Baştan nasıl alışırsa öyle devam ederler gitmeyin sizde bayramdan bayrama gidinFazla girip yazmasam da bu konuları okumayı seviyorum.Şimdi şöyle ki 6 aya düğünüm var.Bir eltim var.Sürekli olarak kayınvalidemin evindeler,çalışmıyor çocuklarıyla her gün gidiyorYarım saat mesafe de oturuyor.Benim için daha iyi Yanyana olsunlar benle uğraşmasınlar diyorum.Benim evim daha uzak araçsız gidip gelmek zor.Şimdi sorum şu kayınvalidem sürekli gelip gidelim istiyor nişanlı olduğum halde ben istemiyorum,gitmiyorum.Fazla samimi olmak istemem.Ama lafları kolay söyleyebilen biri değilim gelmeyelim diyoruz gelin gelin diye ısrar ediyor.Yüzüm yumuşak nasıl sınır çizmeliyim?kendisi ısrarcı öbür gelinin samimiyetine alışkın ama ben onun gibi gidip gelemem çalışmaya başlıcam.saygı içinde belli sınırlar istiyorum.Siz nasıl çizdiniz sınır?
Bakın, şimdiden birbirinize dusurmusler sizi. Mesafe koyun, bunu mutlaka yapın. Vicdan yapmayın. Onlar da sizin aileniz gibi olsaydı, mesafe koyma gereği duymayacaktiniz.Ben anlamıyorum bu insanları ya ben ailemin ilk evlenen çocuğuyum.Ne annem ben babam hiçbir şeye karışmıyor.Siz beğendiyseniz alın diyorlar.Bunlar cümbür cemaat her işimizin içine girmeye çalışıyor.nişanlımla büyük bir tartışma yaşadık.Dedim bundan sonra her şeyi ikimiz alıcaz kimse karışmasını istemiyorum.Sonra da ben düşünüyorum acaba kötü müyüm vicdan yapıyorum
Nisanlinizla konuşun. Sorun olacaksa evlenmeyinFazla girip yazmasam da bu konuları okumayı seviyorum.Şimdi şöyle ki 6 aya düğünüm var.Bir eltim var.Sürekli olarak kayınvalidemin evindeler,çalışmıyor çocuklarıyla her gün gidiyorYarım saat mesafe de oturuyor.Benim için daha iyi Yanyana olsunlar benle uğraşmasınlar diyorum.Benim evim daha uzak araçsız gidip gelmek zor.Şimdi sorum şu kayınvalidem sürekli gelip gidelim istiyor nişanlı olduğum halde ben istemiyorum,gitmiyorum.Fazla samimi olmak istemem.Ama lafları kolay söyleyebilen biri değilim gelmeyelim diyoruz gelin gelin diye ısrar ediyor.Yüzüm yumuşak nasıl sınır çizmeliyim?kendisi ısrarcı öbür gelinin samimiyetine alışkın ama ben onun gibi gidip gelemem çalışmaya başlıcam.saygı içinde belli sınırlar istiyorum.Siz nasıl çizdiniz sınır?
Farklı ülkede yaşayarak
Hayır ben kendi ailemle de zırt pırt görüşmek istemem ki her gün ailemle dipdibe olmak istesem niye evleneyimYeni evlenecekkere tavsiyem
Eşinizin ailesinin size karşı kötü bir davranışı yoksa gidin görüşün neden hemen mesafe koymayı düşünüyorsunuz ki siz onu anne gibi görürseniz o da sizi kızı gibi görür (istisnalar hariç tabiki iyi niyetli kötü niyetli insanlar vardı o ayrı)
Aradaki saygıyı korursanız hiçbir sıkıntı olacağını düşünmüyorum
Hayır ben kendi ailemle de zırt pırt görüşmek istemem ki her gün ailemle dipdibe olmak istesem niye evleneyimailemle dipdibe olmak istemiyorsam kayınvalide ile niye olayım.
Yüzün yumuşak olmasın çok tehlikeli bu , normal direk anne isim var diyip reddetmeyi öğrenin ve sınırlarınızı çizin, şimdi herşeye susup cici gelini oynarsanız evlenince mesafe koyunca sinsi insan muamelesi göreceksiniz , en baştan tavrınızı kibarca belirtin ve kararlı olun...Fazla girip yazmasam da bu konuları okumayı seviyorum.Şimdi şöyle ki 6 aya düğünüm var.Bir eltim var.Sürekli olarak kayınvalidemin evindeler,çalışmıyor çocuklarıyla her gün gidiyorYarım saat mesafe de oturuyor.Benim için daha iyi Yanyana olsunlar benle uğraşmasınlar diyorum.Benim evim daha uzak araçsız gidip gelmek zor.Şimdi sorum şu kayınvalidem sürekli gelip gidelim istiyor nişanlı olduğum halde ben istemiyorum,gitmiyorum.Fazla samimi olmak istemem.Ama lafları kolay söyleyebilen biri değilim gelmeyelim diyoruz gelin gelin diye ısrar ediyor.Yüzüm yumuşak nasıl sınır çizmeliyim?kendisi ısrarcı öbür gelinin samimiyetine alışkın ama ben onun gibi gidip gelemem çalışmaya başlıcam.saygı içinde belli sınırlar istiyorum.Siz nasıl çizdiniz sınır?
