Yeni gelin !

Siz tavrınızı koymazsanız sizi çok zor günler bekliyor emin olun bir kere daha yeniyim demeyi bırakın ne demek yeniyim kadın bulmuş sizi sessiz sakin ohhh keyfini sürecek yeni gelinim diye atmayın kendinizi ortaya aranıza mesafe koyun bir kere herkesle birdaha aynı şekilde davranırsa da cevabını verin alttan almayın.

Tavrimi nasil koymaliyim iste bilmiyorum

Cok uzduler zaten tavrimi.nasil koymaliyim
sevimli hal takınıp sempatik olacaksın ama elini de bir şeye sürmeyeceksin canım cicim düşmesin ağzından güleryüzlü ol ama laf söz söylerse de modunu düşürmeden cevabını yapıştır.
daha nişanın düğünün var terbiyesizlik saygısızlık ettirme kendine.
yemek yenecekse bi kaç bişi getirirsin mutfaktan toplarken de bi kaç bişi götürürsün kafi ne o bulaşık süngeri muhabbeti falan

Beni kiskaniyo ve hirsini nasil çıkaracağını şaşırmış sozumdede ayniydi bilmis tavirlari felan .. ben araba kullaniyorum o suremiyomus kayinvalidede cok istiyo surmesini aile bi pastane acacak o okumamis anlamiyo o islerden ben unv mezuniyum bunlari felan eksikleniyor zannimca cirkef bi kadin ve ben oldukca narin ve iyi niyetliyim onun anladgi dili bilmem konusamam ki

Aynen canim o cirkef ve haddini bilmeyen biri ben.onun.dilinde.konusamam ki kiramam incitemem nasil.ogrencem ben bunu simdiden sogdum herseyden

Herşeye sen müsaade ediyorsun...
Öyle insanın evinde değil basit bir karakol davası, cenazesi olsa yine kılımı kıpırdatmam... Gider görevimi yaparım evinde bulunurum, uzatmadan kalkar giderim... Maksat gitmedi olmasın...

Ama tüm görevi üzerime yüklemem...

Ayrıca senin ünv. mezunu olman veya araba kullanıyo olman değil sebep, belki kıskanır ama tam aksine cesaret edemez bazı şeylere, bunların sebebi tamamen bu evin ilk gelini benim ben senden daha kıymetliyim sen sonradan geldin buradaki herşey senin görevin, o bu kafada...

Aynen canim o cirkef ve haddini bilmeyen biri ben.onun.dilinde.konusamam ki kiramam incitemem nasil.ogrencem ben bunu simdiden sogdum herseyden
sizi çok iyi anlıyorum bu sizin için zor ama buna mecbursunuz. yoksa evliliğinizden tat alamazsınız ve mutsuz olursunuz belliki kıskanmış. aklınca yerinden olacağını düşünmüş..

Benimde yeni evliyken (daha birkac aylik evliydik)boyle bir durum oldu.kaynim iceri alinmadi durum farkliydi ama uzgundu herkes.ben de esimle gecmis olsuna gittim.oturdugum yerden kipirdamadim valla onume geldi hersey.bir ara mutfaga gittim sadece su almaya kendime diger eltim mutfaktaydi bana x cay bardaklari masada doldurursun caylari dedi.evet bardaklari gordum dedim gittim icwri geri oturdum(cay doldurmak tabiiki zor bir is degil ama o soyleme tarzina karsilik olecegimi bilsem doldurmam o caylari)en son kendi koydu caylari mecburen.e tabi bana da ikram etmek zoeunda kaldi.daha sonra bu olaylarin disinda birkac sey daha oldu ve ben agzima gwleni saydim ona esim kayinvalidem kayinpederim kendi esi vs... Herkesin yaninda bana bak haddini bil yoksa bildirmesini bilirim vs..dedim.sonra digerlerine donerek sakin kimse agzini acmasin herkese verecek cevabim var susturamaSiniz beni sonra dedim.su anda kayinvalidemin en sevdigi geliniyim.ya da oyle gorunuyor bilemwm artik.10 yillik evliyim zaten kaynanama 10 yilda en fazla 5 kere gtmisimdir.onlarda da tuvalet vs.disinda yerimden kalkmam.kayinvaliidem sofrayi hazirlar sen calisiyorsun yorgunsun otur kizim ser.onume getirir herseyi.cocuklarima annemle donusumlu bakiyorlar.o bakarken isten gelirim yemek yapilmis ortalik toplanmis olur.o eltimle de o gunden sonra tek bir kez bile gorusmedik.ne yapar ne eder haaaberim bile yok

