Yeni gelin huzursuz

Böyle ana babasının ağzının içine bakan erkeklerde var işte. E kartlar limitler bi yerde dolacak o zaman ne yapacak kocan? Kaldı ki iş yerinden bu kadar izin alınır mı yarın öbür gün iştende çıkarırlar allah korusun. Bu akraba muhabbetleri bitmez. Ama gelde durdur

Yok artık. Ne anlayışsız insanlar var şu hayatta. Sömürmeye enayi bulmuş onlar.

Eşiniz fazla pasif anlaşılan sabah 5 te arayıp bilet aldırmak ne demek? Benim annem babam arasa terslerim almam. Alınanların sizin cebinizden çıkması da ayrı saçma . Ben olsam maaşımla gider alışveriş yaparım kendime. Mutfağı faturaları ödemem bakın bakalım eşiniz o zaman ne yapacak? Kıyamet koparsa kopsun.

Suc kocanda kardes yapcak bisey yok anne babada olsa herkezin kendi hayati var bu kadarda olmaz yani ne demek bin tl ucak bileti isteyecek babasindan o parayi ayrica ne bicim adam o da gece saat 5 te insan mi aranirmis bekle yani sabah olsun ara terbiyesiz ay iyiki boyle bi kayinpederim yok insan ruh hastasi olur

Öncelikle oluruna birakma lütfen, çünkü normal bir şeymis gibi algilaniyor.

Bence konusmadan once yaz , beklentilerini, isteklerini... çünkü konusurken eksik söyleyebilirsin, sinirlenebilir yarim kalir söylemek istediklerin.
Kendini senin yerine koymasini sagla. Bizimkiler gece arasa bilet aldirsa nasil olur. Bir de kendi imkanlari iyiyken vs . Mesela bizde gece birisi aradiysa ölüm yada hasta vardir allah korusun. Bunu annesine babasina kibarca belirtsin. Biz gece araninca endise ediyoruz, mecbur kalmadikca aramasinlar. Bileti kardesimde alabilirdi desin.
Gelecek icinde kenara para koymaniz lazim, bebek , hastalik vs.
Nereye kadar böyle gidicek de esine. Ben rahat edelim diye kendi isteklerimi almiyorum, sen hic dusunmeden annenlere kolayca verebiliyorsun de.
Annenlerin hastalikti vs ihtiyaci olsa neyse de.
Bunun gibi rahatsiz oldugun her seyi ayrintili yaz. Bu yazinin sonrasinda konusun karsilikli, sakin bi şekilde.

Bende dahil butun evliliklerde bu tarz sorunlar olabiliyor. Ben bazen yazarak bazen konusarak, cozume ulastim. Hala da konusuyorum. Empati yapmasini saglamak cok faydali oluyor.
Eger cok karsi gelirse. Maaslari ayirin. O evi gecindirsin sen de maasini tepe tepe kullan. Farzetsin calismiyorsun.

Kusura bakma ama siz eşşek olursaniz semer vuranınız çok olur.

Eşinle konuş tabiki. Yumuşak ama kararlı ve sert bir konuşma olsun. Aradaki dengeyi kurmayi saglasin. Yoksa senin ailesine konuyu açacağini söyle. Gerekirse ara esinin ailesini anlat. Kac yaşına gelmişler yol yordam bilmez bu insanlar. Nerden 1 kuruş faydalaniriz diye aranirlar. Birde yüzsuz olurlar ki sorma.
Bir şey desen oglumun parasi olur. Oglumun evi olur. Sen oglunun parasini somururken asalak gibi o evin ihtiyaclari gokten mi iniyor ee be kadın. Gelin çalışıyor da ev geçiniyor diyesin gelir.
Bunlar değişmez. Sert olacaksın. Eşinde bilecek istemedigini.
Birde sakin kendini kısıtlama. Bekarken nasilsan aynen devam et. Sen yemezsen anasi danasi bacisi derken butun sülalesi yer parayi. Sonra ses çıkarmaya çalışsan bile şimdi ne değişti önceden böyle değildin idare ediyordun işte derler.

