- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.601
- 298
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #11.361
öncelikle resimler yine süpeeerrrrrr... maşallah sezoşaaaaaBende bebişin cinsiyeti öğrenmeden böyle bir rüya görmüştüm kızce,emzirmiştim yatagımda yatıyordu pembe battaniyede :)
ilk ve tek rüyamdı hamileliğimde,bebekle ilgili bu kadar net..Dogruda cıkmıştı :)
Kız mı erkek mi gördün hatırlayabiliyor musun? :)
Ahh o kokuu ahh..İlk ameliyathanede içime çektiğim hala değişmeyen uykularda özleten..
Bu hayali eve taşıyabilir miyiz?
Olmaz inşallah canım..
Ben 3. aydan itibaren ara ara bebe yağı göbeğimede devamlı olarak vazelin sürdüm tabii ilk başladığımda hergün değil :)
Yağlara güvenemedim çok karışım vs var ama tüylenirim diye yapamadım :) Zaten hormonlar değişiyor :)
Çatlak kremi almamıştım ama son aya girmeden deneyebilirmişim güzel bir krem..
öncelikle resimler yine süpeeerrrrrr... maşallah sezoşaaaaa
valla şekerim bu gece acayip gaza gelip idrar testi yaptım-henüz reglime sanırım 1 hafta falan var- tabiki negatif çıktıeve taşıyabilmemiz için daha çok yumurtlamalıyımmmm..... e o zamannnnn yumurtlamama sağlık diylimmmm
:)cok kolay bol bol muzik paylasip eglencZ o gun herkes isini gucunu birakip topikte olcak mumkun oldgnca :) o gun keyf yapcaz yakin olsak toplasrdkta herkes bir yerde baska turlu kutlayamayiz :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay süper olur benceeeeeee.... çekiliş düzenleyelim kesinlikleeee........
eglence varr ohh ohhh :)
Cekilis yapar birbirimize hediye gondeririz kiiii
iş arkadaşımın onun için de bir önerisi var, SÜT ANNE...... hemde şöyle uzun boylu minicik etekli bi de ben karayım o sarı olsunmuş....Yok ben emzirmeyi nasil anlatacagini merak ettim
Tabii yumurtalara bol bol saglik,kapissinlar kahramanlarini,sıkı sıkı tutsunlar insallah
bu gün de bitti lay lay layyy
bu arada MAJORcüm benim de çikolatasız günüm geçmezdi taki hamile kalana kadar..
şimdi hiç canım istemiyor..
bebiş çikolata sevmiyor
velhasıl sen canın isterken minick parça ye bence ..
Vallaha bitti bu gunde bende calisiyorum sanki mesai yapiorum resmn annem gelsin artikkk...:)
Bende burdayim kiiii gitmedimmm ama hamisim yaa ben
MAJOOR
Makine guzel canim..
Benimkide benzer modeli ama model numarasini hatirlayamadim aynida olabilir :)
isini gorur,zaten dikis dikmek makine kullanmak degil onu cabuk ogrenirsin kucuk parcalarla hizi sana bagli..
Diktigin biseyin parca siralari oluyor daha cok pantolon ceket vs de,etek cepliyse mesela once cepler fln gb..
Onu da kitaptan ogrenebilirsin :) Burda dergileri cok basit ve anlatiyor..Bi sayfasinda gorselde paylasiyor..
Ama bence hediyeni bekle bunu sonra aldir
Eveet iiyi ki bende bulmusum sizi :)
7 ay flnn oldu galiba geldigim :)))
Sogukta csmin onunde salep icer size yazarrdim,vayy be
Günaydınn kızlarr evett sizi seviyorum işte hemde çokk
ahh güzelim böyle günler geçiyor diye seviniyorsun ama sonra zaman ne çabuk geçmiş diyeceksin üzüleceksin bak
aaa sizin 1 yıl 17 gün olmuş ben kaçırmışım senin evlilik yıldönümünü
ne yaptınız bakalım
güzel miii tamam o zaman yanında yardımcı kitapta alırım bide dikiş seti almalıyım dimi canım ayy çok heyecanlandım
tamam ben bunu normal zamanda alıcam kendime evlilik yıldömünde ne alırsa artıkçok mu fenayız ne
ayy evet kışın hep bize hamişliğini anlatıp özendirirdin
salep içerdin sezoşa patikler yapardın ayy ne günlerdi bee geçti gitti bile
bu aradaa parti falan Nenaa çok güzel bir fikir atmışsın orataya tebrikler canım
aydın günler gelincikleeerrrr
ay süper olur benceeeeeee.... çekiliş düzenleyelim kesinlikleeee........
iş arkadaşımın onun için de bir önerisi var, SÜT ANNE...... hemde şöyle uzun boylu minicik etekli bi de ben karayım o sarı olsunmuş....
gunaydınlarrr bugun mıdem berbattt kızlarrr ama yınede dırenclı olmaya calsyrm evden cıkmadan sut ıctım yumurtada hasladm cevzde aldm yanıma ama yumurtayı yıemedm cok kotu kokuodu acaba bozuk mu aldm anlamadm
plojo afern cekılıs ıyı fıkır herkes esıne hedıye gonderır ne guzel
PLOJOO sezoşun fotoğraflarını söylemeyi unutmuşum ayy o zeyin gözlü minnak şey çok tatlı yaa mis gibi kokuyordur şimdi.
maşallahh ona
evet canim gecti bizim ilk yilimizi kazasiz belasiz atlattik sukur
Yemege gittik kocisle cicek bocek :) benim hediyem gobuste zatnaksamin kalanindan detay vermeyim pek kk da banlannayim
evet canim gecti bizim ilk yilimizi kazasiz belasiz atlattik sukur
Yemege gittik kocisle cicek bocek :) benim hediyem gobuste zatnaksamin kalanindan detay vermeyim pek kk da banlannayim
Hem sari hem mini etekli aaa yok kesin sütü olmaz onun
Bence seni psikolojik etkileyen o arkadas
Yumurta zaten normaldede mide bulandirir bazen sabah sabah hele artik bu mevsimlerde.. ahh Allah kolaylik versin kizce..
hem ne miss..
