Yaa bu cook iyiBana dilsiz uşak al dedim
Adam gitti çay makinası aldı
Horluyor dıye burun bandı al dedım gıttı sıyah nokta bandı aldı
Yatak odası dıye camasır makınası alırsa hıc sasırmam
Hayır tam tersiArkadaşı iyi yatak seçiyor demek ki senden önce ona öncelik verdiğine göreBüyük ihtimal pahalı şeyler bakacağın için kendisi uygun fiyatlı bakmak istiyor ama yanlış yapıyor.Çok komik geldi söylediği vallahi
Alıversinler nolcak ki:)) Resim atsın sana da İ.Ben nişanlıyken eşim şehirdışında olunca resim atmıştım öyle beğendik.Tercihi arkadaşı olan Ada'ma ne diyebilirsin ki :)))Hayır tam tersi
Arkadasıda kendısıde cok para hatcamayı ve aldıklarınla hava atmayı seven tıpler
Sen de internetten begen goster aynisini alsin. Modeli sec parasini odesin isi ne :)Evet evli
Oda öyle ,birbirlerıyleyken hep ucuk fıyat alırlar sırf altta kalmamak ıcın bırbırlerınden
Onlar aonra car car yapanSen de internetten begen goster aynisini alsin. Modeli sec parasini odesin isi ne :)
Bnde ama sinirden
Eşin duble saçmalamış.benim yatak odamdan elin adamına neyse.valla ben olay çıkartırdım.İstedıklerınde gezıyorlar zaten
Hep boyle yapıyor
Erkekle alısverıs yapmayı cok sevıuor adam
Saatlerce kabınden cıkmıyor
Bn on dakika kalsam ortalıgı ayaga kaldırıyor
Yatak odası bakacaklarmış
Komik ya
Genel dusuncesı hep boyleErkeklerin klasik düşüncesi herhalde “beğenmiyorsun” fikrinde olmak. Yahu zaten ev eşyası öyle ad edersin salatalık domates seçer gibi olmaz ki, elbette denetlemesi olacak, konforuna bakılacak
Bu alışverişi arkadaşı ile yapması saçma. Ha kendisi gidip bakmak istese anlayacağım. Bende gittim eşim ile kendime ait olan yatağı tek başıma seçtim, o da düğün hazırlıkların aşırı yoğunlaşması nedeniyle. Fakat koltuk takımınıda beraber bakarak ona seçtirdim. Yoksa önüne gelen herhangi birini alacaktı
Öfkelenmekte hakkın var. Zamanında annem ile babamın eşyalarını babam gidip amcam ile seçmiş, peki ben buna ne diyeyim?
Gerçekten bu erkeklerde var bir anormallik
Yani sonucta yatalak drgılım nısey drgılımBir tek ben mi gülmedim acaba.
Bana çok rahatsız edici geldi.
Hadi fikir versin amenna, tanıdık şu bu bir yere götürüp aracılık yapsın amenna. Ama eşi gelmeden arkadaşla yatak odası seçmek itici değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?