Yani sonucta yatalak drgılım nısey drgılım
Ben cok gezıyormusum bırsey begenmıyormudum
Bahanelere bak
İşte kıl kendısıE o zaman sen gez, ele seçenekleri, çek fotolarını, ona göster, sonra gidin birlikte alın. Elbette gezip içine sineni alacaksın eğer ki 6 ayda bir yenilemiyorsan
İşte kıl kendısı
Ben rahatlıga bakarım o goruntuye
Ben sıyah derım o beyaz
Gıdıp secmeyı dusundum amabu seferde onada kaf edecektı
Zaten gıdup alırsa eve sokmıcam o mobılyayı
Bugun gidip ben bakıcamSizi daha sinirlendirmek istemedim ama ben de sokmam açıkçası.
Çünkü ayıçok itici.
senin evine ait hatta yatacağın yatağı arkadaşıyla bakması ne alaka.
ama sizin de eşinize "ayı" demeniz çok itici.
Canım basta kabul etmemelıydınSimdi alakasiz bisi soylucem ama en azindan guzel yeni mobilyalar aliyorsunuz artik esin gitsin baksin sonra sen de onun begendiklerine bakarsin secersin ya da sen de ayri cik gez eninde sonunda guzel mobilyalarin olcak sikma canini
Benimki yeni mobilya almamiza izim vermiyor kesinlikle ve para hiiic sorun degil keske sorun para olsaydi derdim alamiyoruz alasini alabilcekken adam almiyor istelik yeni evliyim eski esyalarla oturuyoz basta tamam dedim zor olmasin dugun telasesi ev degisir belki is degisme durumlari vardi da amaa basta tamam dedim ya yokkk asla degistirmiyor esyalari deli olcam ikna edemiyorumhep asiri cimrilik cocuk odasini yapicam artik kafama gore napayim orasi bari guzel olsun evde haline sukret canim beterim beteri varrr
Fotoğraftaki sen misin canım. Gözlerin maşallah çok güzel:) konuyla alakasız ama söyliyim dedimCanım basta kabul etmemelıydın
Altın falan neysede yenı evlısın esya gereklı bır durum yani
Benım canımFotoğraftaki sen misin canım. Gözlerin maşallah çok güzel:) konuyla alakasız ama söyliyim dedim
İnşallah ilerde ikinci cocugum senin gibi maviş gözlü olur :) babası da mavişBenım canım
O senın guzel gorusun :)
Tesekkur ederim :)
Eşim kahve gözlüİnşallah ilerde ikinci cocugum senin gibi maviş gözlü olur :) babası da maviş
Benim eşim mavi gözlü ama oğlumun gözleri kahve bana benzedi, baba geni olarak değil de kahve göz rengi daha baskın diye biliyom tabi belli de olmuyor kısmet bu işler. İlerde ikinci çocuğum belki mavi gözlü olur, senin gibi:)Eşim kahve gözlü
Ama kızım da aynı babası hıc bana cekmemiş :)
Baba genı daha agır basıypr :)
Normalde sarışınım , boyatıyorum saclarımıBenim eşim mavi gözlü ama oğlumun gözleri kahve bana benzedi, baba geni olarak değil de kahve göz rengi daha baskın diye biliyom tabi belli de olmuyor kısmet bu işler. İlerde ikinci çocuğum belki mavi gözlü olur, senin gibi:)
Ne güzel benim eşimde sarışın maviş, civciv gibi:) oğlum beyaz tenli kumral saçlı, açık kahve gözlü ama çok yakışıklı maşallah. Dediğin çok doğru illa birine benzemese bile Allah ne verirse öyle oluyor. Sen çok şanlısın :) Ha birde insan 7 ataya kadar çekebiliyormuş nasip. Tabi en önemlisi sağlık. Allah sağlıklı evlatlar versin hepimize:)Normalde sarışınım , boyatıyorum saclarımı
Aılemdede sulalemdrdekımseye bnzemıyorum acıkcası :)
Allah ne verırse oyle oluyor
İnşallah ıstedıgın gıbı ama öncelıklı saglıklı olur umarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?