Yeni gelinsin rahatsız etmeyelim dedik

Bu konuyu buraya açmışsınız da, esas burada "yeni gelin" muhabbetinin babası döner. Ben hayatımda yeni geline bilmemkaç ay gidilmez muhabbetini buradan öğrendim.

Her şeyin altında bir şey de aramayıverin zaten. Belli ki insanlar kötü niyetlerinden demiyor.

Türkiye de yaşıyorsun yapacak bir şey yok canıms, buradaki modeller böyle :)

Yeni evli insanlara ben de sık sık gitmek istemem, surekli sevistiklerini dusundugumden degil, hani basbasa kalmak isterler veya isleri, planlari vardir diye dusunurum.. Hoş, uzun yillar evli olsa da planlari olabilir ama demek istedigim ozellikle baslarda duzeni oturtmak, alismak, aile ve arkadaş iliskileri, başbaşa kalma durumları vs daha farkli olur diye dusunuyorum..
Imali imali kikirdemek cok çirkin tabii, o ayrı..

Balayından döndük görümcem gece mesaj atmış uyudunuzmu diye bende evimiz yakın uğrıcaklardı sandım sabah yazdım evet erken uyuduk vs bu arada gruptan yazısıyoruz. Ertesi gün tam yatıcaz yine mesaj uyudunuzmu diye . Banamı yazıyosun dedim diğer görümcem evet sana yazmış dedi napıcak ya benim uyuyup uyumadığımı iki gündür dedim meraklı işte dedi. Birdaha sormadı. Yeni evliyken kuzenim 11:30 mesaj atmaya başlar çıldırırırdım evlenene kadar kimseden ses çıkmıyodu evlendikten sonra gece gece mesaj atmalar ne diye biraz zaman geçince bittiler şükür meraklarından çatlıyolardır. Sizde bişey demiyosanız ölmüşlerdir valla ne yapıyosunuz diye

Ne hoş. Ben hiç yeni evliliği yaşayamadım. Herkes tarafından bir yerlere davet edilmekten, yine herkes tarafından evime davet etmemi beklemelerinden, davet etmediklerim tarafından tripler yemekten . 2 ayda isyan bayrağını çekmiştim. Çevrenizdekiler düşünceli insanlarmış

aynen bazı yöreler mujdeyi ister ...geçen sene akdeniz bölgesinin bir ilinde geçen bir olay anlatayım : gerdek gecesinde erkek tarafı malesef hödük gibi kapıda beklemişler..birşeylerin müjdesini
Kayınbaba yeterince kötü zaten bide tüm sülale dahada kötüymüş :/

Bunun bir çaresi yok bence bu insanların zihniyeti de kadının bir mal gibi eşya gibi görüldüğü bir toplumun sonucu. Sadece üzülüyorum o insanlar için ben. Bosverin...

zaten bir bu mevzu
2- Muz yerken dönen geyik. ooo demek muz yiyorsun, muz mu o

İyi de herkes sanki kadı. Art niyet aramış gibi niye yaklaşmış anlamdım. Bu ülkede epey kadın ve erkek sadece evlenince seks yapıyor, bir kısım insanda bu yeni evli çiftlerin tavşanlar gibi gece gündüz seviştiklerini düşünüyor yani. Abuk subuk cinsel imalar olan şakalar yapan, kikirdeyen bir sürü absürt insan var.

Sevgili üye bozun birini alsınlar ağızlarının payını.

Davet bekliyolardr hep bahane

yeni gelinsin cümleleri bitince
bir cocuk doguramadın bak yaşın geçiyor cümlelerini duyacaksın
:)

Şimdi cevap yazacaktım ama okuyacak vaktiniz yoktur rahatsız etmeyelim keza yeni evlisiniz

Bana öyle gelmiyor, başta eşimle espirisini yapıyorduk ama 3 ay oldu hâlâ devam edince gözüme batmaya başladı
Belki de sadece cinsellik için söylemiyorlardır. Kocanızla işiniz vardır, evin işi vardır vs diye. Ya da evliliğin tadını çıkarın diye. Benim apartmanımda komşum ben yaprakları dışarı süpürürken görünce eşimin çıktığını gördüğü halde “kızım yeni evlisin yorma kendini bırak evliliğinin tadını çıkar” diyor. Yani genel olarak evliliğin ilk yılında insanların rahat etmesi gerektiğini düşünüyorlar sanırım. Malum düğün stresini de atlattık kolay bir şey değil ev kurma süreci:)

İnsanlar sevismenizden degil, evinizi duzeninizi kurmak icin zaman verilmesi gerektiginden sozediyor olabilir mi?
ben de öyle düşünüyordum hatta geçen bi arkadaşa dedim nasıl evliliğe alışabildin mi dedim uamrım öyle düşünmemiştir O.O

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…