Yeni gelin :(

pastellim bir yerde demişti ki evlilik sadece sevgililik gibi gündelik hayatı paylaşmak değil cinsel hayatta da bir birine eşlik etmektir ( yani bu anlama çıkan bir sözdü ) çok hoşuma gitmişti . Hani nişanlılık döneminde ilişkiye girmeseniz de cinsel hayatla ilgili bazı şeyleri konuşsaydınız böyle bir sorun yaşamazdınız

Baştan tavrını belli et ki haddini bilsin. Daha balayında böyleyse ohoo

Yeni gelinim öncelikle şunu bil ki bu bir köşede ağlamalar hiç bir işe yaramaz. Öyle kalkıp da seni sarar sarmalar diye beklersen daha çoook beklersin. Fosur fosur uyur karşında işte böyle. Sana tavsiyem karşıdan beklentilerini en alt düzeyde tut, hatta beklentisiz ol. Böylece iyilik ederse sevinir, kötülük ederse yıkılmazsın. Onun için değil, kendi mutluluğun ve zevkin için yasa. Ağlayıp durma, giyin süslen balayinin tadını çıkar (kendin icin). Böyle agladikca vicdana geleceğini sanma.

ayyy öküzün hayırlı olsun canım ama baştan tepkini koymazsan asla düzelmez senin isteklerine saygı duymalı zorlamamalı.
benim ki de böyleydi yonttum.

Valla coook.haklisinz ama insan baslarda oyle vurdumduymaz olamiyo. Zamanla bileniyo galiba. Bana da diyolardi ustune dusme o gelsin dye bekleme kendine bak vs vs.. ya ama daha yeni evli kizcagiz hem de balayinda. Aglar bee

Ilk birlikte oldugunuz kişi mi kendisi.

Ne demiş Ferhat Göçer " gençliğimi bana verseler, bu kez en çok kendimi severdim. "

Cok duygusuz bi adammis. Bi erkek esini boyle üzüp sonra sirtini donup yatabiliyorsa duygusuz demektir cok üzüldüm. Belliki sende duygusallik var ilgi bekliyorsun ama bu adam hic öyle biri değil, ya ondan beklenti icinde olma yada olacaksan bunu konus sevgi istiyorum de. Malesef cinsellik te de karsindaki esin ise sevgi ile yaklaşmasını bekliyorsun

Vur kıçına tekmeyi insin aşağı ne ağlıyon

Oha kaba herif sevisirken arkani don diye nasil cevirir ustelik 3gunluk evlisin.

korkunç ya adam . peki evlenmeden önce kibar birimiydi ?sonuçta ilk ilişkin sanırım bu ne demek insaf ya . bu kadar ayılık olmaz .

Valla adam öküzmüş ne diyim. Ben bu evlenmeden önce boyle değildi diyenlere de hastayım. Neyse Allah sabır versin

öküz adam... bu adam hep böyledir siz baştan kabullenmişsinizdir muhtemelen... biz kadınlar kendimize yaptığımız kötülüğü başka kimse yapamıyor.

3.günden farklı pozisyon arayışımı yuh yani insan 3 günde daha vücut olarak alısamaz bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…