Yeni gelin !

Boyle devam etsin.istemiyorum ilk yaptim diye bekleyecekler bende cok.yanlis yaptigimin farkindayim ama oylr dengesiz ve uyanikki gel canim yardim et diye bile cagirabilir sanki bi sorun cikcak diye tedirginlikmi varda soyleyemiyorum bilmiyorum ama bildigim tek sey onunu kesmek istiyorum

sabır diliyorum öncelikle. sizin yapınız nazik,narin ve tatlı dillidir. annenizin öyledir arkadaşınızın öyledir ve siz bu insanlarla anlaşırsınız sorun yaşamazsınız çünkü aynı dili konuşursunuz. ama eltiniz gibi insanlar kabadır,aksidir ve sivri dillidir bu tür insanlar sizi anlamaz. siz de onları anlamazsınız çünkü farklı dilleri konusursunuz. belliki o sizin anlayacağınız dilden konusacağa benzemiyor o yüzden mecburen siz onun anladığı dilden konuşup size bu şekilde yaklaşamayacağını anlatın.

Daha sozluyseniz onceden alinan evde oturmak zorundada degilsiniz. Sozlunuzunse ev satar gider uzak biyerde alirsiniz evi kafaniz rahat olur. Yok evi satmazlarsada cikin baska bi eve kiraya enazindan uzak ve mutlu olursunuz.

Yoksa ıh ıh. beynini yer bu kari.

Res-mi-yet
Bu kadar
Sen yenisin daha tabi yardım et muhabbet et ama misafir ne kadar yaparsa o kadar yap, o kadar muhabbetin içine gir. Ne kadar resmi ve uzaksın o kadar zor olur sana konuşmak. İyi niyetli ol ama gereğinden fazla girme herşeyin içine

gel canım yardım et dedi git tabi. bikaç şey yap sonra geç otur hem çay servisi yapmışsın hem yemek koymuşsun vs onlara gerek yoktu. neden tedirgin olasın önemseme eltini. benim eşimin kardeşi de sevgilisiyle tanıştırdı bizi. kızı sevdim iyi anlaşırız diye düşünüyorum he çok mu önemli iyi anlaşmamız hayır. o da kaynanamlara geldiği gibi mutfağa girdi yardım edeyim dedi bikaç şey verdik odaya götürdü sadece. soğuk ol

Ay bu Kızlarımızın iyi gelin olucam halleri. Öyle yapma dediğinde tutuştur elinde ne varsa eline al sen yap de geç içeri otur. Bir daha da misafir gibi gidip gel. Bir saatliğine gitmişsin madem bir saat sonra kalk. Ne işin var? Ben kayınvalidemin evine gittim bayramda ,ki evliydim, her şeyi görümcem yaptı. Ben sadece ikrama yardım ettim. Bir de kahve yaptım gelenlere...

senin işin zor görünüyor. öncelikle eltin karakterindeki insanlar tatlılıktan anlamaz, sen tatlı dilli oldukça o tepene çıkar, senin sakinliğin onu daha çok sinirlendirir ezdikçe ezmeye çalışır seni...

madem karşılıklı da oturmak zorundasınız, annenle konuş, sonuçta annen eltini gördü nasıl bir karakterde olduğunu iyi anlamıştır ben annelere çok güvenirim bu konularda nasıl başa çıkılacağını bilir...

nişanlınla konuş. o seni koruyup kollayacak. aranızdaki mesafeyi o ayarlayacak. yapamam derse mırın kırın ederse sen de ona mırın kırın yap tamam mı... kimsenin stres topu ya da hizmetçisi olacak değilsin. evet ilk günden kendini mutfaga atman fazla olmuş, neyse daha ilk gidişinmiş bir daha yapmazsın olur biter.

