- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.045
- 208
Yeni gelinim öncelikle şunu bil ki bu bir köşede ağlamalar hiç bir işe yaramaz. Öyle kalkıp da seni sarar sarmalar diye beklersen daha çoook beklersin. Fosur fosur uyur karşında işte böyle. Sana tavsiyem karşıdan beklentilerini en alt düzeyde tut, hatta beklentisiz ol. Böylece iyilik ederse sevinir, kötülük ederse yıkılmazsın. Onun için değil, kendi mutluluğun ve zevkin için yasa. Ağlayıp durma, giyin süslen balayinin tadını çıkar (kendin icin). Böyle agladikca vicdana geleceğini sanma.
Ilk birlikte oldugunuz kişi mi kendisi.Iyi geceler Hanımlar
Hemen konuya gireyim.Üç günlük evliyim ve balayindayim ama balayı demeye bin sahit.beni eskiden hep seven adam balayindayken odamız disinda bir yerde elimi tutup yanagima bi buse kondurduğu yok. Bunu geçtik küçük abartma diyeceksiniz ama bu gece bana yaptığı çok zoruma gitti.Affınıza sığınarak söylüyorum bu gece birlikte olurken canım acıdı ve istediği bir pozisyonda beraber olmak istemedim.o nazlandigimi düşündü sonra sinirlenir off arkani dön diyorum sana deyip kabaca çevirdi beni ben sinirlendim tepkimi belli ettim ama sanki ben sucluymusum gibi dengesizsin sen deyip arkasini dönüp uyudu. Ben uyuyamiyom kac saattir hüngür hündür agliyorum ama onun umrunda değil uyuyor.ne yapayim ben şimdi. Ne diyeyim bu adamı. Ben onun karısıyım bana böyle davranamaz davranmamali.igrenc hissediyorum kendimi lütfen bana bi akil verin ne yapayim.
Peki sonuc? Girip sadece bunu mu yazdiniz?Arkadasim ne dalgası. Allah askina dalga gececek olsam böyle bisey mi yazarım. Hayal gücüm daha genistir dikkat çekici bi konu bulup öyle dalga gecebilirim sizinle ama bunun icin ne zamanim var ne de oyle bir karakterim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?