Yeni gelin !

Canim daha bir haftalik sözlüsün. Elbette yardim edeceksin ama hizmetin tamamini sen yapmayacaksin. Bir daha ki sefere elin ağır olsun.
Daha sonra yanlis bir üslup kullandigi zaman özellikle böyle konusmalardan hoslanmiyorum de ama sert veya sesini yükselterek degil.

Yardım edilir de o kadar da canhıraş iş yapmanın alemi yok. Yaptığım işe de laf ediliyorsa ben hiç yapmam bir daha şahsen, eltinin acısı var diye de iş göremez raporu almadı sonuçta. Morali bozuk olan insan her yere laf yetiştirmez.

Yardım edin ama bütün işi yapmayın. Eltiye de ben olsam hanımlı hitap ederdim ama iş işten geçmiş biraz samimi olmuşsanız muhabbetinizi azaltın, zaruri durumlar harici konuşmayın.

Hanimli artik olmaz olsada karsindaki anlamaz !
Ve evet fazla hevesli oldum bi anda is yapmaya nedense kendimde anladim sonunda hata oldugunu

Inanin ilk hatasini kollayacagim ve hemen belirticem bu sekilde uslubdan hoslabmadgimi emir kiplerini kullanmamasiini ve zaten yerindende kalkmiycam

Isleri ortak aile birbirne cok.duskun gelinede oda senelerce bunun sefasini surmus.benim gelmem onu bocalattiriyo sanirim ..
Ev satma durumum yok geldi huzur bizdu denmesinide istemiyorum araya olabildigince mesafe koymaliyim sanirim

valla tatlım eltinden dert yanarak bi konu açmışşsın ya bana daral geldi bak benim yuvamı eltim yıkıyo diyebilirim iyi düşün yani belki senin durumun benimki gibi değildir belki ama bi hemcinsimin daha canı yansın istemiyorum

Ay korkuttunuz dogrusu beni sizdeki sorun nedir

O evde oturursanız buraya yazacağınız olayların sonu gelmeyecek, adım gibi eminim.. Şimdi şu yaşadıklarınız ayna olsun size.. Evi kiraya verin başka bir yerde kiraya geçin..

Asla ama asla bu kadar birbirine düşkün cümbür cemaat yaşayan bir ailenin gelinin evinin karşısında yaşamayın.. Bir ablanız olarak söylüyorum bazı olaylardan hayırlı sonuçlar çıkarmak gerekir.. Ne kv yanında ne görümce ne de elti yakınında ya-şan-maz.!!

Eviniz düzeniniz ayrı uzak olsun.. Mesafe de koyarsınız iletişiminize, başınız ağrımaz

Sende onun laflarina karsilik ver
Iyi olayim diye calisma cunku kimsye yaranamazsin
Yardim ediyomus gibi yap madem
Bisey gotur hemen nisanlinin yanina otur onunla ilgilen mesala

Bende 2 senelik evliyim canım kendimi beğendirmek için baştan bütün işleri ben üstlendim kv ile alt üst oturuyoruz hem kendi evimi hem onunkini ama gel gelim kıymetin olmuyo hiç ne kadar yaparsan o kadar daha fazlasını isterler asla yaranamazssin mesafeli ol ama surat felan yapma çokta yakın durma normal ol sen daha sözlüyken böyle yapıyorsa evliyken düşünemiyorum. Seni beğenen alan böyle alsın ha bide saygısızlık yapipta kendinden ödün verme sen saygının sevgini ver büyüklerine. Yeri gelince konuş ama kırmadan incitmeden derim yerini bilsin herkes

hayati zindan eder sana.sen sefasini sürüyorsub diyorsun. ama sence okadar kisiyle ayni evde oturmak kolay mi? üstelik erkek kayinlardia ayni evde. size ev aciliyor ona yok. inan burnundan getirir

Eltinle can ciğer olmak zorunda değilsin. . Mesafeli ol. Duyma, onun dilinde tatlı sert karşılık ver.. yoksa o kaynananla oturup sohbet ederken sende hizmetçiliklerini yaparsın. .

Yerinden kalkmamak ta yanlis bir davranis olur. Kibarca elinin ucuyla nisanlinin kayinvalidenin gözüne sokmak suretiyle isini yaparsın :) cok deliler gibi is yapma ama sıfıra indirmek te ayıp bence. Ortasini bulmak lazim. Zamanla iliskiler dengeleniyor sen dogru davranirsan. Kendini cok bileyleme..
Bak bir yildir nisanliyim. Ilk basta kuzenlerinin mesafesizliklerinden rahatsiz idim simdi dengelendi gitti bir sekilde.

Inanin ilk hatasini kollayacagim ve hemen belirticem bu sekilde uslubdan hoslabmadgimi emir kiplerini kullanmamasiini ve zaten yerindende kalkmiycam

hayati zindan eder sana.sen sefasini sürüyorsub diyorsun. ama sence okadar kisiyle ayni evde oturmak kolay mi? üstelik erkek kayinlardia ayni evde. size ev aciliyor ona yok. inan burnundan getirir

O nun ailesi sehirdisinda ve 8 yildir beraber oturuyorlar alismislar birbirlerine
Rahat cocuklara kv bakiyo sonuc iti bariyle istemiyo ayrilmak kisilik olarakta rahat biri . benide ayni evistediler kab uletmedim karsi dubleks daireyi aldilar satilamaz huzursuzluk cikar biliyorumbenim bunu farkli sekil de halletmem gerek

Nasil sagladiniz bunu.peki

Valla herseyın farkındasın. Böyle devam ederse sonradan kötü olacakaınız zaten iyisimi baştan al tedbırlerını. Bir kaç kez baş başbaşayken boz ve ya kaynanjn yanında.. anlasın bazı şeylerı. Sakın aman yenı gelınım sus pua olayım kendimi sevdıreyım diye o kadına ezdırme. Önemli olan nişanlın.. valla ben bazen diyorum cevreskoleri keske hiç tanımadan ne olduklarını bılseydımde baştan mesade koysaydım... ahh ahh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…