- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
- 448
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #11.341
kızlar ben dikiş makinası almak istiyorum ama daha önce hiç dikiş makinası kullandın mı derseniz tabiki kullanmadım
ama kullanmak öğrenmek istiyorum.
kendi dikişimi dikmek istiyorum
Singer Promise 1412 diye bir makina buldum yeni başlayanların kullanımına uygunmuş.
ben dedimki bu işten plojo anlar heralde bir göz atsan be canım yapabilir miyim olur mu benim işim
ben plojo değilim ama gayet kullanışlı gibi duruyor bir de n 11 de en uyun fiyatı sanırım....
Major
Bnce de giymelisin. .rahat ol her konuda..
Major belki gecen yazmıstın ya ev alırken gizlemişler fln onlardan etkilendin belki de çok düşünme. .
acımaz mı kuzum senin yazdıklarını okurken ağlıcaktım nerdeyse
bu arada senden mi etkilendim bilmiyorum bebeğimi emziriyodum rüyamda
ve mis gibi kokuyordu annlatılmaz yok böyle koku gerçek gibi...
hiç uyumasın hep emziriym diyordum
rüyası bile güzelmiş..
kocamı koltuk altında bi kız çocuğu, kıvırcık saçlarıyla debelenip duran , diğer koltuk altında da bi paşayla yine debelenip duran market içinde hulk gibi yürürken hayal ettim..... ağzından köpükler saçıyo olabilir
diğer uslu olan ve yarı uyuklayan hatun da ben de olsun.... uslu kızım benimmmmmmm
inşallah bakalım bıde esnek oldgm ıcn catlagmda cok olmaz belkı unutyrm ama bugun badem yagı alcam krem yerıne onu surmek ıstyrm sen krem olark ne kullanmıstın
elbıse mecbur kızım yazın pantolonu pek gymıcemesnek elbıseler alcam yakıssın yakısmasn mazeret var bebıs varo sebeple bol bol gezerm püfür püfür elbiselerle hehe
PLOJO benim yazdığımı görmedin mi?
sana dikiş makinasını sormuştum ben
kızlar bu arada öyle çok acıktımkii eve gidip bir sürü yemek yemek istiyorum
ayrıca iki günden beri çikolata yemiyorum kriz tuttu resmen ya:18:
ama yemiycem çok kilo aldım olmaz böyle
varya iyiki prenses bu topiği açmış birileri sürekli gelip gidiyor ama biz hep burda kaldık ben hepinizi çok sevdim.
bir sevincim oluyor hemen size koşuyorum birderdim oluyor yine size koşuyorum iyiki varsınız yahu
Bende bebişin cinsiyeti öğrenmeden böyle bir rüya görmüştüm kızce,emzirmiştim yatagımda yatıyordu pembe battaniyede :)
ilk ve tek rüyamdı hamileliğimde,bebekle ilgili bu kadar net..Dogruda cıkmıştı :)
Kız mı erkek mi gördün hatırlayabiliyor musun? :)
Ahh o kokuu ahh..İlk ameliyathanede içime çektiğim hala değişmeyen uykularda özleten..
Bu hayali eve taşıyabilir miyiz?
Olmaz inşallah canım..
Ben 3. aydan itibaren ara ara bebe yağı göbeğimede devamlı olarak vazelin sürdüm tabii ilk başladığımda hergün değil :)
Yağlara güvenemedim çok karışım vs var ama tüylenirim diye yapamadım :) Zaten hormonlar değişiyor :)
Çatlak kremi almamıştım ama son aya girmeden deneyebilirmişim güzel bir krem..
PLOJO benim yazdığımı görmedin mi?
sana dikiş makinasını sormuştum ben
kızlar bu arada öyle çok acıktımkii eve gidip bir sürü yemek yemek istiyorum
ayrıca iki günden beri çikolata yemiyorum kriz tuttu resmen ya:18:
ama yemiycem çok kilo aldım olmaz böyle
varya iyiki prenses bu topiği açmış birileri sürekli gelip gidiyor ama biz hep burda kaldık ben hepinizi çok sevdim.
bir sevincim oluyor hemen size koşuyorum birderdim oluyor yine size koşuyorum iyiki varsınız yahu
Iyi ki sizde varsınız. .Major
Aynen öyle bizede yer varmı diyorlar ama devamı gelmiyor. .
Biz birbirimizi tanıyoruz artık. Fotoğraflarımızı paylaştık aylardır beraberiz..
Iyi ki gelmişsinizz. ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu gün de bitti lay lay layyy
sorma plojocum cinsiyet konusu karışık
rüyamda önce erkek görüyorum hatta kot gömlek giydirmişiz el kadar bebeye sonra tekrar bakıyorum taç var kafasında ama benim bebeğim erkek diyorum niye kız gibi taç taktınız
o yüzden cinsiyet hala esrarengizliğini koruyor
ben de vazelinle başlıyım o zaman....
yağlı pehlivan olalım
bence de iyiki burdayız hepimiz
enerjilerimiz çokı iyi tuttu..
gelen gidiyor ama biz demirbaşlar iyiki burdayız..
sabah gözümü sizle açıyorum yahu
bu arada MAJORcüm benim de çikolatasız günüm geçmezdi taki hamile kalana kadar..
şimdi hiç canım istemiyor..
bebiş çikolata sevmiyor
velhasıl sen canın isterken minick parça ye bence ..
Buarada size yeni fotograf ekledim
Ama crptn fotolari goremiyorum yazik diilmi banaaa
Aaa telefondanda olsa albume bakinca gorunmuyor mu?
O da sana aynen su sozleri sarf etti omurden omur gtti dio ahahaha :),prenses iyiki bu topigmz var senemz dolunca parti yapali ne zm actn topigi
Parti miii nasıl yapcaz
02.10.2013 te acmışımm
:)cok kolay bol bol muzik paylasip eglencZ o gun herkes isini gucunu birakip topikte olcak mumkun oldgnca :) o gun keyf yapcaz yakin olsak toplasrdkta herkes bir yerde baska turlu kutlayamayiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?