Yeni gelin huzursuz

Konuş tabiki böyle olmaz ki ben ilk evlendiğim dönem eşimin erkek kardeşi aradı abi bize internetten uçak bileti baksana ,Ankara'ya gidecek karım ve oğlum onlar için ....eşimle kavga ettim dedim kendisi alsın sen ne den alıyorsun küçük çabuk değil 30 yaşında adam eşimde almadı onlarda bi daha istemedi

Kesinlikle karakter meselesi... esimin ailesi de kullanmayi sever .esim dur demeyi biliyor.ben daha vicdanliyim
.dur demeyi bilmezsen maalesef erkek aileleri oyle yapiyor..

Kp e back upp üyeliği yaptırın tüm hastane uçak seyahat eczane ne var ne yok kişisel asistanı ilgilensin hatcamalarıda onların kredi kartından düşsün başka şekilde huzura ulaşamazsınız

Siz çalışıcaksiniz, esinizin ailesinin özel istekleri için öyle mi?? Yok öyle bir dunya kimse kusura bakmasın..çalışmayın hanımefendi oturun evinizde esinizin maasi ile gecinin.. demekki para fazla geliyor esinizde saçıp savuruyor..sömürüye izin veriyor..valla akıllı olun yoksa daha çok somurulursunuz

Ya ben her zaman her yerde söylerim yazarım.. evi gecindirmek erkeğin görevidir bu böyledir.. kadın ise ister çalışır ister çalışmaz.. Ama bazi kesimler kadında çalışmalı çalışmalı der durursa işte böyle dramlar okur dururuz.. kadın hem evde hem çocuklarla hemde dışarıda çalışır didinir durur. erkekse gider kalan parasini ailesine verir..madem bu sekilde bir şey yaşıyorsunuz çalışmayın oturun evinizde en azından kimse sizden para isteyemez çünkü anca geciniuorsunuz

Bende aileme yardim yapardim kesin.
Bu ay biraz bana para erirmisinde,
Sordugudada aileme verdim bi miktar de.
Bakalim nasil oluyormus.pra vermek.
Yazik gercekten aksama kadar calis calis sonuca bak.....
Bastan alismislar canim, biraz yorulacaksin
ama duzelteceksin insallah.

Para oglundan çıksın diye yapıyor
Güzel dille anlatın elbette destek olucaksin ailene ama kendi evinide destek olmalısın bu nasıl olur belli meblağ olur bende zorlanıyorum bunları sana kesinlikle yansıtmak istemezdim seni özlüyorum

aynı benim eşimin ailesi gibi bizimki aciz diyo ağlıyor para veriyor eşim bakmışsın gereksiz kıyafet birikimi eşyalar yeniyken yenilemeler ve üstüne herşeyin parasını istiyor bi çöp almadılar ne bana ne bebeğime ailem yaptı herşeyi artık çatışma isteği kalması kasımda işi bıraktım sakın ha çocuk yapma ben korumadı ilaç ilk gece hamile kaldim cok pişmanım ama bu çalışmama döneminde de düzelmezse çekip gidicem kızımla sınava hazırlandım inşallah olucak basindan taviz taviz getiriypr

Allahım ya okurken darlanıyor insan iyi katlanıyorsun olmadı birgün sen çık git ve laf arasında söyle gecenin bir vakti aramayın eşim rahatsız oluyor söyleyemiyor ama uykusuz kalıyor yazık üzülüyor diye

Evlendigini kabul etmek istemeyip bikerek surekli ailenin icinde hissetsin diye yapiyorlar bunu.bizde kv lerle altli ustu otryoruz.esimin kardesi epilepsi hastasi.dogustan.hergun kisa ataklari oluyor..esimde sperm skintisi vardi tedavi goruyoruz ve dr stresten uzak dur diyor.bunu bildikleri halde her ataginda esimi aryolar.esim gecen aksam cocuk gibi agladi hickira hickira.okadar dolduki her dakika haber veryolar.ise giderken kapiya cikip merdivenden sesleniyorlar boyle boyle oldu diye..bemde biktim.bikaclere acilarina saygimi bozmadan esimin stresi durumumuzu etkiledigini soyledim hic duymamazliktan geldiler.bi cozum olursa mantikli takipteyim

Bence de hemen konuşmalısın. Onu düşündüğünü söylemelisin. Ama bunu yaparken dikkatli olman gerekiyor. Çünkü senin ailesine karşı olduğunu düşünebilir. Bu yüzden de iyice moral bozukluğu yaşayabilir.

En güzeli sende her ay ailene para ver annen senin adına biriktirsin , sanki ihtiyaçları varmïş gibi istesinler senden ama kocanın yanında istesinler kocanïn ailesi gibi ,eger kocan laf söyleyecek olursa sende ailene sürekli para veriyorsun ben ses ediyormuyum diye konuş ezdirme kendini .yaşın kaç bilmiyorum ama çocuk olayında sakın acele etme hatta 1/ 1,5 düşünme belliki sizde olaylar yeni başlıyor daha neler olacak kimbilir .Benim eşimin aileside aynı , hatta kv bize yerleşmek istedi daha doğrusu yerleşmek için plan yapmïş kabul etmedim birlikte yaşamayı , annenle yaşïyacaksam niye evlendim kendi ailemle yaşardım diye tepki gösterdim şimdi kv kendi evinde yaşıyor . Tepkini koymezsan daha çok sömürürler çok .

Aileler bazen çocuklarının evlendikten sonra ayrıca bi yuvası olduğunu unutuyo sanırım. Sen ailene en ufak yardımı yapsan çemkirirler oğlumun parasını ailesşne yediriyo diye, kendilerine gelince durumun farkında olmak istemiyorlar.

Bence kavga vs çözüm değil eşini kendinden uzaklaştırma, onlar masraf çıkardıkça sende kendi ailen için masraf çıkar uydur bişeyler. Eşin karşı gelirse o noktada dişlerini çıkar ve kavganı et.
Eşin kendi başına bunun farkına varmıyorsa sen ona farkettir, kendi ailene harcama yaparak.

Eşinin ailesinin durumu kötüyse gerçekten o noktada vicdansız birisin bence...

Calismayin diye bisey yok.dört yil üniversite okudum iki yil kpssye hazirlandim sirf ailesi yüzünden bi cirpida emeklerimi çöpe atamam ama ciddi anlamda konusacam ya düzelecek ya da...

Kesinlikle cocuk dusunmuyorum.ama isi birakma gibi bi sansimda yok dört yil zor sartlarda muhendislik okudum iki yil kpssye calisma stresi.simdi kalkip bu kadar emegi belki düzelir diye riske atip çöpe atamamki

Iyide bnm evlilik gibi bi fikrim yoktu esimi cok seviyodum ama dusunmuyordum henuz.esim ve ailesinin o kadar büyük baskisini gördümki evlendim artik.esimin evlenmesini cok cok istiyorlardı simdi neden boyle yapiyolar anlamiyorum

26 yasindayim anne olmayi cok isterim ama bu sartlarda bende kesinlikle düşünmüyorum

Yoo hyr kötü degil babasi memur bekar iki cocugu var.evi var.ve bi marketi var.ufak tefek borclari var ama geliride baya iyi bizim kazandigimiz kadar kazaniyodr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…