- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
Al benden de o kadar..Gülerek şaka yaparak tersleyeceksin. Kaynana kayınpederine iyi olacaksin ama yeri gelince herkese herseyin cevabını vereceksin. Sana öyle yap böyle yap derse. Öyle iyi olmaz diyeceksin. Bir yer dagnıksa pisse böyle hiç sevmem deyip toparlayacaksın. Saygıda kusur etmeyeceksin ama kendini ezdirmeyeceksin. Yaranmak için kimseye canım cicim konusmayacaksın. Herkesle aranda mesafen olacak seninle konusurken dusunecekler. Ters birsey soylediklerinde tepki verecegini bilecekler. Yoksa daha çok çekersin. Sözlünde seni ezdirmeyecek.
Seni çok iyi anlıyorum bende aynı öyle görümce vardı. 4 yıl söz 3 yıl nişanlı kaldık eşimle bende senin gibi iyi niyetli daha yolumuz uzun sivrilmiyeyim demiştim ama yanlış arada görünceksin.benimki çok fesat hiç bi halt bilmez bende üni.mezunuyum araştırırım herşeyin güzelini arar bulurum çekemezdi kayınvalidem kızını bana çekiştitirdi.Benimkinin lafı yoktu ters ters hareketleri vardı.Belli ediyodu yani kaynanam bana ne alırsa onada alırdı sinir olurdu.Ama iş Eşinde bitcek benim eşim görüyodu yaptıklarını benim yanımdaydı. Bende senin gibi her işe koşardım onlarda ama yanlış bacım sana ters hareket olsun yada olmasın mesafeli dur girişme her şeye o zaman o zaman bulaşamaz fırsat verme ama saygıda kusur etme kaynananla kayınpederinle iyi ol nişanın olsun düğüne yakın devam ederse kocan olacak adama söyle böyle böyle hareketleri var rahatsız oluyorum ben şimdiye kadar sesimi çıkarmadım ama evlenince sık görüşcez problem olmasın de eşin senin yanında olsun kafaya al sonuçta elti yani sana üstünlük kurcaktır aklıncaBeni kiskaniyo ve hirsini nasil çıkaracağını şaşırmış sozumdede ayniydi bilmis tavirlari felan .. ben araba kullaniyorum o suremiyomus kayinvalidede cok istiyo surmesini aile bi pastane acacak o okumamis anlamiyo o islerden ben unv mezuniyum bunlari felan eksikleniyor zannimca cirkef bi kadin ve ben oldukca narin ve iyi niyetliyim onun anladgi dili bilmem konusamam ki
Yazdim canim.2 oglu var 2side benim pesimde dondu durdularKonu sahibi eltinin çocuğu var mı diye sormuştum ama neyse yoksun sanırım
bidaha hasta yatağında olmadığı sürece eltinin evinde işlere o kadar girişme, sen şimdi iyilik olsun diye yemeğe bulaşığa yardım edersin, yarın bunlar senin görevinmiş gibi yapmadığında surat asılır.
her zaman mesafe iyidir, ki bir de karşılıklı dairelerde oturacakmışsınız, şimdiden herkes yerini haddini bilsin ki sonradan başınız ağrımasın.
Ben nişanlı iken eşimin ailesine bayram ziyaretine gitmiştim de görümcem 40 kişiye kahve yapmamı istemiştibende ben yapamam kalkmam lazım daha ziyaret edeceklerim var diyip nisanlimi da alıp ciktim
Ha bendeki aşırı özgüven ya Herru ya merru. Benden iyisini şamda kayısı ile arasinlar
Çocuklarıyla ilgilenmek yerine senle uğraşmış demek ki canım ego tavan yapmış kadında kendini senden üstün görüyor.Bak bende büyük gelinim 3 senelik evliyim eltim daha 2 senelik evli.Ama kız o kadar yüksek görüyor ki kendini daha dün gelmiş bana kahve yapımını anlatmaya kalkıyor yaptığım kahvenin şekerini suyuna kadar laf ediyor ama kendi evine oturmaya gittik kahve yapcam dedi bende tamam dedim ben türk kahvesi beklerken o kalktı neskafe yaptı getirdi eşimle bana.Madem bu kadar kahve de ustaydi nerde türk kahvesi o zaman.Her yaptığım yemeğe burun kıvırır eleştirir ve çok aşırı yemek seçer. Kendi evine gittik aşırı tuzlu ve aşırı salçali yapmış yemekleri ben yine de sustum hiç bişey demedim,hepsinden yedim zar zor ve nezaketen eline sağlık dedim.Ama o ise nezaketsiz onu yemem bunu yemem burun kıvırmalar kendini birşey sanıyor. Önceden yemekleri kötü olsa da çok güzel olmuş eline sağlık deyip kalkıyodum sofradan şimdi ise sadece mesafeli şekilde eline sağlık deyip kalkıyorum sofradan.Eltim küçük gelin olmasına rağmen kendini bir halt sanıyor bu karakter meselesi sanırım ezdirme kendiniYazdim canim.2 oglu var 2side benim pesimde dondu durdular
evin zaten ayri olacakmis senin evine gelirde burnunu sokarsa herkes kendi çoplugunde ötsün bura benim evim dersin diger tarafa gecince sende kendini okadar paralama bence madem kendini evin hanimi gibi goruyo otursun yapsinMerhaba bayanlar,
Sözleneli 1 hafta oldu. talihsiz bir olaydan dolayi eltimin eşi su an karakolda bizde dün gecmis olsuna gittik ailecek ben ilk kez gittim ..
