- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
Simdi bu ilk ti ama surekli bekleyecek oyle dengesiz ki gel yardim et bile diycek belkide .. nasil tepki verebilirim yaomak istemiyorum ya
birincisi yeni gelinim diye tam donanımlı robot gibi çalışamam. madem kendi evi kalksın yapsın çay getirip götürürüm ama yemek işine ne diye karıştın?
herkesi kendin gibi görme. seni sevmelerini seni çok tatlı sevimli bulmalarını bekleme. mesafeni koy öne bir tanı. daha aileyi tanımıyosun. baktın çok müdahale ediyor ne diye hala mutfaktasın tamam gel sen yap de çekil geç odaya.
ne diye sinirlenip ağlıyorsun bu duruma. gerekirse soğuk ol ama eşinin ailesi onlar senin ailen arkadaşların değiller. bunu bil. daha acemisin sakın onla bir sırrını paylaşma. birden sert çıkıp bağırmada ama lafını söyle. sana karışamayacağını bilsin
Boyle devam etsin.istemiyorum ilk yaptim diye bekleyecekler bende cok.yanlis yaptigimin farkindayim ama oylr dengesiz ve uyanikki gel canim yardim et diye bile cagirabilir sanki bi sorun cikcak diye tedirginlikmi varda soyleyemiyorum bilmiyorum ama bildigim tek sey onunu kesmek istiyorum
Sen hizmetci misin gidip servis yapiyorsun millete?
Sen saygini, edebini koru, biraz mesafeli durup gozlemle.. Aman beni sevsinler diye yaranmaya calisma.. Emin ol sevmek isteyen zaten sever, istemeyen her turlu bahaneyi üretir.. Sen kendin ol yeterli..O hep soyluyo cok.patavatsizdir.yengem boyle agzina geldigini gibi konusur ama ici kotu degildir diyo ama ben onu tolere etmek zorunda degilim bende boyleyim demek istiyorum
Önce şu gelin modundan çık.Kimse gelin sıfatıyla belirli görevlere muktedir değil.Kimsenin seni sevmesi veya kimseye kendini sevdirmek ben gelinim yapmalıyım gibi ezber yükleme beynine.Sen insani şekilde davranırsın.Karşındaki insanlar snei sever sevmez ama saygı duymak zorunda herkes herkese.Gittin.Acısı var diye evin hizmetçisi gibi kendini paralamana gerek yok.Gerektiği kadar gerektiği ölçüde yardımcı olursun.Acısı olan iş yapamıyor ama iş yapana karışmayı biliyor.Eleştirdi mi,buyur sen yap der oturursun.Kimseye tavize gerek yok.Merhaba bayanlar,
Sözleneli 1 hafta oldu. talihsiz bir olaydan dolayi eltimin eşi su an karakolda bizde dün gecmis olsuna gittik ailecek ben ilk kez gittim ..
Acisi var diye mutfakta çok yardımcı oldum yemek servislerini yaptim,çayları verdim neyse buraya kadar sorun yok fakat
Agzina ne gelirse öyle konusuyo çok rahat ve oldukça patavatsiz soz gününde beni öyle bunalttı ki , 2 kez tepsiyle kahve götürdüm erkeklere 2.verirken 1. verdiklerim içmiş bana diyorki erkeklere yetisemedin.bari kaynananinkini ver.. yok tuz atma diye anneme bana emir verdi neymis ağzımızın tadı bozulmasinmis ve aksine kayinvalideminkine atmami soyluyo neden onla bozulsunmu ? her dk basimdaydi su soyle bu böyle beni aglatti sözünün olduğu gün . herke söyledi zaten kimse sevmemis ve kıskanıyor belli bariz.
2 erkek kardesler kiz kardesleri yok eltim 8 yillik evli ve hem tek gelin hemde ayni evde yasiyolar kizi gibi olmuş evin.
