Yeni geline soğuk davranıyorum gibi

safça biraz galiba çokça da annesinin etkisi altında kalıyor gibi geldi. boşver kendi halinde yaşasın dursun akmaz kokmaz. karışıp lafını etsen kötü olursun...

aman kurban olduğum bi şekilde sınıyor işte insanı sorsan o da senden şikayetçidir. keşke sizin gibi bir görümcem olsaydı, elle anlaşmak kolay değil elbet ama iyi niyeti görünce yelkenleri indiren biriyim ben de o iyi niyet hiç olmadı benim görümcede. diken üstünde durmaktan ben de diken oldum çıktım ben de kötüyüm artık napim bana yazık değil mi? kayınvalidemi severdim ondan da soğudum insan ne ederse kendi eliyle ediyor valla ben ki çok sabırlı insanım buraya kadarmış demek ki...

Kardeşinizlede mi pek konuşmuyor yoksa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Onu da tatlı dille sordum gülerek. Bacım zaman kalmıyor ama müsait bir günde sana geleyim muhabbetin belini kırarız. Burda gelen giden oluyor ya pek konuşamıyorsun sanırım dedim. Hiç cevap vermedi, abla buyur gel falan da yok ki daha evlerini görmedim. Yooo ben eşimle sohbet ederim falan dedi Zaten bir şeylerin kasıtlı gibi gelişi bu tarz muhabbetlerden sonra ortaya çıktı

Samimiyet derken çok vıcık vıcık hiç olmadım. İyi niyetimi gösterdim. Mesela daha evlerine gidemedim, gerçi buyur gel de demez. gel desede yeni evli zırt pırt zaten gitmem. Aramak hal hatır sormak istediğimde saat 21:00 i 5 geçsin aramam olur ya yeni evliler. hani bıktırır gibi de aramam hafta da 2 kez o da genelde gündüz. İnsan kardeşinin evini bilmez mi? Ben bilmiyorum hiç.

Aynı düşüncedeyim. oturup bana şaklabanlık yapsın demiyorum ama insan böyle olunca gidesi gelmiyor

Ben el olmadım diye yaranamadım

Annesi kizi iyi ezmis bence. Siz de ustune gitmeyin. Elinizden geleni yapmissiniz iste. Olfugu kadar. Zamanla alistikca degisir bence.

bence kiz boyle yetismis.. Annesi cok konusuyor demissiniz ya .. belki bu zamana kadar annesi hep kizi adina dusundu onun adina konusup karar verdi bu yuzden kiz tek basina kalinca bocaliyor:44:

kardesinle aralari nasil ki onun yaninda da mi boyle ??

bende biraz tez canliyimdir cok yavas olanlara 10 dk da bi kelime edenlere dayanamiyorum ama ailende varsa bir sekilde gecineceksin

bence zamanla acilir.. bazi insanlar hemen isinamaz ortama sonradan anlatir anlatir gulersiniz o hallerine
biraz zaman ver canim.. o da yeni bir yuva kuruyor kolay degil

Senin görümce ruh hastası galiba.

Kardeşimle konuştuğunu, muhabbet ettiğinide söyledi bir de 5 kız kardeşler ve fazla dedikodu yapan bi ailesi var.

Kardeşimle konuştuğunu, muhabbet ettiğinide söyledi bir de 5 kız kardeşler ve fazla dedikodu yapan bi ailesi var.

anladim.. senin hakkinda da dedikodu yaptiklari icin sana soguk davrandigini dusunuyosun sanirim degil mi ?

valla zor bi durum Allah sabir versin.. Kardesinle aran acilmasin da onlar kendileri mutlu olsunlar kari- koca

Sen musait bi zamanda bu gorumcenle ilgili bi konu ac, merak ettim bu psikopati
Allah sabir versin, sen de hic muhatap olma.

Valla benim gorumcem de senin gibi olsaydi nolurdu. Cok isterdim bana ablalik yapsin, dert ortagim olsun. Ama kiza derdimi anlatiyorum, halasinin ogluna kadar tasiyor lafi. İnsanlar neden boyle.
Sen mesafe koymakla cok iyi edersin, ugrasilmaz bu tip insanlarla.
Annenlerde mi daha gitmemis yeni gelinin evine?

O sana nasılsa sen de bundan sonra öyle davran.
Gelin diye başınıza çıkarıp gezdirecek değilsin ya. Sen elinden geldiğince yaklaşmışsın,adım atmışsın ama onda tık yoksa bırak kendi haline.

Annemler bir kere gitti zaten annem de öyle karışan bir tip değil. En son gittiğim de hastaydım operasyon geçirmiştim. Bunlar kardeişmle geldiler ben de beni ziyaret ettiler sandım meğer gezmeye gidiyorlarmış anneme çökelek vermeye uğramış Ben olsam utanırım. kendisi hasta olsa biz de adettendir ufak bir hediye alır gidersin falan. Bir şey beklediğimden değil de biraz görgüsüzler sanırım.

Fazla yüz verme bence bazı insanlara ilgisiz davrandağın zaman kıymete geliyosun belki sizin gelinde öyledir..

Kardeş Allah aşkına gel sen benim görümcem ol
neden dersen?;

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=738274

Maaşallahı varmış dur ben de biraz surat yapayım belki senin gibi birine dönüşür

Allahım niye böyle ki?görümceler yaklaştıkça gelin kaçıyor soğuk davranıyor..
Gelinin sıcak davrandığı görümceler de bir kıskanç bir soğuk ve ters oluyorlar..
Senin gelin kaç yaşında bu arada?
Bence o biraz komplekse girmiş gibi yani kendini baştan bunlar kesin bana laf sokar diye programladığından herşey de ters davranıyor.
Ya da acaba evlilik fikrine mi alışamadı?bir tuhaf kendsi zira..

23 yaşın da. Laf sokma eksikliğ yaşıyorsa, laf sokayım bari

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…