- 29 Eylül 2016
- 279
- 256
- 53
Kötü örneklere rastlamışsınız. Ben her yıl 18 ve üstü yaş 250 civarında gençle çalışıyorum. Dediğiniz gruba giren çok az bir kısım var. O gençlere anne babaları başta olmak üzere biz model oluyoruz. Bizler onlara doğru örnek olursak onlar da daha saygılı olabilirler. Önemli olan empati kurabilmek.Iyi geceler herkese. Aslinda uzun suredir farkinda oldugum bir olay bu. Yeni genclik saygi nedir edep adap nedir bilmiyor. Geneli icin konusuyorum tabiki. Cok fazla bozulma var toplumda. Klasik olacak ama hicbirsey bizim zamanimizdaki gibi degil.
Bugun yasadigim olayi anlatiyim. Otobus terminalinde umumi tuvalet. Sira var ve herkes otobusune yetisme derdinde. Benim yaslarimda bir kadin biraz cabuk olursaniz otobuslere yetisecegiz dedi normal bir sekilde ortama. Tuvalet kabininden 18 lerinde bir kiz cikti. Kirpikler filan takma gece yarisi. Ben cok cabuk ciktim. Şırrrr diye işedim ciktim hemen hic bekletmedim sizi dedi. Ardindan bir arkadasi cikti. Baksana ben donumu bile cekmedim dedi. Hakkaten de disarda duzeltti. Iyi kapatmissin bari dedi bi teyze. Bu iki kiz da kapatmasa ne olacak ki cani isterse kapatmaz diye cikisti. Sonra birbirleriyle bu sekilde konusmaya devam ettiler nasil tuvaletlerini yaptiklarini herkese duyurmaya calisarak abarti ve argo kelimelerle anlatmaya devam ettiler ki ortamdam ayrildim.
Neden bu yozlasma. Neden bu saygisizlik. Ben ürküyorum bu dunyaya cocuk getirmeye.
Bizimkiler de abimi evlenmeden önce yapmışlar hatta öyle bi yapmışlar ki kardeşim türkiyenin en iyi ünisinde tıp okuyor şu an. Demek ki neymiş genelleme yapmamaya gayret göstermeliymişiz.
Hamile kalırım doğurmam zihniyetinin de sizi niye bu denli rahatsız ettiğini merak ettim doğrusu. İster doğurur ister doğurmaz ayol.Siz kimsiniz ahkam kesiyorsunuz?
Onu sormadım bakAnnenin takma kirpiğide varmıymış takma kirpik yoksa sorun yok :)
Bence o yanlış ifade etti kendini. Konuyla alakası olmadığı belli zaten. Başka birşey vurguladı.iyide tuvaletteki kızlarla alakası ne?
kızların pç olduğunu iddia etmek o yorumu yazan kişiye mi kaldı..
Iyi geceler herkese. Aslinda uzun suredir farkinda oldugum bir olay bu. Yeni genclik saygi nedir edep adap nedir bilmiyor. Geneli icin konusuyorum tabiki. Cok fazla bozulma var toplumda. Klasik olacak ama hicbirsey bizim zamanimizdaki gibi degil.
Bugun yasadigim olayi anlatiyim. Otobus terminalinde umumi tuvalet. Sira var ve herkes otobusune yetisme derdinde. Benim yaslarimda bir kadin biraz cabuk olursaniz otobuslere yetisecegiz dedi normal bir sekilde ortama. Tuvalet kabininden 18 lerinde bir kiz cikti. Kirpikler filan takma gece yarisi. Ben cok cabuk ciktim. Şırrrr diye işedim ciktim hemen hic bekletmedim sizi dedi. Ardindan bir arkadasi cikti. Baksana ben donumu bile cekmedim dedi. Hakkaten de disarda duzeltti. Iyi kapatmissin bari dedi bi teyze. Bu iki kiz da kapatmasa ne olacak ki cani isterse kapatmaz diye cikisti. Sonra birbirleriyle bu sekilde konusmaya devam ettiler nasil tuvaletlerini yaptiklarini herkese duyurmaya calisarak abarti ve argo kelimelerle anlatmaya devam ettiler ki ortamdam ayrildim.
Neden bu yozlasma. Neden bu saygisizlik. Ben ürküyorum bu dunyaya cocuk getirmeye.
Bir taraf terbiyesiz ama diğer taraf az değil. Makyaj sizi ilgilendirmezIyi geceler herkese. Aslinda uzun suredir farkinda oldugum bir olay bu. Yeni genclik saygi nedir edep adap nedir bilmiyor. Geneli icin konusuyorum tabiki. Cok fazla bozulma var toplumda. Klasik olacak ama hicbirsey bizim zamanimizdaki gibi degil.
Hahhaaa valla gündüz yazacaktım ben bunu da işim çoktu... gelinler neden mutsuz ??Yav gençler çok edepsizse buraya bu kadar kayınvalide konuları niye açılıyor ?!
Diyin hele
Berbat derken burada olan yeni nesil üyelerine de hakaret etmiş oluyorsunuz.Anne babalar , toplum , diziler , okul Çevresi , öğretmenler , hepimiz sorumluyuz gençliğin bu kadsr berbat olmasından.
Sesli güldüm yeminle. Şırrrr diye işedim ciktim hemen hic bekletmedim sizi dedi. Ardindan bir arkadasi cikti. Baksana ben donumu bile cekmedim dedi. Hakkaten de disarda duzeltti. Iyi kapatmissin bari dedi bi teyze.
Hakaret mi ?Berbat derken burada olan yeni nesil üyelerine de hakaret etmiş oluyorsunuz.
Ayrıca cahil bi toplumun aynası bence o terbiyesiz çocuklar.
Savaşma seviş demişler bacım .sevişmek kötü bir şey değildir . He sevişmeyi bilmiyorsan o ayrı .Sevisirim evlenmem Hamile kalirim dogurmam Bu zihniyetin besledigi cocuklar da boyle oluyo malesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?