Is işten gecmeden bir an önce olaya el at. Sonra boşanmaya giden evlilikler gördüm.

Ne kadar erken önlerini kesersen o kadar iyi yoksa önünü alamazsınız ...esin donunce konuş tatlı tatlı yok anlamıyor devam ederse ciddiles ....benim eşimde böyley geçen hafta abisine 10 bin kredi çekti oncesinde diğer kardeşine iki bilezigimi vermişti daha neler neler en başında Hayır deseydim tepkimi sert koysaydim böyle rahat olmazdi ailesi boşanmanın eşiğinden döndük bir kez ....kısacası önlemini al yoksa evliliğin böyle gider

Bu kadar mutlu etmeye çabalamayın.
suratını asıp üzülüyorsa bırakın kendi haline
sonra ilk fırsatta konusun sorunlarınızı
hani aileye yardım edilir de sizinki biraz fazla olmuş.

Böyle ileride var ışte doluuuuu bencil deniyor ışte bu insan tiplemesine yapacak bişey yok güzel dille konusmalisiniz kotuleyerek deilde ben huzursuz oluyorm diyerekten baslayin

ya para bi yere kadar da yeni evlendigi hanimini durup durup yalniz birakmak nedir yani? ailevi durumlardan 25 gün evde degildi demissin bence bu da oldukca kritik bir mevzu

Sabahın 5'inde eşimi arasalar alır telefonu rüyanızda mı gördünüz der suratlarına kapatırım sonra da telefonu komple kapatırım.
Savaş mı çıkmış da o saatte arıyorlar. Tövbe tövbe.

Nasıl alıstırırsan oyle gider,senin suanki sabrin onlara gore gelinde kabullendi bu sekilde demek..neden esin maasini ailesi icin harciyor,sen evin yukunu ustleniyosun? Sen calismasan ne yapacak nasil yetecek iki eve?ozaman sende bundan sonra ailemin biraz maddiyata ihtiyaci var onlara destek olmam lazim de sende kendi ailen icin harca maaşı,bak bakiyim kabul ediyomu?bu tür suistimalci insanlar asla ince düşünmez hic bekleme belki kendi kendine anlar diye.. al karsina esini ben seninlemi evlendim ailenlemi de..sen benimle esim evi gecindirsin ben de anneme babama bakayim diyerekmi evlendin de,neden gerekli gereksiz ariyip huzurumuzu bozuyolar,sen onlarin babasimisin de,ve bu sorunlar cozülmeden asla çocuk yapma.

Aramiz simdiden bozulacak gibi esimi biraz taniyorsam durumu anlatsam dahi o benim ailem diyecek (

Bu kadar düşkünlerse oğullarına neden evlendirmişler yada neden yanı başlarına almayıp uzağa yollayıp hayatı zehir ediyorlar size ve oğullarına.

Bukadar sessizlik niye ?
Sesinizi çıkartın artık sabah 5te ölüm dışında kimse aranmaz.
Eşiniz size güvenerek yapıyo bukadar para saçma işini. Faturaları kredi kartını koyun önüne bak bakalım hayır demeyi öğreniyo mu öğrenmiyo mu.

Ailenize gönderin paranızı konuşun onlarlada 3 ayda siz gönderin ancak böyle sorumluluk alır.

Bu erkek aılelerının somurgecı dusuncesız pıslık olmalarından nefret ediyorum...keske olerek bitseler daha fazla zarar vermezler en azından..simdi aılesi tabii ucak bıletinden ne olacak diye sacmalayanlara da ortada iyi bir anne baba yok,oglunun sırtından gecınen,somurgecı zıhnıyet var der gecerim

Bence anlamaz.Ben konuşmadıkça ailesinin talepleri artiyo ve bu durum artik normallesiyor onlar icin

anlar canım neden anlamasın babasıgil alacak bir şeyi kalmayınca kıçına tekmeyi basar o zaman anlar şahsen benim babama öyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…