Yeni gelin gibi mobilya bakacaklar

Arkadaşı iyi yatak seçiyor demek ki senden önce ona öncelik verdiğine göre Büyük ihtimal pahalı şeyler bakacağın için kendisi uygun fiyatlı bakmak istiyor ama yanlış yapıyor.Çok komik geldi söylediği vallahi

Hayır tam tersi
Arkadasıda kendısıde cok para hatcamayı ve aldıklarınla hava atmayı seven tıpler

Yok artık?? 70 yasinda annanem ve dedem ev icin bir sey alinacagi zaman beraber karar veriyor, gecen yeni bir iturma grubu almislar hatya. Ne alaka yeni gelin olmakla... Allah sabir versin size ne deyim bilemedim.

Hayır tam tersi
Arkadasıda kendısıde cok para hatcamayı ve aldıklarınla hava atmayı seven tıpler
Alıversinler nolcak ki:)) Resim atsın sana da İ.Ben nişanlıyken eşim şehirdışında olunca resim atmıştım öyle beğendik.Tercihi arkadaşı olan Ada'ma ne diyebilirsin ki :)))

Evet evli
Oda öyle ,birbirlerıyleyken hep ucuk fıyat alırlar sırf altta kalmamak ıcın bırbırlerınden
Sen de internetten begen goster aynisini alsin. Modeli sec parasini odesin isi ne :)

Demek ki beraber yatacaklar ne denir...

Eşin duble saçmalamış.benim yatak odamdan elin adamına neyse.valla ben olay çıkartırdım.

ilginç ben karımla şöyle yatakta uyuyorum sende böyle mi al diyecek bir kilo patates mi bu?

komik geldi ağır sacmalamış. Madem sen begenmıyorsun çok dolaşıyoruz dıyor o zaman sen tek git bak. Begendıgını Eşine gösterir alırsınız

Erkeklerin klasik düşüncesi herhalde “beğenmiyorsun” fikrinde olmak. Yahu zaten ev eşyası öyle ad edersin salatalık domates seçer gibi olmaz ki, elbette denetlemesi olacak, konforuna bakılacak

Bu alışverişi arkadaşı ile yapması saçma. Ha kendisi gidip bakmak istese anlayacağım. Bende gittim eşim ile kendime ait olan yatağı tek başıma seçtim, o da düğün hazırlıkların aşırı yoğunlaşması nedeniyle. Fakat koltuk takımınıda beraber bakarak ona seçtirdim. Yoksa önüne gelen herhangi birini alacaktı

Öfkelenmekte hakkın var. Zamanında annem ile babamın eşyalarını babam gidip amcam ile seçmiş, peki ben buna ne diyeyim?

Gerçekten bu erkeklerde var bir anormallik

Bir an gözümde, yatağın üstüne oturup zıplayıp test etmeleri, dolabın içine bakmaları, çekmeceleri açmaları filan canlandı.

Madem eşiniz öyle diyor sizde mobilyacıları gezin beğendiğiniz 1-2 seçenek olsun sadece o mağazalara eşinizi götürüp karar verin

Genel dusuncesı hep boyle
Benımle alışveriş ölümmüş
Sankı bır markanın butun farklı rentekı pantolonunu kendı denemıyormus gıbı

Bir tek ben mi gülmedim acaba.
Bana çok rahatsız edici geldi.
Hadi fikir versin amenna, tanıdık şu bu bir yere götürüp aracılık yapsın amenna. Ama eşi gelmeden arkadaşla yatak odası seçmek itici değil mi?

o gidip baksın, ama almasın. fotoğraflarını çeksin size göstersin. ona göre sonra da birlikte gidin.

Yani sonucta yatalak drgılım nısey drgılım
Ben cok gezıyormusum bırsey begenmıyormudum
Bahanelere bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…