Wouw bu yaotiginizi yapamam iste ben eziklik degil bu inanin o raddeye gelmek istemiyorum.yuz goz olmak istemiyorum ama su saatten sonra davranislarimi degistrmezsen.hic hir kiymetim.olmatacaginida biliyorum o yuzden degismeliyim ..

Cok kotuydu inanki yuzu gozu sismisti bilemedim off cok uzuluyorum neden oyle yaptimki
Yav birak sana ne? Eltin o evde yasiyormus senelerdir. Birak yapsin, direktif verecegine. Sen nasil baslarsan oyle gider. Eviniz karsilikli bile olsa mesafeni koru,eline bir bardak dahi alma,misafir gibi git gitmen gerektigi zaman. Bacak bacak ustune at otur guzelce cayini ic kahveni ic. Zaten ozel gun harici gitme de.

Daha ilk kez gittiğiniz evde niye o kadar hizmet ettiniz ki ? Otursaydınız misafir gibi 1 saat kalksaydınız keşke hemen .
Bana tuhaf geliyor bu kadar kendini yıpratmak.

Böyle bir durumda ne yemeği bu Allah aşkına kalabalık ben onu anlamadım. Erkeklere koydum kadınlara koydum falan insanlar geçmiş olsuna gelse bile yemeğe de kalmazlar yani kim ki bu insanlar cümbür cemaat. Hem niye siz hazırlıyorsunuz hadi tamam morali bozuk falan da yani kaynanan var orada o da yapsın. Sözlünüzün niye sesi çıkmıyor. Hadi istemede tamam tuz atma diyebilir, kaynanaya ver kahveyi diyebilir ama baştan da tavrınızı koyun

Daha ilk kez gittiğiniz evde niye o kadar hizmet ettiniz ki ? Otursaydınız misafir gibi 1 saat kalksaydınız keşke hemen .
Bana tuhaf geliyor bu kadar kendini yıpratmak.

Suan.banada oyle geliyor ama o anki ambiyansa kapildim belkide .. baskasi sorsaydi inana bende kalkma otur derdim niye boyle oldu

Wouw bu yaotiginizi yapamam iste ben eziklik degil bu inanin o raddeye gelmek istemiyorum.yuz goz olmak istemiyorum ama su saatten sonra davranislarimi degistrmezsen.hic hir kiymetim.olmatacaginida biliyorum o yuzden degismeliyim ..
Asla eziklik olarak dusunmedim zaten .ama inan bana canim senin hanimefendiligini bazi insanlar kullanmaya calisiyor.ve maslesef evlilikte de disli olan kiymetli oluyor.ben onu yapmasaydim o duzen oyle devam eder giderdi.ustune bir de yaranamazdim kimseye

Suan.banada oyle geliyor ama o anki ambiyansa kapildim belkide .. baskasi sorsaydi inana bende kalkma otur derdim niye boyle oldu
Anlıyorum ama bi dahakine oturun misafir gibi bence . Size hem laf söyleyip hemde hizmet ettirmesine izin vermeyin. Bazı insanlarda tatlı dil ise yaramaz , biraz kendini savunmalı insan.

Bizdede olmaz anlamdim nisanlim felan isten.geldi ondan kaynakli hep yemek koydular sozlum bisey demedi gormedi cunku benim hatam bu kimsenin.degil haddini bildirmeliydim

Ben bunlari.ovunmek.icin soylemedim umrumda bile degil o bunlari gorucu.usulu.evlenmesini hepsini takinti haline getiriyo cok kisakncmis zaten nisanlim soyledi .. aynen sizin dedginiz kafada ama ben.o kafada degilim iyiligimi iyi niyetimi suistimal etmesine izin.veremem ben.iyi niyetle uzgun.diye.yaklastim ama anliyorumki bu gibi insanlara anladgi dilden yaklasmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…