Yeni gelinsin rahatsız etmeyelim dedik

Ee ne guzel iste
Ben iki evliligimde de yeni gelinim rahatsiz olurum gelen gidenden diyip istemedigim herkesin ayagini kendim kestim

Çocuğun olduğunda

Sen oyle dusunuyorsundur, gelin gelinsin ya niyeti tamda anlamamissindir malum isiniz cok

Sanki konuyu ben actim. :)
Bunun duzen kurmakla ilgisi yok.10 dk telefonda konusunca duzen mi kurulmuyor.Basbaya ima belli malesef.Neyseki 4 ay gecti.Misafirlige gelme talepleri basladii

Doğru düşünmüşler, biz o aylarda her gün sevişiyorduk:)
İnsanlar ilk zamanlarda böyle düşünebilirler, bunda rahatsız olunacak birşey Yok bence.

En az birlikte oldugumuz zamanlar ilk 5-6 aydı çünkü o süre hep kavga ile geçti.
Bana böyle söylense mahsuru yok gelebilirsiniz enazından kısa bi süre kavga etmeyiz derdim.
Ayrıca sadece sevişmekten bahsetmiyorlardır , alışma sürecinde rahatsız etmeyelim evin düzenini oturtsun falan die düşünüolardır.

Ne güzel iste daha yeni evliyken ben de bana kimse gelsin istemezdim sen de bi alemmissin.evinin esinle bas basa olmanin tadini cikar.nasilsa baslarlar hayirli olsuna gelmeye merak etme.
hem daha dur sirada "hamile misin" lafini duycaksin yakinda merak etme
kulak tikamaktan baska care yok

Valla bende 1 aylik yeni gelinim ama bu ev yoklamalari hic bitmiyor ansizin bi aksam pat diye cikip geliyor evini merak ettik diye cikan geldi cikan geldi o yuzden sanslisin bence

Hemen hemen yakın tarihlerimiz anladığım kadarıyla. Ne güzel açıkcası bize pek diyen olmadı . Tam tersi maşallah çok gelenim oldu . İnsanları severim ben de gelmelerini istedim ama bazen sıkıyor .

Keşke bizim kankilerde böyle düşünse

Biz 3bucuk yıllık evliyiz biri erken veya geç ararsa eşim hemen "biz yeni evliyiz rahatsız etmeyin" deyip basıyor kahkahayı.
Takılmayın ya herşey de o iş değildir zaten öyle durum olsa kimse telefonunu açmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…