- 16 Temmuz 2010
- 19.690
- 55.175
- 1.123
- Konu Sahibi watchthesunset
-
Bizim evede gel aradaİyiyim kuzum yolda yazıyordum,şarjım bitti,yeni geldim eve:)
Tövbeler olsunayıplarlarsa da bunlar hep yeni gelinlikten derim
Neeeeeeeeeeeeee nasıl yani. OhaBen anladım sizi. Ben şuan 6 yıllık evliyim ama o zamanları hatırladım .)tamda anlattığıniz gibi . Hatta 45 yaşlarında bı kadin amirim .yüzü guluo memnun kalmis demisti.
Whatsap durumumu uyuyordan çıkarıp sevisiyor yapmaya karar verdim. Kesin çözüm 7/24 kimse aramaz.Çabuk kaptın bakıyorum.
Takma, millet en azından kibar davranmaya çalışıyor "Rahatsız ediyorum ama" diyerek, sizi baş başa bırakması gerektiğini biliyor. Aramadan önce de "Ay hala sevişiyorlardır" diyorlar, kendi seviştikleri süreden bir tahminle. Ya da çok sevişgen bir görüntü vermiş olabilirsiniz çift olarak. O da var tabi
Whatsap durumumu uyuyordan çıkarıp sevisiyor yapmaya karar verdim. Kesin çözüm 7/24 kimse aramaz.
Ben de 5 aylık evliyim hala aynı şeyleri duyuyorum. Bence yeni evliliğe 2 ay sınırı konsun:)Watchthesunset nasılsın aradım ama müsait misin? Yeni gelinsin rahatsız etmemişimdir umarım (imalı imalı gülüşler)
Canım nasılsın akşam akşam aramayacaktım eşin evde olabilir, yeni gelinsin rahatsız etmeyeyim dedim umarım rahatsız etmemişimdir
( kikirdemeler)
En son hatrısayılır bir teyze bizim buralara oğlunu ziyarete geldi. Buraya geldiğini duydum aradım evime davet ettim.
Sen yeni gelinsin hiç rahatsız etmiyim ben sizi müsait değilsindir bir ara uğrarım ayaküstü sana dedi imalı imalı.
Bu gibi cümleleri 3 aydır her arayandan duyuyorum.
En son birini bozacağım. Düşüncelisiniz tamam da bu kadar rahatsız edici bir düşünceli olma şekli olamaz
Yeni evliyiz diye 7/24 sevisiyoruz mu zannediyor bu insanlar
3 ay oldu bir bitin artık, merak ediyorum bize ne zaman normal evliler gibi davranacaklar, umarım rahatsız etmedimler imalı gülüşler ne zaman son bulacak bunun bir süresi var mı
Yeni gelinlere ima etmek dogal onlara gore. Bu saygısızlık degil ama ters cevap versem ben saygısız olurum evet o yuzden sonu gelsin diye bitmesini bekliyorum sadeceYeni evli arkadaşım var. Evine davet ettiği zaman gidiyorum. Herhalde müsait değilse beni çağırmaz. Öküz değil ya.
Ben de yeni evli sayılırım. 15 aylık .çağırdığımda geliyor. Çünkü ben de öküz degilim.
Rahatsız etmeyeyim demek başka..
Yeni gelinsin rahatsiz etmeyeyim demek başka.
Evet bal gibi sizin anladığınız şeyi ima ediyorlar.
Bi daha yeni gelinsin ben rahatsız etmeyeyim diyene "he biz öküz olduğumuz için müsait olup olmadığımızı bilmiyorduk iyiki söyledin" deyin.
Terbiyesizliginiz anında bütün memlekete yayılır .daha kimse size bi şey ima etmez.
Ha bu arada evet.
O size saçma sapan imalar yaparken terbiyesiz değil... ama siz kendinize öküz dediğiniz için terbiyesizsiniz.
Biz toplum olarak bu kadar cahiliz işte.
Sen artık level atlamış yokmu bişeyler aşamasına gelmişsindir. gecen gun biri korunup korunmadığımı bebek yokmu gibi bişeyler saçmaladı devamı gelir bunların, yeni sürüm de bu heraldeBen de 5 aylık evliyim hala aynı şeyleri duyuyorum. Bence yeni evliliğe 2 ay sınırı konsun:)
Mucize gibi ama hala hiç kimse sormadı. Ben de nerede kaldılar diye merak etmiyor değilimYeni gelinlere ima etmek dogal onlara gore. Bu saygısızlık degil ama ters cevap versem ben saygısız olurum evet o yuzden sonu gelsin diye bitmesini bekliyorum sadece
Ne güzel iyi yanından bakın en azından halden anlıyorlar demek kiWatchthesunset nasılsın aradım ama müsait misin? Yeni gelinsin rahatsız etmemişimdir umarım (imalı imalı gülüşler)
Canım nasılsın akşam akşam aramayacaktım eşin evde olabilir, yeni gelinsin rahatsız etmeyeyim dedim umarım rahatsız etmemişimdir
( kikirdemeler)
En son hatrısayılır bir teyze bizim buralara oğlunu ziyarete geldi. Buraya geldiğini duydum aradım evime davet ettim.
Sen yeni gelinsin hiç rahatsız etmiyim ben sizi müsait değilsindir bir ara uğrarım ayaküstü sana dedi imalı imalı.
Bu gibi cümleleri 3 aydır her arayandan duyuyorum.
En son birini bozacağım. Düşüncelisiniz tamam da bu kadar rahatsız edici bir düşünceli olma şekli olamaz
Yeni evliyiz diye 7/24 sevisiyoruz mu zannediyor bu insanlar
3 ay oldu bir bitin artık, merak ediyorum bize ne zaman normal evliler gibi davranacaklar, umarım rahatsız etmedimler imalı gülüşler ne zaman son bulacak bunun bir süresi var mı
Cok değil, yakında gelirlerMucize gibi ama hala hiç kimse sormadı. Ben de nerede kaldılar diye merak etmiyor değilim
Benimkilerin level atlamış haliBen 6-7 aylık evliyken eşimin annesi bir gece rahatsızlanmış sabaha kadar uyumamış. Sabah acile gidiyor kalp krizi geçirmiş. Yan dairede oturuyor. Bizi rahatsız etmek istememiş, kızı söyledi bana ima etmedi açık açık söyledi.
Evet çok kişi yazmış ilk haftasında, ertesi gün evimize geldiler diye. O daha kotu cidden iyi tarafından bakmak lazım:))Ne güzel iyi yanından bakın en azından halden anlıyorlar demek kibenim kv kp ve kaynım aynı sehirde yasamamıza ragmen balayı dönüsünde oğlumuzu özledik diyip yatılı geldiler sonra kendileri döndü 30 dk mesafedeki evlerine, oğullarını bıraktılar haftalarca bize... Allah beterinden sakınsın bence :)
Tık Tık TıkBizim evede gel arada
Tebrikler, bu espiriyi yapan 3.kişisinizKonuya yorum yapacaktım ama,
Madem yeni gelinsin,
Rahatsız etmiyim,
Başka zaman yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?