Beni gören rus , alman sanıyorNe güzel benim eşimde sarışın maviş, civciv gibi:) oğlum beyaz tenli kumral saçlı, açık kahve gözlü ama çok yakışıklı maşallah. Dediğin çok doğru illa birine benzemese bile Allah ne verirse öyle oluyor. Sen çok şanlısın :) Ha birde insan 7 ataya kadar çekebiliyormuş nasip. Tabi en önemlisi sağlık. Allah sağlıklı evlatlar versin hepimize:)
Pardon !Ooooo damat bey pek bi genis mide,3 YOK ARTIKla ugurluyorum.
Kızmamın sebebi alıcam dıyıp emrıvakı yapmasıBen pek anlayamadım empati yapınca, hani biz de bişeye kocayla bakmadan önce arkadaşla analiz yapan tipleriz genelde. Erkekler pek böyle değildir ama yine de çok mu kızmışsınız acaba?
Ama evın hanımı bensem benım de içime sinmesi gerekmez mi
Siz görmeden alacaksa olmaz tabii.. yine de sakin olun siz öfkeniz çok belli burdan görünüyor alevler :) istemediğinizi daha sakin ifade ederseniz belki anlayabilir?! Öfkeli davranışları genelde algılayamıyor erkekler...Kızmamın sebebi alıcam dıyıp emrıvakı yapması
Yoksa bnde cıkıp bakıyorum arkadaslarımla
Ama sonucta pat dıye almıyorum yada alıcam haberın olsun demıyorum
Yanı elbette gıderler gezerler aşıcagını alır bakar
Ama evın hanımıbnsem benımde içime sinmesi gerekmez mi
Evet ruslara benziyon cidden çok güzelsin. Sarışın bebisler çok tatlı oluyor bence de:) içime doğuyor senin ikinci çocuğun sarışın maviş gözlü çok tatlı bir bebek olcak sana benzicek bence. Yıllar sonra dediğim çıkarsa beni hatirla:)Beni gören rus , alman sanıyor
Beyaz tenliyim
Ama sarışınlığı bi sevemedim ben :)
Tek sevdıgım gozlerım :)
Bnm kızda babaya cektı
Umarım dıgerıde bana bnzer :)
Sarısın bebişlerde bır ayrı guzel olmuyorda degıl ama :)
Yandık o zamanEvet ruslara benziyon cidden çok güzelsin. Sarışın bebisler çok tatlı oluyor bence de:) içime doğuyor senin ikinci çocuğun sarışın maviş gözlü çok tatlı bir bebek olcak sana benzicek bence. Yıllar sonra dediğim çıkarsa beni hatirla:)
Canım evdede boyleSiz görmeden alacaksa olmaz tabii.. yine de sakin olun siz öfkeniz çok belli burdan görünüyor alevler :) istemediğinizi daha sakin ifade ederseniz belki anlayabilir?! Öfkeli davranışları genelde algılayamıyor erkekler...
Aaa çok şaşırdım eşine. Ama insan sevdiğine karısına benzesin daha çok ister ya da kocasına mesela. Ben mesela ilerde bundan sonra ki bütün cocuklarim hepsi eşime benzese çok mutlu olurum şahsen :)Yandık o zaman
Eşim bütün çocuklarının kendıne benzemesı yonunde
Az bır surası bana bnzıyor demıyeyım
Ne alaka ya
Hadı ordan falan trıplere gırıyor:)
Sankı ben dogurmadım :)
Kendisi çok benlikçiAaa çok şaşırdım eşine. Ama insan sevdiğine karısına benzesin daha çok ister ya da kocasına mesela. Ben mesela ilerde bundan sonra ki bütün cocuklarim hepsi eşime benzese çok mutlu olurum şahsen :)
Yani insanlar aynı babası dedikçe eşin daha bir mutlu oluyor gururlanıyor demek ki. Benim genlerim üstün geldi der gibi:)Kendisi çok benlikçi
Yani hersey onun olsun ona benzesın istiyor
Bnde esıme bnzesın isterdım onada benzedı
Cokta hosuma gıdıyor
Ama su cevre şeyı vardır bılırsın " aynı babası " hah tam o şey mevcut kendisinde
Aynen öyle :)Yani insanlar aynı babası dedikçe eşin daha bir mutlu oluyor gururlanıyor demek ki. Benim genlerim üstün geldi der gibi:)
Haklisiiin zorluk olmasin dedim zamanla olur dedim ama olamadi :) walla hep iyi niyeti suistimal :/Canım basta kabul etmemelıydın
Altın falan neysede yenı evlısın esya gereklı bır durum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?