Acisi var diye mutfakta çok yardımcı oldum yemek servislerini yaptim,çayları verdim neyse buraya kadar sorun yok fakat
Agzina ne gelirse öyle konusuyo çok rahat ve oldukça patavatsiz soz gününde beni öyle bunalttı ki , 2 kez tepsiyle kahve götürdüm erkeklere 2.verirken 1. verdiklerim içmiş bana diyorki erkeklere yetisemedin.bari kaynananinkini ver.. yok tuz atma diye anneme bana emir verdi neymis ağzımızın tadı bozulmasinmis ve aksine kayinvalideminkine atmami soyluyo neden onla bozulsunmu ? her dk basimdaydi su soyle bu böyle beni aglatti sözünün olduğu gün . herke söyledi zaten kimse sevmemis ve kıskanıyor belli bariz.
2 erkek kardesler kiz kardesleri yok eltim 8 yillik evli ve hem tek gelin hemde ayni evde yasiyolar kizi gibi olmuş evin.
Dun yemek servisi yaptim o oturdu tamam acisi var ama dili hic durnuyo yemek zaten az erkeklerede yemek verdik yemegi zor yetistirim bana biri az istedi tabagi dolduracak şekilde verdim ordan hemen tadımlık vermis diyo bulasiklari topluyorum ben tezgahta hic bisey olsun sevmiyorum sungerin yeri bura otda olsun sevmiyorum .. surekli komut verdi durdu .. benden 4 yas buyuk sadece
Nasil baslarda öyle devam eder bende sevileyim cana yakin olayim istiyorum ama bu sekilde degil cok dengesiz ve beni kullanmasini büyük gelinlik yaosin istemiyorum tatlilikla bunu nasil onleyebilirim ne konusabilirim ??
Evim onun tam karsi dairesi onceden alinmis bi ev baska yerde oturma durumumuz yok siz olsaydiniz nasil davranirdiniz ?
Geçmiş olsuna gittiniz de niye evin hizmetçisi gibi herşeye koşturdunuz onu anlamadım...Merhaba bayanlar,
Sözleneli 1 hafta oldu. talihsiz bir olaydan dolayi eltimin eşi su an karakolda bizde dün gecmis olsuna gittik ailecek ben ilk kez gittim ..
Acisi var diye mutfakta çok yardımcı oldum yemek servislerini yaptim,çayları verdim neyse buraya kadar sorun yok fakat
Agzina ne gelirse öyle konusuyo çok rahat ve oldukça patavatsiz soz gününde beni öyle bunalttı ki , 2 kez tepsiyle kahve götürdüm erkeklere 2.verirken 1. verdiklerim içmiş bana diyorki erkeklere yetisemedin.bari kaynananinkini ver.. yok tuz atma diye anneme bana emir verdi neymis ağzımızın tadı bozulmasinmis ve aksine kayinvalideminkine atmami soyluyo neden onla bozulsunmu ? her dk basimdaydi su soyle bu böyle beni aglatti sözünün olduğu gün . herke söyledi zaten kimse sevmemis ve kıskanıyor belli bariz.
2 erkek kardesler kiz kardesleri yok eltim 8 yillik evli ve hem tek gelin hemde ayni evde yasiyolar kizi gibi olmuş evin.
Dun yemek servisi yaptim o oturdu tamam acisi var ama dili hic durnuyo yemek zaten az erkeklerede yemek verdik yemegi zor yetistirim bana biri az istedi tabagi dolduracak şekilde verdim ordan hemen tadımlık vermis diyo bulasiklari topluyorum ben tezgahta hic bisey olsun sevmiyorum sungerin yeri bura otda olsun sevmiyorum .. surekli komut verdi durdu .. benden 4 yas buyuk sadece
Nasil baslarda öyle devam eder bende sevileyim cana yakin olayim istiyorum ama bu sekilde degil cok dengesiz ve beni kullanmasini büyük gelinlik yaosin istemiyorum tatlilikla bunu nasil onleyebilirim ne konusabilirim ??
Evim onun tam karsi dairesi onceden alinmis bi ev baska yerde oturma durumumuz yok siz olsaydiniz nasil davranirdiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?