf da istememiş ne yapayım şimdi görüşmeyelim mi aksine kızı da seviyorum yani

Biri daha var köylerinden kız istemiş bizim kini benm ki istememiş kızla yüzyüze çok geldik

Bence kızın günahı yok bu kadar abartmayın
Eğer kuzenin yaptıysa esseklik ona karşı yakın olmayın kız size kapı açıyor siz itiyorsunuz ayıp bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…