Yeni gelinsin rahatsız etmeyelim dedik

Tövbeler olsunayıplarlarsa da bunlar hep yeni gelinlikten derim

Çabuk kaptın bakıyorum.
Takma, millet en azından kibar davranmaya çalışıyor "Rahatsız ediyorum ama" diyerek, sizi baş başa bırakması gerektiğini biliyor. Aramadan önce de "Ay hala sevişiyorlardır" diyorlar, kendi seviştikleri süreden bir tahminle. Ya da çok sevişgen bir görüntü vermiş olabilirsiniz çift olarak. O da var tabi

Yeni evli arkadaşım var. Evine davet ettiği zaman gidiyorum. Herhalde müsait değilse beni çağırmaz. Öküz değil ya.
Ben de yeni evli sayılırım. 15 aylık .çağırdığımda geliyor. Çünkü ben de öküz degilim.

Rahatsız etmeyeyim demek başka..

Yeni gelinsin rahatsiz etmeyeyim demek başka.

Evet bal gibi sizin anladığınız şeyi ima ediyorlar.

Bi daha yeni gelinsin ben rahatsız etmeyeyim diyene "he biz öküz olduğumuz için müsait olup olmadığımızı bilmiyorduk iyiki söyledin" deyin.

Terbiyesizliginiz anında bütün memlekete yayılır .daha kimse size bi şey ima etmez.

Ha bu arada evet.

O size saçma sapan imalar yaparken terbiyesiz değil... ama siz kendinize öküz dediğiniz için terbiyesizsiniz.

Biz toplum olarak bu kadar cahiliz işte.

Whatsap durumumu uyuyordan çıkarıp sevisiyor yapmaya karar verdim. Kesin çözüm 7/24 kimse aramaz.

Ben de 5 aylık evliyim hala aynı şeyleri duyuyorum. Bence yeni evliliğe 2 ay sınırı konsun:)

Yeni gelinlere ima etmek dogal onlara gore. Bu saygısızlık degil ama ters cevap versem ben saygısız olurum evet o yuzden sonu gelsin diye bitmesini bekliyorum sadece

Ben de 5 aylık evliyim hala aynı şeyleri duyuyorum. Bence yeni evliliğe 2 ay sınırı konsun:)
Sen artık level atlamış yokmu bişeyler aşamasına gelmişsindir. gecen gun biri korunup korunmadığımı bebek yokmu gibi bişeyler saçmaladı devamı gelir bunların, yeni sürüm de bu heralde

Ben 6-7 aylık evliyken eşimin annesi bir gece rahatsızlanmış sabaha kadar uyumamış. Sabah acile gidiyor kalp krizi geçirmiş. Yan dairede oturuyor. Bizi rahatsız etmek istememiş, kızı söyledi bana ima etmedi açık açık söyledi.

Ne güzel iyi yanından bakın en azından halden anlıyorlar demek ki benim kv kp ve kaynım aynı sehirde yasamamıza ragmen balayı dönüsünde oğlumuzu özledik diyip yatılı geldiler sonra kendileri döndü 30 dk mesafedeki evlerine, oğullarını bıraktılar haftalarca bize... Allah beterinden sakınsın bence :)

Benimkilerin level atlamış hali

Evet çok kişi yazmış ilk haftasında, ertesi gün evimize geldiler diye. O daha kotu cidden iyi tarafından bakmak lazım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…