Yeni gelin :(

Adam böyle bir islenmemis odun oldugunu hic mi öncesinde belli etmedi? En cok bunu merak ediyorum eger saklamissa karakterini diyecek laf yok.
Ne yapin edin egitin sunu, ya da bosanin.
Sinirlerim zipladi.
Genelde gercekten iyi biriyse neden bu sekilde agresiflestigini bulun cözün.
Karakterini tanimadan birsey diyemeyecegim.

Tam bir öküz...

Evlendiği karısını malı zanneden hayvan. (çok afedersiniz).
Nefretim kalktı.

Ben olsam pılımı pırtımı toplar, dönerim ve hemen bir boşanma davası...

3. günlük evlilikte böyle birşey çok abes.
3 yıllık evlilik sonrasını düşünemiyorum bile...

Evlenmeden önce birlikte olmadıysanız şayet ten uyumunu yakalayana kadar zaman geçebilir normal diye düşünüyorum ama tabi kaba davranmaması gerek. Ayrıca istemediğin bir şeyi yapmak zorunda değilsin kocan diye iyi yapmışsın kendini kötü hissetme bırak o kendini kötü hissetsin.

Gerçekten çok incitici bir durum!
Ruhsuz adamın dibi,şuan sarmaş dolaş olmak varken tamam hayatım haklısın birşey oldu mu diye sorması lazımken kabaca çevirmesi !!!!Daha 3 günlük evlisin be ADAM!
Peki ya 3 günün sonrası.Bilemedim hakkınızda hayırlısı olsun....

evlenmeden önce seks yapsan bi dert yapmasan 2 dert

Istemedigin birşeye nasıl zorlar seni .hem işi nasıl tartışmaya getirdi böyle bi konuda anlamadim. herkesin fantazi anlayışı zevki farklı ama ters ılişki yaşamayı dinimizde çok hoş görmüyor

Bence yapılmalı yani boşanmalar o yüzden oluyo. Benim bi akrabam ten uyumumuz yok yeter artık deyip 26 sene sonra boşadı adamı.
bence de canm haklısın ama senin akraban 26 sene nasıl beklemiş ya :) 25 yaşında evlense 50 yaşından sonra mı bulucak ten uyumunu..

bence de canm haklısın ama senin akraban 26 sene nasıl beklemiş ya :) 25 yaşında evlense 50 yaşından sonra mı bulucak ten uyumunu..
Yok demek istediğim 26 sene sonra bile dayanamadı boşandı. 26 yıllık yuvayı yıkmak kolay mı? Velhasıl eninde sonunda boşanma oluyo ya da mutsuz hayatlar. Bu arada akrabam 43 yaşında genç kız gibi, ki kızı var 20 yaşında kızından da güzel gelini var gelininden de güzel.

bu kendine bakan bayanlara hayranım ya. bakalım biz o yaşlara gelince kızmızdan gelinimizden güzel olucakmıyız yoksa hayatı akışına bırakmış kadınlar olarak mı kalıcaz hayırlısıııı

Yok artik yuh diyorum onun kafasını kirarim uyuyormus bide teyyyy allamya ,valla ben on7n yüzün den utuya.iyorsam o hiccccccc uyuyamaz

Ben şimdiden çökmüş hissediyorum ya zannetmiyorum. Ama gerçi yaşla da ilgisi yok teyzem kızından güzel yaşını da gösteriyo. Ablama da bi kısmet bulamadık ya fıstık gibi valla aşık olup evlenicem diyo haftaya oğlu evleniyo

Konustum anlattim kendisine özür diledi bir daha böyle bisey yasanmayacak dedi inş böyle bisey yasamam.

Anlıyorum umarım bir daha böyle bir şey yaşamazsınız. Konuşup anlatmanız gerekmesi bile çok sinir bozucu. Hatasını en azından sabah anlayabilirdi. Umarım geçici bir öküzlüktür sadece.

bildiğin öküz hayvan herif ben olsam toplar kıyafetlerimi çeker giderdim sen onun karısısın ve 3 günlük evlisin insan gibi davranmak bu kadar zor olmamalı senin istemediğin bişeye zorlayamaz tepkini koy ağlayarak değil seni obje olarak kullanmasına izin verme baksana dönüp kıçını yatıyor senin ağlaman duyguların adamın umrunda değil

Öküzler kulübüne hoş gelmişler eşiniz olacak zat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…