Yeni gelinin ölü çilesine düşmesi

Mimi313

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2015
152
24
18
33
Merhaba kızlar, size bi soru soracağım. Hiç yeni gelinin çileye düşmesi gibi bişeyler duydunuzmu? Mesela yeni gelin 40ı çıkana kadar ölen birinin 40na filan mevlutuna filan gitmemeli yoksa o çileye düşermiş ve çoçuğu olmazmış, hiç duydunuzmu böle bişey?

Hic duymadim ben

Duymadım sizden duydum şimdi. Hiç mantıklı gelmedi.

Batıl inanç ... Ben gittim çileye düşmedm gayet de mutlu bir hayatım var.. İnanmayın böyle şeylere lutfen ya şamanizm inancından kalma çok şey var böyle dinimizde sokulmaya çalışan lutfen uyanık olalım :)

Ben gittim biseye de düşmedim çok şükür hamileyim de :)

Akla uymayan saçma sapan hurafeler batıl
inançlar
Misal kızın dayısı ölüyo oturup evde bekliyo aman çileye düşerim de bebem olmaz diye yengesi soruyo bu kız niye gelmedi ay sorma kezbaaan bizim kız çileye düşmesin diye koruduk kızımızı ondan gelmedi dayısına bebesi olmaz mazallah

Banada dediler. Esimin ailesi konyali. 40 i cikmadan gelin dugune gitmezmis. Cocuk gormeye gitmezmis. Oluye gitmezmis. İkisinin kirklari karisirmis? Gelin hasta olurmus(cocugu olmaz lafini duymadim). Karsi tarafta kotu olurmus Tamamen hurafe iste.
Gerci benim isime gelmisti. Dugunlere gitmeyi sevmem gitmemistim ne guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…