Fenayiz buarada tabii once hediyee
Zaman hizli gercekten,simdide balkonda gunese oturmus humana(emziren anneler icin) iciyorum
Makineyi al da sen sonra yavas yavas hersey tmmlanir lazim oldukca
Cok guldummmm
hmmmm öhöm öhmm o zaman
7 temmuzda eşimin doğum günü kızlar ve biz o gün tatile gidiyoruz.
ne yapacağımı bilemedimki ben :44:
merhabalar ben de 1 aylık evli olarak aranızdayım
gunaydin lolipop gelinlerrr...
Nenacim sabh bulantisi cok zordur bilirim tuzlu yesil zeytin dene birde bana bi parca iyi gelmisti...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hem sari hem mini etekli aaa yok kesin sütü olmaz onun
Bence seni psikolojik etkileyen o arkadas
Yumurta zaten normaldede mide bulandirir bazen sabah sabah hele artik bu mevsimlerde.. Ahh allah kolaylik versin kizce..
Hem ne miss..
Fenayiz buarada tabii once hediyee
Zaman hizli gercekten,simdide balkonda gunese oturmus humana(emziren anneler icin) iciyorum
Makineyi al da sen sonra yavas yavas hersey tmmlanir lazim oldukca
Cok guldummmm
çekilişe katılmak isteyenlerin isim listesini tutalım, sonra bi tarih belirleyelim o tarihe kadar herkes hediyesini kargoya versin.... Ama kimin kime çıktığını söylemeyelim.... çok eğlenceli oluyor ben daha önce bi çekilişe katılmıştım böyle, katil-kurban deniliyordu...
Bi kişi listeyi hazırlayıp çekiliş yapcak ve çekilişte sadece kime hediye alacağınız bildirilecek özel mesajla.... Ama kurrayı yapacak olana ad-soyad-tel ve adres bildirilmesi gerekecek.... Ve kurra sonucu atıyorum prenses bana mı çıktı bana gelen mesajda nicki-adı soyadı-adresi ve telefonu bildirilecek.... Kime hediye gönderceğimizi elbette bilcezAma bize kim hediye alcak bilmiycez.... Hatta biz bi de ayrı topik açıp kendimizi tanıtmıştık, şunu severim şunu sevmem gibi... E tabi orda ilk kez karşılaşılan insanlardı hediyeleştiklerimiz.... En sonda da herkes hediyesinin fotosunu çekip koymuştuuu.... çok keyifliydi.... Ben yılbaşı çekilişine katılmıştım kırmızı don ve çikolata ile bir mektup yazılması zorunluydu....
Gulersiniz tabiki..sanki bilmediginiz is :)
Hosgeldin canim..
hmmmm öhöm öhmm o zaman
7 temmuzda eşimin doğum günü kızlar ve biz o gün tatile gidiyoruz.
ne yapacağımı bilemedimki ben :44:
aksam alim evde yok yesıl zeytn bi deneyim bakım saol canımcım
amin hemserm ya napcam bılmıorm bebege proteın lazm mecbur yıcem
hg aramıza taze gelın gercı bızde cok eskı deılızkendmı eskı olarak hıc bır amn kabul etmıcem s anırım
çekilişe katılmak isteyenlerin isim listesini tutalım, sonra bi tarih belirleyelim o tarihe kadar herkes hediyesini kargoya versin.... Ama kimin kime çıktığını söylemeyelim.... çok eğlenceli oluyor ben daha önce bi çekilişe katılmıştım böyle, katil-kurban deniliyordu...
Bi kişi listeyi hazırlayıp çekiliş yapcak ve çekilişte sadece kime hediye alacağınız bildirilecek özel mesajla.... Ama kurrayı yapacak olana ad-soyad-tel ve adres bildirilmesi gerekecek.... Ve kurra sonucu atıyorum prenses bana mı çıktı bana gelen mesajda nicki-adı soyadı-adresi ve telefonu bildirilecek.... Kime hediye gönderceğimizi elbette bilcezAma bize kim hediye alcak bilmiycez.... Hatta biz bi de ayrı topik açıp kendimizi tanıtmıştık, şunu severim şunu sevmem gibi... E tabi orda ilk kez karşılaşılan insanlardı hediyeleştiklerimiz.... En sonda da herkes hediyesinin fotosunu çekip koymuştuuu.... çok keyifliydi.... Ben yılbaşı çekilişine katılmıştım kırmızı don ve çikolata ile bir mektup yazılması zorunluydu....
normalde coık severm yumurtayı acaba az yagda kızartsamda o proteını alms olurmym haslanmıs zor oluo sıcaktacok seker soylemissin :)
Hosgeldiinn tazecik gelin :)
Daim olsun huzurunuz mutlulugunuz insallah..Nerelisin?
Gideceginiz yer belliyse belki orada bisy ayarlayabilirsin..
Ya da gitmeden al hediyeni vs unutmus gb yaparsin butun gun tam gun bitmeden supriiissss
Gecelikleride kaldirdigin yerden cikar
Yiyemiyorsan zorlama canim,sonra istifra edip yediklerindende olma..
Hic sut yumurta yiyemeyen insanlar var..
:52 yuppiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?