Dun yemek servisi yaptim o oturdu tamam acisi var ama dili hic durnuyo yemek zaten az erkeklerede yemek verdik yemegi zor yetistirim bana biri az istedi tabagi dolduracak şekilde verdim ordan hemen tadımlık vermis diyo bulasiklari topluyorum ben tezgahta hic bisey olsun sevmiyorum sungerin yeri bura otda olsun sevmiyorum .. surekli komut verdi durdu .. benden 4 yas buyuk sadece
Nasil baslarda öyle devam eder bende sevileyim cana yakin olayim istiyorum ama bu sekilde degil cok dengesiz ve beni kullanmasini büyük gelinlik yaosin istemiyorum tatlilikla bunu nasil onleyebilirim ne konusabilirim ??
Evim onun tam karsi dairesi onceden alinmis bi ev baska yerde oturma durumumuz yok siz olsaydiniz nasil davranirdiniz ?
O evde oturmak zorunda mısınız başka eve çıkın orayı kiraya verin.Boyle devam etsin.istemiyorum ilk yaptim diye bekleyecekler bende cok.yanlis yaptigimin farkindayim ama oylr dengesiz ve uyanikki gel canim yardim et diye bile cagirabilir sanki bi sorun cikcak diye tedirginlikmi varda soyleyemiyorum bilmiyorum ama bildigim tek sey onunu kesmek istiyorum
Inan benim de en hoslanmadigim seylerden biri.Daha bir haftalik sozlu iken neden bu kadar hizmet hurmet?
Daha ilk gittiginiz evde sanki kirk yillik o evin elemani gibi hizmet etmeniz bana garip geldi.
Eltinizle de mesafeli olun.
Bu kadarda her isi yapmaya can atmayin. Daha cok yeni sozlusunuz cunku.
O evde oturmazdim. Ne demek baska yerde oturulmaz. Bal gibi de sen istersen dayatirsan baska eve cikarsin. o evi kiraya verip kirayi versinler size.Merhaba bayanlar,
Sözleneli 1 hafta oldu. talihsiz bir olaydan dolayi eltimin eşi su an karakolda bizde dün gecmis olsuna gittik ailecek ben ilk kez gittim ..
Acisi var diye mutfakta çok yardımcı oldum yemek servislerini yaptim,çayları verdim neyse buraya kadar sorun yok fakat
Agzina ne gelirse öyle konusuyo çok rahat ve oldukça patavatsiz soz gününde beni öyle bunalttı ki , 2 kez tepsiyle kahve götürdüm erkeklere 2.verirken 1. verdiklerim içmiş bana diyorki erkeklere yetisemedin.bari kaynananinkini ver.. yok tuz atma diye anneme bana emir verdi neymis ağzımızın tadı bozulmasinmis ve aksine kayinvalideminkine atmami soyluyo neden onla bozulsunmu ? her dk basimdaydi su soyle bu böyle beni aglatti sözünün olduğu gün . herke söyledi zaten kimse sevmemis ve kıskanıyor belli bariz.
2 erkek kardesler kiz kardesleri yok eltim 8 yillik evli ve hem tek gelin hemde ayni evde yasiyolar kizi gibi olmuş evin.
Dun yemek servisi yaptim o oturdu tamam acisi var ama dili hic durnuyo yemek zaten az erkeklerede yemek verdik yemegi zor yetistirim bana biri az istedi tabagi dolduracak şekilde verdim ordan hemen tadımlık vermis diyo bulasiklari topluyorum ben tezgahta hic bisey olsun sevmiyorum sungerin yeri bura otda olsun sevmiyorum .. surekli komut verdi durdu .. benden 4 yas buyuk sadece
Nasil baslarda öyle devam eder bende sevileyim cana yakin olayim istiyorum ama bu sekilde degil cok dengesiz ve beni kullanmasini büyük gelinlik yaosin istemiyorum tatlilikla bunu nasil onleyebilirim ne konusabilirim ??
Evim onun tam karsi dairesi onceden alinmis bi ev baska yerde oturma durumumuz yok siz olsaydiniz nasil davranirdiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?