• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Geline Tavsiyeler

Kayınvalide tam eski kafa.

Gelin gelin demekten bikmiyor mu bunlar? Var işte sürekli gelen bir gelin, daha ne istiyor? Bir de bunlar yalnız kalamiyorlar mi? Gelin hasreti benim dünyada çekeceğim en son hasret olurdu, ne bu böyle gelin sevdası? Evi mi sildirip süpürtüyor, beklenti mi var nedir yani?

Rahat bırakmaz bu sizi. Daha nisanliyken gelin diye bunaltan, evlendiginizde burnunuzdan getirir. Kiramam edemem derseniz, hayır demeyi şimdiden bilmezseniz, yarın öbür gün bu kadın yüzünden eşinizle kavga üstüne kavga edip, yüz göz olacaksınız ve bir daha da eski saygıyı sevgiyi birbirinize duymayacaksınız.

İsim var deyin. Hastayim deyin. Sürekli bahane uydurun.
38 haftalık hamileyim hala her konusmamızda ne zaman geleceksiniz diyor, doğumdan önce gelseymişiz falan.. aramızda da nerdeyse 4-4,5 saat var farklı şehirlerdeyiz

38 haftalık hamileyim hala her konusmamızda ne zaman geleceksiniz diyor, doğumdan önce gelseymişiz falan.. aramızda da nerdeyse 4-4,5 saat var farklı şehirlerdeyiz
Ay yaşlanınca heralde çocuklarına gelinlerine sarıyorlar başka açıklaması yok.

Bu halde o kadar yol nasıl gelinir, dusunemiyor mu cahil kadın? Giderseniz, size hizmet mi edecekmiş, niye çağırıyor karnı burnunda kadını?

nişanlım sürekli yurtdışında annesini araması sorması fazla yok çünkü bıkmış artık.Kafasını dinliyor.Evlenince değişmez umarım
degisecek. aile kulturu nasilsa oyle gider. bazi aileler aksam ayaklarini uzatip sakince vakit gecirmesini bilmiyor. illa birbirlerinin basina coreklenip dram cikaracaklar

degisecek. aile kulturu nasilsa oyle gider. bazi aileler aksam ayaklarini uzatip sakince vakit gecirmesini bilmiyor. illa birbirlerinin basina coreklenip dram cikaracaklar
Aslında annesi,kocasının ailesinden kaçıp kurtulmak için merkeze gelmiş.Gelinlerine niye bunu dayatıyor anlamıyorum.Mesafeli olmak dışında yapacak bir şeyim yok. yaşım genç olabilir ama gürültü patırtı sevmiyorum.

Aslında annesi,kocasının ailesinden kaçıp kurtulmak için merkeze gelmiş.Gelinlerine niye bunu dayatıyor anlamıyorum.Mesafeli olmak dışında yapacak bir şeyim yok. yaşım genç olabilir ama gürültü patırtı sevmiyorum.
o zaman Allah yardimcin olsun, KV genc kadinken esinin ailesini alt etmisse simdi kac kaplan gucundedir tahmin edemiyorum :))

o zaman Allah yardimcin olsun, KV genc kadinken esinin ailesini alt etmisse simdi kac kaplan gucundedir tahmin edemiyorum:))
İnşallah :)Bizim de gençliğimiz var enerjimiz yüksek.Ayrıca avukatım gerektiği yerde kendimi savunurum.Asıl amacım alttan alttan nasıl bu mesafeyi sağlarım.Mesafe koymak kötü olur mu gibi şeylerdi

Bir de tavsiye sana nisablina ilerde olurda kv ile yasamami istersen kesunlikle olmaz de. Bence sozlesme imzala. Benimki gelir 6 ay kalir. Dir dur eder durur. Sabir deyip bisey demiuorum oma zor.

Bir de tavsiye sana nisablina ilerde olurda kv ile yasamami istersen kesunlikle olmaz de. Bence sozlesme imzala. Benimki gelir 6 ay kalir. Dir dur eder durur. Sabir deyip bisey demiuorum oma zor.
Hastalık gibi bir durum olmadıkça bunu kabul edemem.Kayınvalideniz evi yok mu kendime ait yaşadığınız yerde.İşiniz zormuş.Tavsiye için teşekkür ederim.Tecrübe Başka bir şey

Zaten işe başlayınca çok yoğun olurum diye düşünüyorum ama bunlar alışık benim kafamı karıştıran şey bu.Nişanlımla konuştuk ben de istemem dedi.Zaten işten geliyor dinlenecek evde 2 çocuk,bir yenge kendisi de rahatsız.
İlk başta hep öle derler, sonra anacı olurlar 😅

İnşallah :)Bizim de gençliğimiz var enerjimiz yüksek.Ayrıca avukatım gerektiği yerde kendimi savunurum.Asıl amacım alttan alttan nasıl bu mesafeyi sağlarım.Mesafe koymak kötü olur mu gibi şeylerdi
hayir kesinlikle kotu bir sey degil mesafe ama onu stratejik bir sekilde yapman lazim, hem guleryuzlu olacaksin, samimi gozukeceksin, hem de senden cekinecekler. genelde boyle KV ler sana yag yakip, cok yakinmis gibi davranip senin gardini dusurmeye calisir, samimi olup cat cat diye laf sokmaya baslar. bastan temkinli olmak lazim. zaten laf sokmayip kiskanclik yapmayan es aileleri ile problem cikmiyor ama sizinkiler o cins degil belli ki.

Hastalık gibi bir durum olmadıkça bunu kabul edemem.Kayınvalideniz evi yok mu kendime ait yaşadığınız yerde.İşiniz zormuş.Tavsiye için teşekkür ederim.Tecrübe Başka bir şey
Var evi baska sehirde. Esi vefat etti 6 yil once. Daha biraz once aksam tartistik. Iftira atti bsna. Cumartesi gidecekmis. Ins

Zaten ben içimden gelmedikçe canım cicim yapamam yapmıyorum da .Sizli bizli konuşuyorum anne diyorum mesela ama sen değil siz diyorum.Bir tuhaf kadın hayırdan anlamıyor.Aileme de diyorum çok içli dışlı olmayın..Bir değişikler ya herkesle çok samimiler ben uğraşamam herkesle
Tatlı bir mesafe ve sınır koyun, en baştan bunu yaparsanız huyu öyle deyip alışırlar ama evlenince sonradan yaparsanız kabullenmeyip size saldırırlar, ben de yeni evliyken çok kibar nazik oldum ve hayır diyemedim çoğu yerde, ama ilk hayır dediğimde benden kötüsü olmadı, hem eşim hem ailesi kabullenemedi, çok şükür şuan alıştılar yani demem o ki şimdiden alıştırın..

hayir kesinlikle kotu bir sey degil mesafe ama onu stratejik bir sekilde yapman lazim, hem guleryuzlu olacaksin, samimi gozukeceksin, hem de senden cekinecekler. genelde boyle KV ler sana yag yakip, cok yakinmis gibi davranip senin gardini dusurmeye calisir, samimi olup cat cat diye laf sokmaya baslar. bastan temkinli olmak lazim. zaten laf sokmayip kiskanclik yapmayan es aileleri ile problem cikmiyor ama sizinkiler o cins degil belli ki.
Tam olarak dediğiniz gibi olmak istiyorum.Strateji önemli.Şuan dediğiniz gibi beni kızı olarak görüyor sonrasını bilmiyorum

Back
X