- 1 Eylül 2014
- 26.174
- 30.510
- 798
- 36
- Konu Sahibi watchthesunset
-
Arayıp, napıyorsun canım aksam aksam aradım esin evdedir yeni gelinsin işleriniz vardır belki kikikiki aradım ama müsaitsindir umarım diyorsan rahatsız olma ihtimali yüksek :))Ya bende arkdsima hep derim
(6 aylik evliyken bile) rahatsiz etmiyorum umarm . cunku bende sadece sevismenin uzerine aradiginda rahatsiz etmis olunmuyor. Basbasa tv izliyosanz bile rahatsiz etmis oluyolar. Yada bi yemek yiyosnz sohbet ediyosnz da ayi sekilde. Direkbel alti dusunmeyin karsitaraf kikirdese bile..
Sanırım öyle, ne yaşadılarsa artıkKendileri yeni evliyken sürekli sevişiyor olabilirler mi acaba sorusu geldi aklıma
Yok yok yapıyorlar.size öyle geliyor olmasın.
İnsanlar şu durumlarda ağırbaşlı bir tavır takınmayı bir türlü öğrenemediÇok takılmayın. Misafir gelmeye başlayıncada arkası kesilmiyor :) su faturasını görüp kıkırdayanları gördü bu gözler bana normal geliyor :)
Denizimmmmmmmmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmmmmmİnsanlar şu durumlarda ağırbaşlı bir tavır takınmayı bir türlü öğrenemedi
Denizimmmmmmmmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmmmmm
Ay anlamadım espiriyi denizimPeruk takmıştım tanıdın mı bileeeek,Filiz Akın tanınmıyodu yav
Oooy hemde kayınpederO şey ya bazı yöreler müjdeyi ister
Şaka bebişim,napıyorsun nasılsınAy anlamadım espiriyi denizim
Yemek iş güç ankara ayazı falan filan işte sen nasılsınŞaka bebişim,napıyorsun nasılsın
Islerinz vardir kikiki hic yapmadm. Ama ama cok yapildi hic te sinir olmadim. Sinir olck rahatsz olck ni durum degil gece gece kapimi asindirmiyorlar ya telefonda saka yapiyolar.Arayıp, napıyorsun canım aksam aksam aradım esin evdedir yeni gelinsin işleriniz vardır belki kikikiki aradım ama müsaitsindir umarım diyorsan rahatsız olma ihtimali yüksek :))
Olabilir sana gore rahatsız olacak bir durum olmayabilir bana gore 3 ay uzatılınca rahatsız edici bir duruma dönüştü, her insan farklı :)Islerinz vardir kikiki hic yapmadm. Ama ama cok yapildi hic te sinir olmadim. Sinir olck rahatsz olck ni durum degil gece gece kapimi asindirmiyorlar ya telefonda saka yapiyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?