Yeni gelin !

Aileyle ne zaman tanıştınız, ilişkiniz ne kadarlık? Kısa sürede bu hale geldiyse iç açıcı değil.

Al benden de o kadar..
Lafını esirgeme hiç terbiyeni bozmadan kibarca sok lafı, ayhh bu kız fena ben bunla baş edemem dediği anda zafer senindir.

Daha yeni sözlenmişsin elalemin mutfağına niye girersin ki baştan kendini ezik göstermişsin yapma bişey otur kenarda sen henüz misafirsin sanki oğullarının nikahlı eşimisin kaldı ki evlendim hala kayınvalidenin mutfağına girmem şık bi şekilde giyinir giderim misafir gibi oturur kalkarım baştan nasıl alıştırırsan öyle gider. O eltine de iyi davranayım kaynana beni de sevsin dersen çok beklersin hem seni ezer hem de kv doldurur zaten en iyisi baştan mesafeli gelin ol çekinsinler senden..

Seni çok iyi anlıyorum bende aynı öyle görümce vardı. 4 yıl söz 3 yıl nişanlı kaldık eşimle bende senin gibi iyi niyetli daha yolumuz uzun sivrilmiyeyim demiştim ama yanlış arada görünceksin.benimki çok fesat hiç bi halt bilmez bende üni.mezunuyum araştırırım herşeyin güzelini arar bulurum çekemezdi kayınvalidem kızını bana çekiştitirdi.Benimkinin lafı yoktu ters ters hareketleri vardı.Belli ediyodu yani kaynanam bana ne alırsa onada alırdı sinir olurdu.Ama iş Eşinde bitcek benim eşim görüyodu yaptıklarını benim yanımdaydı. Bende senin gibi her işe koşardım onlarda ama yanlış bacım sana ters hareket olsun yada olmasın mesafeli dur girişme her şeye o zaman o zaman bulaşamaz fırsat verme ama saygıda kusur etme kaynananla kayınpederinle iyi ol nişanın olsun düğüne yakın devam ederse kocan olacak adama söyle böyle böyle hareketleri var rahatsız oluyorum ben şimdiye kadar sesimi çıkarmadım ama evlenince sık görüşcez problem olmasın de eşin senin yanında olsun kafaya al sonuçta elti yani sana üstünlük kurcaktır aklınca

Ya duymazdan gelip bildiğini okuyacaksın yada ben bildiğim gibi yaparım diye söyleyeceksin. Başka yolu yok. Diğer türlü çok sinir krizi geçirirsin. Bende de vardı bundan bi model iki üç tersledim insan içinde sindi.

bidaha hasta yatağında olmadığı sürece eltinin evinde işlere o kadar girişme, sen şimdi iyilik olsun diye yemeğe bulaşığa yardım edersin, yarın bunlar senin görevinmiş gibi yapmadığında surat asılır.
her zaman mesafe iyidir, ki bir de karşılıklı dairelerde oturacakmışsınız, şimdiden herkes yerini haddini bilsin ki sonradan başınız ağrımasın.

Kesinlikle.oyle baska bir konuda nisanlimda soylemisti bu ornegi gorevin olur demisti .. birdaha misafir gibi gidip gelecegim yapsin onumede getirsin.yuz.goz olmak istemiyorum onunla

Ben nişanlı iken eşimin ailesine bayram ziyaretine gitmiştim de görümcem 40 kişiye kahve yapmamı istemiştibende ben yapamam kalkmam lazım daha ziyaret edeceklerim var diyip nisanlimi da alıp ciktim
Ha bendeki aşırı özgüven ya Herru ya merru. Benden iyisini şamda kayısı ile arasinlar

