Yeni gelinsin rahatsız etmeyelim dedik

Arayıp, napıyorsun canım aksam aksam aradım esin evdedir yeni gelinsin işleriniz vardır belki kikikiki aradım ama müsaitsindir umarım diyorsan rahatsız olma ihtimali yüksek :))

Çok takılmayın. Misafir gelmeye başlayıncada arkası kesilmiyor :) su faturasını görüp kıkırdayanları gördü bu gözler bana normal geliyor :)
İnsanlar şu durumlarda ağırbaşlı bir tavır takınmayı bir türlü öğrenemedi

Eee ne guzel iste .3 gunluk gelinken kv kp gorumce filan yatili geldi bize

Ne güzel düşünceli insanlarmış. Evinize alışın, birbirinize alışın, düzeninizi oturtun diye söylüyorlardır belkide yeni evlisiniz rahatsız etmeyelim diye,öküzün altında buzağı aramayın derim ben.

Bana garip gelmedi. Yeni evli olmayı cinselikle bağdaştırmadığım için olsa gerek. Yeni bir düzene alışmak kolay değil, bu anlamda söylediklerini düşünür ve çok da memnun olurdum. Aklıma cinsellik gelmezdi.

Arayıp, napıyorsun canım aksam aksam aradım esin evdedir yeni gelinsin işleriniz vardır belki kikikiki aradım ama müsaitsindir umarım diyorsan rahatsız olma ihtimali yüksek :))
Islerinz vardir kikiki hic yapmadm. Ama ama cok yapildi hic te sinir olmadim. Sinir olck rahatsz olck ni durum degil gece gece kapimi asindirmiyorlar ya telefonda saka yapiyolar.

Islerinz vardir kikiki hic yapmadm. Ama ama cok yapildi hic te sinir olmadim. Sinir olck rahatsz olck ni durum degil gece gece kapimi asindirmiyorlar ya telefonda saka yapiyolar.
Olabilir sana gore rahatsız olacak bir durum olmayabilir bana gore 3 ay uzatılınca rahatsız edici bir duruma dönüştü, her insan farklı :)

6 ay duydum ben. halada gerekmedikce gelmezler biz gideriz 4 yil oldu bu duzen boyle gider sende imalara takılma bosver. siz sevisin demiyor size kimse. siz yeni evli oldugunuz için oyle anliyorsunuz belkide. . ama kikirdiyolarsa ben olsam tersler yada dalga gecer yada imalarini direk dile dokerdim kimin dedigine bagli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…