- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.610
- 598
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
Yardım edilir de o kadar da canhıraş iş yapmanın alemi yok. Yaptığım işe de laf ediliyorsa ben hiç yapmam bir daha şahsen, eltinin acısı var diye de iş göremez raporu almadı sonuçta. Morali bozuk olan insan her yere laf yetiştirmez.
Yardım edin ama bütün işi yapmayın. Eltiye de ben olsam hanımlı hitap ederdim ama iş işten geçmiş biraz samimi olmuşsanız muhabbetinizi azaltın, zaruri durumlar harici konuşmayın.
Canim daha bir haftalik sözlüsün. Elbette yardim edeceksin ama hizmetin tamamini sen yapmayacaksin. Bir daha ki sefere elin ağır olsun.
Daha sonra yanlis bir üslup kullandigi zaman özellikle böyle konusmalardan hoslanmiyorum de ama sert veya sesini yükselterek degil.
Geçmiş olsuna gittiniz de niye evin hizmetçisi gibi herşeye koşturdunuz onu anlamadım...
Tatlılıkla birşeyleri halledebileceğinizi sanmıyorum. Acıyla falan da alakası yok, karakteri öyleymiş onun.
Birşey derse yapıştırın cevabı gitsin, haddini bilsin herkes hiç çekinmeyin.
Karşı dairede oturacak olmanız da çok kötü olmuş. Onu satıp başka bir ev almaya bakın.
valla tatlım eltinden dert yanarak bi konu açmışşsın ya bana daral geldi bak benim yuvamı eltim yıkıyo diyebilirim iyi düşün yani belki senin durumun benimki gibi değildir belki ama bi hemcinsimin daha canı yansın istemiyorum
Bende 2 senelik evliyim canım kendimi beğendirmek için baştan bütün işleri ben üstlendim kv ile alt üst oturuyoruz hem kendi evimi hem onunkini ama gel gelim kıymetin olmuyo hiç ne kadar yaparsan o kadar daha fazlasını isterler asla yaranamazssin mesafeli ol ama surat felan yapma çokta yakın durma normal ol sen daha sözlüyken böyle yapıyorsa evliyken düşünemiyorum. Seni beğenen alan böyle alsın ha bide saygısızlık yapipta kendinden ödün verme sen saygının sevgini ver büyüklerine. Yeri gelince konuş ama kırmadan incitmeden derim yerini bilsin herkesMerhaba bayanlar,
Sözleneli 1 hafta oldu. talihsiz bir olaydan dolayi eltimin eşi su an karakolda bizde dün gecmis olsuna gittik ailecek ben ilk kez gittim ..
Acisi var diye mutfakta çok yardımcı oldum yemek servislerini yaptim,çayları verdim neyse buraya kadar sorun yok fakat
Agzina ne gelirse öyle konusuyo çok rahat ve oldukça patavatsiz soz gününde beni öyle bunalttı ki , 2 kez tepsiyle kahve götürdüm erkeklere 2.verirken 1. verdiklerim içmiş bana diyorki erkeklere yetisemedin.bari kaynananinkini ver.. yok tuz atma diye anneme bana emir verdi neymis ağzımızın tadı bozulmasinmis ve aksine kayinvalideminkine atmami soyluyo neden onla bozulsunmu ? her dk basimdaydi su soyle bu böyle beni aglatti sözünün olduğu gün . herke söyledi zaten kimse sevmemis ve kıskanıyor belli bariz.
2 erkek kardesler kiz kardesleri yok eltim 8 yillik evli ve hem tek gelin hemde ayni evde yasiyolar kizi gibi olmuş evin.
Dun yemek servisi yaptim o oturdu tamam acisi var ama dili hic durnuyo yemek zaten az erkeklerede yemek verdik yemegi zor yetistirim bana biri az istedi tabagi dolduracak şekilde verdim ordan hemen tadımlık vermis diyo bulasiklari topluyorum ben tezgahta hic bisey olsun sevmiyorum sungerin yeri bura otda olsun sevmiyorum .. surekli komut verdi durdu .. benden 4 yas buyuk sadece
Nasil baslarda öyle devam eder bende sevileyim cana yakin olayim istiyorum ama bu sekilde degil cok dengesiz ve beni kullanmasini büyük gelinlik yaosin istemiyorum tatlilikla bunu nasil onleyebilirim ne konusabilirim ??
Evim onun tam karsi dairesi onceden alinmis bi ev baska yerde oturma durumumuz yok siz olsaydiniz nasil davranirdiniz ?
hayati zindan eder sana.sen sefasini sürüyorsub diyorsun. ama sence okadar kisiyle ayni evde oturmak kolay mi? üstelik erkek kayinlardia ayni evde. size ev aciliyor ona yok. inan burnundan getirirBeni kiskaniyo ve hirsini nasil çıkaracağını şaşırmış sozumdede ayniydi bilmis tavirlari felan .. ben araba kullaniyorum o suremiyomus kayinvalidede cok istiyo surmesini aile bi pastane acacak o okumamis anlamiyo o islerden ben unv mezuniyum bunlari felan eksikleniyor zannimca cirkef bi kadin ve ben oldukca narin ve iyi niyetliyim onun anladgi dili bilmem konusamam ki
Inanin ilk hatasini kollayacagim ve hemen belirticem bu sekilde uslubdan hoslabmadgimi emir kiplerini kullanmamasiini ve zaten yerindende kalkmiycam
hayati zindan eder sana.sen sefasini sürüyorsub diyorsun. ama sence okadar kisiyle ayni evde oturmak kolay mi? üstelik erkek kayinlardia ayni evde. size ev aciliyor ona yok. inan burnundan getirir
Yerinden kalkmamak ta yanlis bir davranis olur. Kibarca elinin ucuyla nisanlinin kayinvalidenin gözüne sokmak suretiyle isini yaparsın :) cok deliler gibi is yapma ama sıfıra indirmek te ayıp bence. Ortasini bulmak lazim. Zamanla iliskiler dengeleniyor sen dogru davranirsan. Kendini cok bileyleme..
Bak bir yildir nisanliyim. Ilk basta kuzenlerinin mesafesizliklerinden rahatsiz idim simdi dengelendi gitti bir sekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?