Bende yapamazdim 40 kisiye kahve :)
Ama kacamazdimda herhalde

Yazdim canim.2 oglu var 2side benim pesimde dondu durdular
Çocuklarıyla ilgilenmek yerine senle uğraşmış demek ki canım ego tavan yapmış kadında kendini senden üstün görüyor.Bak bende büyük gelinim 3 senelik evliyim eltim daha 2 senelik evli.Ama kız o kadar yüksek görüyor ki kendini daha dün gelmiş bana kahve yapımını anlatmaya kalkıyor yaptığım kahvenin şekerini suyuna kadar laf ediyor ama kendi evine oturmaya gittik kahve yapcam dedi bende tamam dedim ben türk kahvesi beklerken o kalktı neskafe yaptı getirdi eşimle bana.Madem bu kadar kahve de ustaydi nerde türk kahvesi o zaman.Her yaptığım yemeğe burun kıvırır eleştirir ve çok aşırı yemek seçer. Kendi evine gittik aşırı tuzlu ve aşırı salçali yapmış yemekleri ben yine de sustum hiç bişey demedim,hepsinden yedim zar zor ve nezaketen eline sağlık dedim.Ama o ise nezaketsiz onu yemem bunu yemem burun kıvırmalar kendini birşey sanıyor. Önceden yemekleri kötü olsa da çok güzel olmuş eline sağlık deyip kalkıyodum sofradan şimdi ise sadece mesafeli şekilde eline sağlık deyip kalkıyorum sofradan.Eltim küçük gelin olmasına rağmen kendini bir halt sanıyor bu karakter meselesi sanırım ezdirme kendini

Sözlüsün daha 1 haftalık ne gerek var bu cici kızlığa. Yaranamazsin sadece ezilirsin. Hemen geri vites yap bir dahada sözlü nisanliyken bu kadar o eve girip çıkma yüz göz olma

Bak canim oncelikle boyle her ise her servise hizmetw atlama enayilikleri yapma..malesef ben gibi bikre atladin mi bidaha evlenincede kurtulamazsin:) etraftan goruyorum benden 5 yas kucuk kiz, ben hic bisey bilmiyormusum gibi davraniyorum diyor.sende cok biliyorum yapiyorum diye atlarsan surekli gozetimi altinda olcaksin ve is begendiremiyceksin.birak nasil biliyorsa oyle yapsin...vee uslubu neyse o ondan anlar.sende o dilden konuscaksin.yoksa cok ezilirsin

Üniversitede bir hocamın sözü geldi aklıma. Esprili bir kişiydi.

'Yeni işe girdiğinizde bile kendinizi göstermek için her işe atlamayın çünkü yaptıkça bütün işleri size verirler' demişti.

Ben de hep yazarım burada kv evinde tek yaptığım yemek vakti masaya tabak çatal bıçak getitirim. Yemek sonrası da kaldırırım tezgaha koyarım. Bu kadar.

Ha söz günü de ağlamam o eltinin ağzının payını verirdim. Daha babanın evinde eZmeye başlamış seni.

Eltin kayınvalideyle aynı evde yaşıyor demişsin. Sonra da dairelerimiz eltimle karşılıklı demişsin.
Eltin görümcelik yapıyor, belli ki bilmiş bir tip. Önünü kesmezsen bu şekilde devam eder.
Yalnız bu aile fazla cümbür cemaat yaşayan ailelerden galiba. Sen bu yaşam tarzına uyabilecek misin ? Baksana bir gözaltı olmuş, mevlüt gibi toplaşmışlar. Aynı apartman filan sakat iş, senin gibi uysal kızlar çok sıkıntı çeker.

öyle insanlara kısasa kısas yapacaksın. o bir laf söylerse sen karşılığını vereceksin, o bir hareket yaparsa hemen aynı hareketi ona yapacaksın. içine atmayacaksın aynı anda cevabı yapıştıracaksın. bazı insanlar hadlerini bilmezler, onlara hadlerini bildirecek biri gelinceye kadar.

evin zaten ayri olacakmis senin evine gelirde burnunu sokarsa herkes kendi çoplugunde ötsün bura benim evim dersin diger tarafa gecince sende kendini okadar paralama bence madem kendini evin hanimi gibi goruyo otursun yapsin

Kuzum sen yeni gelinsin hatta gelin adayisin daha düğün olmadi bile.. Bunu avantaja çevirsene.. Otur yerinden kalkma ya da ona yardim et arada ama tüm işi sen yapma!!
Nefret ediyorum bu zihniyetten !! susma sen ne isen o da ayni!! Bir kere kötü ol ki sonrasini kurtar.. Yoksa cok cekersin o bayandan böyle ezik durursan..

Geçmiş olsuna gittiniz de niye evin hizmetçisi gibi herşeye koşturdunuz onu anlamadım...

Tatlılıkla birşeyleri halledebileceğinizi sanmıyorum. Acıyla falan da alakası yok, karakteri öyleymiş onun.

Birşey derse yapıştırın cevabı gitsin, haddini bilsin herkes hiç çekinmeyin.

Karşı dairede oturacak olmanız da çok kötü olmuş. Onu satıp başka bir ev almaya bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…