Benim gorumcem bana bir igne dahi almadi keza kv ve kp de oyle,evimde yada dugunum,nisanimda 1 kuruslari gecmedi.Durumlari da var hani villada oturuyorlar zenginler.Bunlari gec gorumce bir guleryuz gostermemistir,konusmaz yuzume bakmaz anca abisiyle konusur.Istenmeyen gelin miydim yoook birsey demediler ama bilemem.
Kinamda da nikahimda da gorumce de geldi kuafore birak bana destek olmayi kendine hizmet ettirdi,kiyafetimi giydir,git simit al git bilmem ne al.cantami ver vs.
Sacimiz makyajimiz yapildi bakti bana ama ben bunun yaninda sonuk kalicam kimse bana bakmicak benden guzel oldu diye bozdurdu saclarini yeniden ugrastirdi milleti ki kuafor benim yillardir gittigim yer zaten komsumuz elinde buyudum gibi,esim geldi cikmamiz lazim fotoya gidicez bende gelicem bekleyin,bekle bekle gec kaldik,hic suratimi bile asmadim kirilmasin diye,onu da begenmedi dondu onunkinin aynisini yap dedi kuaforumde ama o gelin olmaz ki hos degil dedi,sorduk mu sana be parani aliyorsun kes yapacaksin diye de adamcagizi tersledi mi?
Kuaforum egildi kulagima allah yardimcin olsun oyar bu gozunu dedi,utandim mahcup oldum ama ses etmedim,nitekim yaptirdi aynisini ama benim sac rengim,sacimin uzunlugu duvak ve minik cicekler,onunkinden daha farkli tabi,yine kizdi o ciceklerden bana da takin diye,kuaforum kalmadi hepsini geline taktim dedi halbuki var kizdigindan oyle yapti,ee bizim cadida care tukenmez onun sacinda cok var bikac tanesini sok bana tak dedi,esimde araya girdi orda yeter artik birde gelinlik giyseydin diye kizdi,haketmeyenler giyiyor ya dedi bu da.
Evli bir cocugu var,dugunu de guzel olmus,gelinligi falan neden bana estirdi bi konuda bilmem.
Nikahimda hic sucum olmamasina ragmen annesi bana hakaretler ederken karsidan film izler gibi gulerek bakiyordu.
Beni hic aramaz hep abisini arar,bir kere geldi evime,onda da ayni gun arkadaslarim gelmisti cok sevdigim insanlar,sagolsunlar gelirken ikili kahve takimi almislar hediye,gorumcem bakayim kaliteli mi yoksa bir milyoncudan mi alinmis diye aldi firlatti yere,e bu porselen kirilir 37 yasinda koskoca kadin bilmez mi kirilacagini,sok olduk ben dondum kaldim,gozlerimden yaslar akti,hicbir sey diyemedim ilk kez geliyorlar diye,arkadaslarim sok oldu,olumune utandim😔
Bunlari yapan kisi 37 yasinda,evli bir cocuklu,zengin,altinda arabasi olan,iyi bir meslegi olan gorumcem!
Anlattiklarimin fazlasi yok ama cok eksigi var,bunlar en sinir olduklarim,daha neler neler.
Cok uzun oldu kusura bakmasn okuyanlar.
Konu sahibi keske sen benim gorumcem olsaydin😔 gozlerim dola dola okudum ne gorumceler var hayatta😔
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü