Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Az tereyagla yap nenaaa :) olur tabii..hic yiyememektense elinden geleni yap madem..

hu huu kızçelerrrrrr sizi okurken çok mutlu oluyorum ki ben

öncelikle şuna açıklık getireyimm dün bitti diye çok sevindim hatta son 1 aydır iş çıkışını 4 gözle bekliyorum..
ama ne işi sevmediğimden ne sıkıldığımdan..
size çok yazmıyorum bu konuda ama zor geçiyor hamileliğim
midem ağzımda yaşıyorum afedersiniz hiçbirşey yiyemiyorum yesem çıkarıyorum ve hamilelik zaten halsizlik yapıyor bi de bir şey yemeyince bayılcak gibi oluyorum bütün gün..bi de o halde insanlara laf anlatıyorum...
o yüzden eve gitmek için dakikaları sayıyorum..eve gidince de hemen uyuyakalıyorum..
inşallah şu 3 ay hayırlısı ile geçer de..normal hayat düzenimi yakalrım..
tabi Allah miniğime sağlık versin de ben 9 ay çekmeye razıyım..

bu arada ÇEKİLİŞ fikrine bayıldım
ben çok isterim sizle hediyeleşmeyi yaşasınnn
bu fikri unutmayalım

NENAA ben de hiç protein alamıyorum zorla yemeye çalıştım ama tiksindim iyice...
ne yapıcam bilmiyorum...

ÇİKOLATA evlilik yıldönümü hikayene bayıldım öhöm öhöm
inşallah ben de haftaya kendime gelirim de kocişe süprizler yaparım

Tatlisim cok zor bir donem anliyorum seni...birde uzerine calismak.. doktorun midenle ilgili bi cozum onermedimi ben ilac kullanmistim ama artik depolarim bosalmaya baslamisti benim..dayan canim yapacak bisy yok :+(
İyileste kocisinde sevinsin ..bende hikaye cok bide sendn dinleriz artik ahahaha

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kopaamiyorum burdan
Biri sizi gozetliyor
birileri bizi gözetliyorrr seni sezoşa soylıcem anan senle ılgılenmıo gozu hep bızde dıcema z buyusun de
Az tereyagla yap nenaaa :) olur tabii..hic yiyememektense elinden geleni yap madem..

az tereyagnda yapım dogru dıosn haslanms cok severmde bu ara kokusu dokunuo

saka yapıorz cnm bnm bılıosn sennle aynı durumu daha yenı yasadm yenı yenı toparlanıyorum kı bu sabahta cok kotuydm haklsn nedesen azck daha kaldı dayan sabret demıcem cunku cok zor oldgnu bılıorm mumkun oldgnca yorma kendnı

sen bu donemde proteın almamecburoyetn yok yedgnn bebege ne faydası ne zararı var ılk 3 ayın btsn ole basla kalsıyum proteın almaya suan zorlama zaten mıdende kotu

hatırlıyorum Amayacım bende arada bakıyordum
o zaman çekilişi yapıp bize bilgi veren kişi herkesi bilecek hatta kendisine kimin aldığını bile acaba buna başka bir çözüm bulamaz mıyız ki?
birde topiğe sürekli girip çıkan arkadaşlar var onların çekilişe dahil olması sonucunda problemde olabilir. bunuda düşünelim derim.
birde alacağımız hediyelere belli bir sınır koysak nasıl olur?

ay yavrumm hep o bebiş annesine neler yapıyo bak görüyomusun.
onun o küçük totişini ısırmak gerek

beni en iyi sizler anlarsınız kii
doktor vitamin verdi ama ilaç kullanmak istemedim erkenden..ama dayanılmaz olursa kullanıcam..
bi de artarsa serum takarız dedi...3 kilo verdim en güzel yönü de bu
gerçi 3 ay nenamın dediği gibi depolardan yermiş bebek ama içim raha değil
eşim de beni rahatlatsın diye senin depolar 9 ay bile yetebilir diyor gıcık koca

sorma majorcan doğunca valla ısırcam poposunu..
eşime de diyorum çocuğa anlatırsın annen ne çekti senin için diye

ıcım rahat deıl dıye bsy yok bebek kendı deposundan beslenıo senn yedgn sadece senn dırencını arttırcak senı ayakta tutucak yemek yapma evde kahvaltı yıyınkarpuz peynr yıyın kv gt ole gecrn o cok zor ve kotu bsy ben 3 gundr yemek yapıorm 2 aydan fazla oldu mutfaga alısvers bıle yapmadm aldklarm hep cope gttı yenı yenı gıda ıcın markete ugruorum hatta bugun mıdem kotu anneme gdıcem neden kendıme ezıyet edeyımkı senn koca da bnmkı gbı muzurmus ahaha 9 ay bıle yeter heee ozamn dekı benm depo 9 ay yetıosa ben bsy yemıcem yemıcegme gore yemekte yapmıcam bak basının caresıne debakalım o nedıcek

Oyy kiyamam..Kizce iyi bile idare ediyorsun hic canini sıkma herkes bu kadar sansli olmuyor..
Bunlar minnoslarin sinyalleri ben burdayim dikkatli olun diyorlar

birileri bizi gözetliyorrr seni sezoşa soylıcem anan senle ılgılenmıo gozu hep bızde dıcema z buyusun de

O da bilmislik edip ben izin verdigim surece bakabilir der
Uyuyor ya ben bisy yapiyorum hemen bi elimdede tlf oluyor okuyorum sizi :)

Cekilis konusunda majorcuge katiliyorum :)
Daha cok var gerci ama olsun :)

Son düzenleme:
eskiden bir tane beauty vardı benim arkadaşlarım arasında yok.
sizin arkadaşlarınız arasında var mı kızlar???
hiç uğramaz oldu neden acaba?

slm kızlarrr bugun düşünüyorum düşünüyorum bişey eksik yapmadım ne yapmadım diye düşündümmm sonra wc de aklma geldiii
kk ya girmedimmmm
yeğenim bu aksam gidiyorr...az önce saçımı bi çektii hala zonkluyorrr

çekilişe cok var daha major haklı bnde plojo gibi düşünüyorumm..
belkii kk üzerinden şiirler ve şarkılarla kutlarız..:26:

Teyy allahim bu gun bi bogazim durmadiiii az daha dayanayim daha fazla kilo almayim diyorum ama ye ye hal oldun yahuu ne bulsam yiyorumm cok pis bogazin kahretsin daha bunun aksami var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ama majorcum birinin çekilişi yapması lazım, hiç bilmediğimiz birine mi yaptıralım o zaman???? bi kişi evet herkesi bilecek ama hiç kimseye çekiliş tarihine kadar bi şey söylemeyecek.... valla ben hiç tanımadığım insanlarla yaptım çekilişi hiç sorun yaşanmadı belki 40 kişiden fazlaydık... 1 kişi taşındığı için net bağlatması uzun sürmüş ve herkesten sonra göndermişti hediyesini, sonra dediğim de 1 veya 2 gün sonraydı.... ki çok erken gönderenler de olmuştu.... misal benhediye gönderimine başlama tarihi hemen gönderdim... 2. hediyesini alan benim kurbanım olmuştu :))))) diğer konuya da gelince bunu da düşünürsek aramızda gizli gizli yapmamız gerekir o zaman:))))

en iyisi herkes birini seçsin ve ona hediye alsın. buradan da duyursun, ben amayaa ya alcam desin ki başkası da amayaa ya almasın....

yada farklı düşünmeye çabalıyalım bakalım neler çıkacak. bi orta yol buluruz kiiiiii

Yıl dönümüne cok var ama kızlar tatiller başladı...
Nereye gitceksiniz. ..

Major biz uygun fiyata gittk demiştin nerelisin orası
Biz Didim düşünüyoruz ama eşimin izin günü belli değil :-(

telden yazıyorum kiii

Damlacıkolata alttaki yazıyı değiştirebiliyorsun. Ayarlardan bn değiştirdimm

telden yazıyorum kiii

biz Gümüldür'e Angora Beach Otel diye bir yere gidiyoruz canım.
7 Temmuzda içki olayımız olmadığından ramazana aldık
oruçta tutmuyoruz biz zaten eşim tutamazda mide problemi ilaçlarını düzenli kullanması gerektiğinden.
bende düşük tansiyon problemi olduğundan.

Son düzenleme:
eskiden bir tane beauty vardı benim arkadaşlarım arasında yok.
sizin arkadaşlarınız arasında var mı kızlar???
hiç uğramaz oldu neden acaba?

Benim arkadaslarimdada yok..
Zayifliyordu en son :)

Teyy allahim bu gun bi bogazim durmadiiii az daha dayanayim daha fazla kilo almayim diyorum ama ye ye hal oldun yahuu ne bulsam yiyorumm cok pis bogazin kahretsin daha bunun aksami var

Ohh masallah yarasin Kagan'a gitsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…