Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

ben plojo değilim ama gayet kullanışlı gibi duruyor bir de n 11 de en uyun fiyatı sanırım....

Major
Bnce de giymelisin. .rahat ol her konuda..
Major belki gecen yazmıstın ya ev alırken gizlemişler fln onlardan etkilendin belki de çok düşünme. .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
ben plojo değilim ama gayet kullanışlı gibi duruyor bir de n 11 de en uyun fiyatı sanırım....

aynen bende n11'de gördüm canım en uygun orda
evlilik yıldönümü hediyesi aldırayım mı kendime

Major
Bnce de giymelisin. .rahat ol her konuda..
Major belki gecen yazmıstın ya ev alırken gizlemişler fln onlardan etkilendin belki de çok düşünme. .

bilmiyorum canım olabilir artık paranoyak oldum her şeyi sakladıklarını düşünüyorum.

Bende bebişin cinsiyeti öğrenmeden böyle bir rüya görmüştüm kızce,emzirmiştim yatagımda yatıyordu pembe battaniyede :)
ilk ve tek rüyamdı hamileliğimde,bebekle ilgili bu kadar net..Dogruda cıkmıştı :)
Kız mı erkek mi gördün hatırlayabiliyor musun? :)
Ahh o kokuu ahh..İlk ameliyathanede içime çektiğim hala değişmeyen uykularda özleten..

Bu hayali eve taşıyabilir miyiz?

Olmaz inşallah canım..
Ben 3. aydan itibaren ara ara bebe yağı göbeğimede devamlı olarak vazelin sürdüm tabii ilk başladığımda hergün değil :)
Yağlara güvenemedim çok karışım vs var ama tüylenirim diye yapamadım :) Zaten hormonlar değişiyor :)
Çatlak kremi almamıştım ama son aya girmeden deneyebilirmişim güzel bir krem..

PLOJO benim yazdığımı görmedin mi?
sana dikiş makinasını sormuştum ben

kızlar bu arada öyle çok acıktımkii eve gidip bir sürü yemek yemek istiyorum

ayrıca iki günden beri çikolata yemiyorum kriz tuttu resmen ya:18:
ama yemiycem çok kilo aldım olmaz böyle

varya iyiki prenses bu topiği açmış birileri sürekli gelip gidiyor ama biz hep burda kaldık ben hepinizi çok sevdim.
bir sevincim oluyor hemen size koşuyorum birderdim oluyor yine size koşuyorum iyiki varsınız yahu

Iyi ki sizde varsınız. .Major
Aynen öyle bizede yer varmı diyorlar ama devamı gelmiyor. .
Biz birbirimizi tanıyoruz artık. Fotoğraflarımızı paylaştık aylardır beraberiz..
Iyi ki gelmişsinizz. ..

bu gün de bitti lay lay layyy

sorma plojocum cinsiyet konusu karışık
rüyamda önce erkek görüyorum hatta kot gömlek giydirmişiz el kadar bebeye sonra tekrar bakıyorum taç var kafasında ama benim bebeğim erkek diyorum niye kız gibi taç taktınız
o yüzden cinsiyet hala esrarengizliğini koruyor

ben de vazelinle başlıyım o zaman....
yağlı pehlivan olalım

bence de iyiki burdayız hepimiz
enerjilerimiz çokı iyi tuttu..
gelen gidiyor ama biz demirbaşlar iyiki burdayız..
sabah gözümü sizle açıyorum yahu

bu arada MAJORcüm benim de çikolatasız günüm geçmezdi taki hamile kalana kadar..
şimdi hiç canım istemiyor..
bebiş çikolata sevmiyor
velhasıl sen canın isterken minick parça ye bence ..

Vallaha bitti bu gunde bende calisiyorum sanki mesai yapiorum resmn annem gelsin artikkk...:)
Bende burdayim kiiii gitmedimmm ama hamisim yaa ben

♥♥♥♥ :-D:-D
Seviyorum kii siziii

MAJOOR
Makine guzel canim..
Benimkide benzer modeli ama model numarasini hatirlayamadim aynida olabilir :)
isini gorur,zaten dikis dikmek makine kullanmak degil onu cabuk ogrenirsin kucuk parcalarla hizi sana bagli..
Diktigin biseyin parca siralari oluyor daha cok pantolon ceket vs de,etek cepliyse mesela once cepler fln gb..
Onu da kitaptan ogrenebilirsin :) Burda dergileri cok basit ve anlatiyor..Bi sayfasinda gorselde paylasiyor..

Ama bence hediyeni bekle bunu sonra aldir

Eveet iiyi ki bende bulmusum sizi :)
7 ay flnn oldu galiba geldigim :)))
Sogukta csmin onunde salep icer size yazarrdim,vayy be

Hadi hayirlisi kizcee saglikli olsunda :)
Yaglada baslasan vazelin aklinda olsun o cok uzun sure nemli tutuyor :)

Eee vende eksik kalamaam bende varim veeeee vende sizi cok swviyorumm bu aralar muhabbetlerdwn azcik uzak kalsamda okuyorumm tek tekk
Yazinn sahura kdar sizinleyimm
Prensess iyi ki acmissin kuzum topikimizi

Heyoooo kizcelerimmmm neniste burdaaaaa cok yoruldm disarda yemek yedik... snra bana 2tane penye elbise aldk kisa oolan duz gri bide uzun siyah aldm hafta snu bi kactane daha bakicam fiyatlarda uygundu :),siz napiosnz kizzz svit sen beni her aksam guldruosn bugunde biti laylaylayyy yazmissi n esime dedm bu sivitte zorla calisio kiza eziyet gelio dedm o da sana aynen su sozleri sarf ett

O da sana aynen su sozleri sarf etti omurden omur gtti dio ahahaha :),prenses iyiki bu topigmz var senemz dolunca parti yapali ne zm actn topigi

O da sana aynen su sozleri sarf etti omurden omur gtti dio ahahaha :),prenses iyiki bu topigmz var senemz dolunca parti yapali ne zm actn topigi

Parti miii nasıl yapcaz
02.10.2013 te acmışımm

Son düzenleme:
Parti miii nasıl yapcaz
02.10.2013 te acmışımm

:)cok kolay bol bol muzik paylasip eglencZ o gun herkes isini gucunu birakip topikte olcak mumkun oldgnca :) o gun keyf yapcaz yakin olsak toplasrdkta herkes bir yerde baska turlu kutlayamayiz :)

Yasasin partiiii....yuppiii oglumla geliriz biz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…