ben kayınvalidemle tanışmaya gitmiştim kızkardeşim de vardı bir gece kaldık uzak mesafe olduğu için... döndükten sonra nişanlım bana sen de kollarını bağlayıp oturdun hiçbir şey yapmadın dedi... ben yapamam efendim, evet 3 defa sofra kuruldu ikramlar çaylar oldu ama ben de ilk defa gittiğim bir evde normalde nasıl davranırsam öyle davrandım. ben dokunamam başkasının dolabına tabak çanağına kolay kolay... hem çekinirim hem de ne münasebet... misafirim ben orada diye düşündüm... ha kalkıp bi kere de çayları ben doldurmadım mı yaptım tabii ama kimseye de öyle aman da aman hamarat bi kızmış izlenimi vermeye gerek de ihtiyaç da yok...

herkesle arana mesafe koy. bütün aile seni bugünlerde tanıyacak bundan sonra da uzun bir müddet şimdi tanıdıklarına göre davranacaklar. senden önce evlenmiş diye de kendini bilmez birisine kendini ezdirme.

O hep soyluyo cok.patavatsizdir.yengem boyle agzina geldigini gibi konusur ama ici kotu degildir diyo ama ben onu tolere etmek zorunda degilim bende boyleyim demek istiyorum
Sen saygini, edebini koru, biraz mesafeli durup gozlemle.. Aman beni sevsinler diye yaranmaya calisma.. Emin ol sevmek isteyen zaten sever, istemeyen her turlu bahaneyi üretir.. Sen kendin ol yeterli..
Sozlune de simdilik yenge hakkinda konusma.. Sana illa yengeme yaran demiyorsa problem yok zaten .

Önce şu gelin modundan çık.Kimse gelin sıfatıyla belirli görevlere muktedir değil.Kimsenin seni sevmesi veya kimseye kendini sevdirmek ben gelinim yapmalıyım gibi ezber yükleme beynine.Sen insani şekilde davranırsın.Karşındaki insanlar snei sever sevmez ama saygı duymak zorunda herkes herkese.Gittin.Acısı var diye evin hizmetçisi gibi kendini paralamana gerek yok.Gerektiği kadar gerektiği ölçüde yardımcı olursun.Acısı olan iş yapamıyor ama iş yapana karışmayı biliyor.Eleştirdi mi,buyur sen yap der oturursun.Kimseye tavize gerek yok.

O evde oturmak zorunda mısınız başka eve çıkın orayı kiraya verin.

Inan benim de en hoslanmadigim seylerden biri.
Cok yeni bir eltim var oyle ki sadece 1-2 defa görüştük. Cok da tatli bir kiz benden oldukca küçük .
Benim 8 senede gidip gelmedigim kadar gorustu kayinvalidemlerle sanirim su birkac haftanin icinde.
Yatip kalkip sukrediyorum karnim burnumda diye. Boyle olunca olaylarin disinda kalabiliyorum bir nebze olsun. Yoksa eminim surekli bana da gelmek isteyecek ben de mesafeli insanimdir cok yapmacik durur oyle samimi davranmaya calissam.
Kendisi cok tatli dilli sagolsun bize surekli ablacim abicim ama ben yapamiyorum elimde degil. Alisana kadar zaman gerekli tanımam lazim. Neyse ki bebek var da yirttim biraz olsun :)

O evde oturmazdim. Ne demek baska yerde oturulmaz. Bal gibi de sen istersen dayatirsan baska eve cikarsin. o evi kiraya verip kirayi versinler size.

Sende tersleseydin herkesin icinde???
Boyle susarsan seni daha cok ezerler.
Tavrını koyarsan aynısını yapamaz birdaha.
Elti eltiye neden düşman olur bilmemki???

İnşallah benim eltilerim de böyle olur diye geçirdim içimden.
Kendi evim dahil her yerde millete hizmet ettirmeye bayılıyorum da. Rabbim söz ben yönteme karışmıcam.

sözlenir sözlenmez ne diye koştur koştur işe girişiyosun ki ağırdan alsaydın kendini
hem bu kadar verici olursan şimdiden, daha çok üzerler seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…