- 28 Haziran 2014
- 996
- 825
- 78
- Konu Sahibi ResimdekiHayalet
-
Kardesinizle gorucu usulu evlenmis belki ailesinin zoruyla evlenmistir zira kizin ailesi sizin ailenizden pek memnun gorunuyor. Ya da belki siz iyilik icin bir baskasina mesela kardesinize atiyorum o firin degilde bu daha kullanislidir ya da aman filanca seyi almayin hic kullanilmiyor gibi bir cumle kurmussunuzdur da oda aslinda istiyordur kizmistir size keza annesinin sizinle ilgili soyledigi cumle bende kizin annesine sizinle ilgili dert yanarken amann bosver kv kp kaynin cok iyi insanlar gorumcen uzakta ne kadarda bir goreceksin ki gibisinden bir teselliymis gibi geldi. Pek cok arkadasin dedigi gibi siz de mesafeli olun. Mesafeli durusunuzdan da kimseye zarar gelmez
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Annesinin dengesizliğini bize patlaması da enteresan ama. Biriyle evleniyorsan onun anasını, atasını hiçe sayamazsın. hıı girersin içlerine bakarsın huzursuz oluyorsun görüşmez konuşmazsın. Bizi buldu da bunuyor. Bir kaç kez gittim düğünden sonra buyur gel demezse ben hangi ara tanıyayım. Bizim gibi değiller, görgüsüzler. Annesi kızı bize verdi diye aklı çıkacaktı. E tabi oğlanın işi var, evi, arabası var.ailesindekiler de huzursuz etmez. OhhhhBir şey söyleyeyim mi ben anladım sanırsam sen de benim gibisin hareketli filansın ondan garip geliyor bence
o kız sessiz bir tip sesi çıkmıyor bazen ağzında gveliyor söyleyeceğini ben öyle anladım yni o tipler geldi daha doğrusu gözümün önüne
ama bu kötü birisi ya da agresif olduğu anlamına gelmez onu tanımaya çalış bence tanımıyorsunuz birbirinizi daha
çekingen olduğu için öyle kendi kararını biel veremiyor baksna hep anne baskın gelmiş o kadar ki
o demiştin ya sesini yükselti diye o agresfillik de ondan kimse kaale almıyor kendisi seçecek güya ama işte .....
Ruh sağlığı bozuksa bunu biz ona diyemeyiz ki. Konuşmadığımız halde böyle konuşsak neler yapar bilmem.Ruh sağlığı bozuk bir tip olabilir.
Hatta bir hastalığın başlangıcı da olabilir bu.
Aklıma kötü şeyler geldi.
Üzüldüm kıza. İnsan içindeyken böyle tuhaf tavırlar sergileyen kişilerde bir problem olur illa ki.
Bu artık sessizliği, soğukkanlı olmayı aşmış bir durum zaten. Çok enteresan.
Annesinin dengesizliğini bize patlaması da enteresan ama. Biriyle evleniyorsan onun anasını, atasını hiçe sayamazsın. hıı girersin içlerine bakarsın huzursuz oluyorsun görüşmez konuşmazsın. Bizi buldu da bunuyor. Bir kaç kez gittim düğünden sonra buyur gel demezse ben hangi ara tanıyayım. Bizim gibi değiller, görgüsüzler. Annesi kızı bize verdi diye aklı çıkacaktı. E tabi oğlanın işi var, evi, arabası var.ailesindekiler de huzursuz etmez. Ohhhh
Bence aileyle siz çok sıkıfıkı olmayın.Gerçekten tuhaf kadın belli.Benim annem babam aşıkmış evlenmişler ama aileler biribriini sevmez görüşmez aileler birbiri ile böyle daha iyi kimse kimse ile ilgilenmiyor iki taraf da kendi aleminde.Gelin de size ısınır bir süre sonra kendi gözüyle bakmaya başlarsa tabi:)
Standart insan modeli yoktur ki, az konuşan, çok konuşan gibi.
Kimi öyledir, kimi böyledir.
Bunu illa size tavır olarak algılamayın, ben yapısı olduğunu düşünüyorum.
Bu yapıyıda siz ve herkes beğenmeyebilir, ama kardeşiniz beğenmiş evlenmiş,
asıl beğenmesi gereken kardeşiniz.
Tavırları, konuşmaması hoşunuza gitmeyebilir doğaldır, herkesin kendine
göre beklentileri var, ama en önemlisi karı kocanın anlaşmasıdır.
O yüzden çok takmayın derim, evlilik zamanla onu da değiştirir belki de,
değiştirmese bile öyle kabullenmek durumundasınız bence.
Biz de geçen hafta görümceler, kayınvalide-kayınbaba, çoluk çocuk hep beraberdik. benim eşimle aram kötü olduğu için pek konuşmadım mesela. ondan önceki haftalarda yine beraberdik yine kavgalıydık. onun da böyle sorunları olabilir bilemezsiniz. he sorunu olmadığı halde böyleyse yapacak bir şey yok kendisi kaşınıyor...
Bence haddinizi aşmışsınız. :) size ne yapacağı veya yapmayacağı saçtan, kardeşinizin gelinin saçını beğenmemesinden, bi iki saat kuaförü oyalamasından, saçının güzel olup olmayışından, modele önceden karar verip vermemesinden, soğuk ve konuşmayan yapılı olmasından...
uzak olmak istiyodur. kötü davranmıyormuş ki, sadece samimiyet kurmuyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?