Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

eglence varr ohh ohhh :)
Cekilis yapar birbirimize hediye gondeririz kiiii

Son düzenleme:
öncelikle resimler yine süpeeerrrrrr... maşallah sezoşaaaaa

valla şekerim bu gece acayip gaza gelip idrar testi yaptım-henüz reglime sanırım 1 hafta falan var- tabiki negatif çıktı eve taşıyabilmemiz için daha çok yumurtlamalıyımmmm..... e o zamannnnn yumurtlamama sağlık diylimmmm

Yok ben emzirmeyi nasil anlatacagini merak ettim
Tabii yumurtalara bol bol saglik,kapissinlar kahramanlarini,sıkı sıkı tutsunlar insallah

inşallah nenacım..
o gün gelsin de baklmm...daha varrr

aydın günler gelincikleeerrrr

eglence varr ohh ohhh :)
Cekilis yapar birbirimize hediye gondeririz kiiii
ay süper olur benceeeeeee.... çekiliş düzenleyelim kesinlikleeee........

Yok ben emzirmeyi nasil anlatacagini merak ettim
Tabii yumurtalara bol bol saglik,kapissinlar kahramanlarini,sıkı sıkı tutsunlar insallah
iş arkadaşımın onun için de bir önerisi var, SÜT ANNE...... hemde şöyle uzun boylu minicik etekli bi de ben karayım o sarı olsunmuş....

gunaydınlarrr bugun mıdem berbattt kızlarrr ama yınede dırenclı olmaya calsyrm evden cıkmadan sut ıctım yumurtada hasladm cevzde aldm yanıma ama yumurtayı yıemedm cok kotu kokuodu acaba bozuk mu aldm anlamadm

plojo afern cekılıs ıyı fıkır herkes esıne hedıye gonderır ne guzel

Gunaydin lolipop gelinlerrr...
NENAcim sabh bulantisi cok zordur bilirim tuzlu yesil zeytin dene birde bana bi parca iyi gelmisti...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydınn kızlarr evett sizi seviyorum işte hemde çokk

ahh güzelim böyle günler geçiyor diye seviniyorsun ama sonra zaman ne çabuk geçmiş diyeceksin üzüleceksin bak

Vallaha bitti bu gunde bende calisiyorum sanki mesai yapiorum resmn annem gelsin artikkk...:)
Bende burdayim kiiii gitmedimmm ama hamisim yaa ben

aaa sizin 1 yıl 17 gün olmuş ben kaçırmışım senin evlilik yıldönümünü
ne yaptınız bakalım

güzel miii tamam o zaman yanında yardımcı kitapta alırım bide dikiş seti almalıyım dimi canım ayy çok heyecanlandım

tamam ben bunu normal zamanda alıcam kendime evlilik yıldömünde ne alırsa artık çok mu fenayız ne

ayy evet kışın hep bize hamişliğini anlatıp özendirirdin
salep içerdin sezoşa patikler yapardın ayy ne günlerdi bee geçti gitti bile

bu aradaa parti falan Nenaa çok güzel bir fikir atmışsın orataya tebrikler canım

PLOJOO sezoşun fotoğraflarını söylemeyi unutmuşum ayy o zeyin gözlü minnak şey çok tatlı yaa mis gibi kokuyordur şimdi.
maşallahh ona

evet canim gecti bizim ilk yilimizi kazasiz belasiz atlattik sukur
Yemege gittik kocisle cicek bocek :) benim hediyem gobuste zatn aksamin kalanindan detay vermeyim pek kk da banlannayim

Hem sari hem mini etekli aaa yok kesin sütü olmaz onun
Bence seni psikolojik etkileyen o arkadas

Yumurta zaten normaldede mide bulandirir bazen sabah sabah hele artik bu mevsimlerde.. ahh Allah kolaylik versin kizce..

PLOJOO sezoşun fotoğraflarını söylemeyi unutmuşum ayy o zeyin gözlü minnak şey çok tatlı yaa mis gibi kokuyordur şimdi.
maşallahh ona

hem ne miss..

Fenayiz buarada tabii once hediyee
Zaman hizli gercekten,simdide balkonda gunese oturmus humana(emziren anneler icin) iciyorum
Makineyi al da sen sonra yavas yavas hersey tmmlanir lazim oldukca

Yemege gittik kocisle cicek bocek :) benim hediyem gobuste zatn aksamin kalanindan detay vermeyim pek kk da banlannayim

Cok guldummmm

hmmmm öhöm öhmm o zaman

7 temmuzda eşimin doğum günü kızlar ve biz o gün tatile gidiyoruz.
ne yapacağımı bilemedimki ben :44:

hmmmm öhöm öhmm o zaman

Gulersiniz tabiki..sanki bilmediginiz is :)

merhabalar ben de 1 aylık evli olarak aranızdayım

Hosgeldin canim..

gunaydin lolipop gelinlerrr...
Nenacim sabh bulantisi cok zordur bilirim tuzlu yesil zeytin dene birde bana bi parca iyi gelmisti...

aksam alim evde yok yesıl zeytn bi deneyim bakım saol canımcım

amin hemserm ya napcam bılmıorm bebege proteın lazm mecbur yıcem

hg aramıza taze gelın gercı bızde cok eskı deılızkendmı eskı olarak hıc bır amn kabul etmıcem sanırım

çekilişe katılmak isteyenlerin isim listesini tutalım, sonra bi tarih belirleyelim o tarihe kadar herkes hediyesini kargoya versin.... Ama kimin kime çıktığını söylemeyelim.... çok eğlenceli oluyor ben daha önce bi çekilişe katılmıştım böyle, katil-kurban deniliyordu...

Bi kişi listeyi hazırlayıp çekiliş yapcak ve çekilişte sadece kime hediye alacağınız bildirilecek özel mesajla.... Ama kurrayı yapacak olana ad-soyad-tel ve adres bildirilmesi gerekecek.... Ve kurra sonucu atıyorum prenses bana mı çıktı bana gelen mesajda nicki-adı soyadı-adresi ve telefonu bildirilecek.... Kime hediye gönderceğimizi elbette bilcez Ama bize kim hediye alcak bilmiycez.... Hatta biz bi de ayrı topik açıp kendimizi tanıtmıştık, şunu severim şunu sevmem gibi... E tabi orda ilk kez karşılaşılan insanlardı hediyeleştiklerimiz.... En sonda da herkes hediyesinin fotosunu çekip koymuştuuu.... çok keyifliydi.... Ben yılbaşı çekilişine katılmıştım kırmızı don ve çikolata ile bir mektup yazılması zorunluydu....

Cok guzl bir etkinlik bayildim ki bennn...ama nolur topigin yildonumunde yapalim ben mazeretliyim bi kac ay biliosunuz

Gulersiniz tabiki..sanki bilmediginiz is :)

Hosgeldin canim..

cok seker soylemissin :)

Hosgeldiinn tazecik gelin :)
Daim olsun huzurunuz mutlulugunuz insallah..Nerelisin?

hmmmm öhöm öhmm o zaman

Gideceginiz yer belliyse belki orada bisy ayarlayabilirsin..
Ya da gitmeden al hediyeni vs unutmus gb yaparsin butun gun tam gun bitmeden supriiissss
Gecelikleride kaldirdigin yerden cikar

Yiyemiyorsan zorlama canim,sonra istifra edip yediklerindende olma..
Hic sut yumurta yiyemeyen insanlar var..

yuppiiiiiiiiiii

Son düzenleme:
normalde coık severm yumurtayı acaba az yagda kızartsamda o proteını alms olurmym haslanmıs zor oluo sıcakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…