Kendi annem gibi davranamam maalesef annemin-babamın benim için yaptıklarını ben biliyorum.Maddi manevi hem okutup hem de ev veriyorlar üstüne.Saygı sevgiyi kaybetmeden sınır çizmekten yanayımBen direk kendi annem gibi görüyorum yani kendi annemede gitmem ben gitmiyorum canım istemiyorsa veya gelince kendi anneme ne kadar hizmet ediyorsam o kadar ediyorum bir tek yanında çok açık seçik giyinemiyorum çünkü utandigini farkettim minnosumun
Demem o ki kendi annem gibi gör rahat ol o zaman yavaş yavaş için rahat eder istediğini rahatça kalp kırmadan söylersin..
Tabiii tabiii geliriz diyip ah şu işim çıktı u işim çıktı diyinFazla girip yazmasam da bu konuları okumayı seviyorum.Şimdi şöyle ki 6 aya düğünüm var.Bir eltim var.Sürekli olarak kayınvalidemin evindeler,çalışmıyor çocuklarıyla her gün gidiyorYarım saat mesafe de oturuyor.Benim için daha iyi Yanyana olsunlar benle uğraşmasınlar diyorum.Benim evim daha uzak araçsız gidip gelmek zor.Şimdi sorum şu kayınvalidem sürekli gelip gidelim istiyor nişanlı olduğum halde ben istemiyorum,gitmiyorum.Fazla samimi olmak istemem.Ama lafları kolay söyleyebilen biri değilim gelmeyelim diyoruz gelin gelin diye ısrar ediyor.Yüzüm yumuşak nasıl sınır çizmeliyim?kendisi ısrarcı öbür gelinin samimiyetine alışkın ama ben onun gibi gidip gelemem çalışmaya başlıcam.saygı içinde belli sınırlar istiyorum.Siz nasıl çizdiniz sınır?
kesinlikle çözmüşsünüz tam olarak böyle olacak gibi.Onlar haftanın her günü orada.Ben de kendi planlarımıza göre gidelim istiyorum.Şimden diyor oğlum yurtdışına gidiyor ben çok özlüyorum.Tamamen duygu sömürüsü arayan soran yok çocuğu.nişanlım Sabahtan akşama çalıştığı halde ona bir çeşit yemek yapmaya üşeniyor.Calisacaksaniz hafta ici gitmezsiniz bu guzel ama her haftasonu israrla cagiracaklardir onlarda o potansiyel var aman ha yeni evliyiz gidelim sonra gitmeyiz demeyin nasil alistirirsaniz oyle gider iki hafta ust uste gitmeyin isimiz var diyin planimiz var diyin sakin alistirmayin her haftasonu gitmeye hatta nisanlina deki bir hafta bizimkilere bir hafta sizinkilere ugrayalim kalan vaktimizi kendimize ayiralim falan filan kv israr kiyamet cagiracak duygu somurusu yapacaktir hazirlikli olun
Zaten ben içimden gelmedikçe canım cicim yapamam yapmıyorum da .Sizli bizli konuşuyorum anne diyorum mesela ama sen değil siz diyorum.Bir tuhaf kadın hayırdan anlamıyor.Aileme de diyorum çok içli dışlı olmayın..Bir değişikler ya herkesle çok samimiler ben uğraşamam herkesleYüzün yumuşak olmasın çok tehlikeli bu , normal direk anne isim var diyip reddetmeyi öğrenin ve sınırlarınızı çizin, şimdi herşeye susup cici gelini oynarsanız evlenince mesafe koyunca sinsi insan muamelesi göreceksiniz , en baştan tavrınızı kibarca belirtin ve kararlı olun...
Bende sizin gibiydim. Bu yumuşak yüzümden dolayı evimde yemek var dememe rağmen yarın yersiniz benimkileri yiyelim burda değil. 6 ay sonra başlarım yumuşak suratada tatlılığa da dedim 2 haftadır görmüyorumFazla girip yazmasam da bu konuları okumayı seviyorum.Şimdi şöyle ki 6 aya düğünüm var.Bir eltim var.Sürekli olarak kayınvalidemin evindeler,çalışmıyor çocuklarıyla her gün gidiyorYarım saat mesafe de oturuyor.Benim için daha iyi Yanyana olsunlar benle uğraşmasınlar diyorum.Benim evim daha uzak araçsız gidip gelmek zor.Şimdi sorum şu kayınvalidem sürekli gelip gidelim istiyor nişanlı olduğum halde ben istemiyorum,gitmiyorum.Fazla samimi olmak istemem.Ama lafları kolay söyleyebilen biri değilim gelmeyelim diyoruz gelin gelin diye ısrar ediyor.Yüzüm yumuşak nasıl sınır çizmeliyim?kendisi ısrarcı öbür gelinin samimiyetine alışkın ama ben onun gibi gidip gelemem çalışmaya başlıcam.saygı içinde belli sınırlar istiyorum.Siz nasıl çizdiniz sınır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?