Burnuna hızma takanlar bile var töbe tanrımaben kızları komik buldum şahsen bana birisi "şırrrr diye işedim" dese gülerdim neden sinirleneyim ben nerenin düşesiyim de sinirleneceğim?
keşke kızla ben karşılaşsaydım hem, takma kirpiği çok kullanma ipek yaptır derdim.
Burnuna hızma takanlar bile var töbe tanrıma
Dışarda derken sanki otogarın ortasında düzeltmiş kız öyle bi tepkiyok artık, donunu dışarda düzeltenler de varmış yeni okudum bak
Zina olarak kastettiğiniz evlilik dışı ilişkiyse, birçok Avrupa ülkesinin başına felaketler geliyor olurdu, halbuki kötü olaylar bakımından pek çoğu Müslüman olan Orta Doğu ülkelerinin burnu felaketten çıkmıyor; savaş, kargaşa... Doğa olayları ise tamamen iklim ve yeryüzü şekillerinin yarattığı eğilim ile ilişkili, zina ile bir alakası yok.Biryerde zinalar cogaldimi felaketler artar tabi siz bilemediginiz icin komik geliyor size..keske bilseydiniz..
Bizimkiler de abimi evlenmeden önce yapmışlar hatta öyle bi yapmışlar ki kardeşim türkiyenin en iyi ünisinde tıp okuyor şu an. Demek ki neymiş genelleme yapmamaya gayret göstermeliymişiz.Sevisirim evlenmem Hamile kalirim dogurmam Bu zihniyetin besledigi cocuklar da boyle oluyo malesef..
Sevisirim evlenmem Hamile kalirim dogurmam Bu zihniyetin besledigi cocuklar da boyle oluyo malesef..
ama daha tahammülsüz, hoşgörüsüz her fırsatta herkesi eleştirme hakkını kendinde gören bir ebeveyn topluluğu var.
birde belli yaş üstünde olup
gençliğinde hiç birşey görmeyip , yasayamayip
suan günümüz teknolojiyle ne yapacağını kime saldiracagini şaşırmış.
bastırılmış duyguları nasıl açığa çıkaracağını bilemeyen bir gurup var.
Sevisirim evlenmem Hamile kalirim dogurmam Bu zihniyetin besledigi cocuklar da boyle oluyo malesef..
Sen ipek kirpiğini Ankara'da nerde yaptırdın Sassyassy? Bir de bazıları dökülüp bazıları kaldığı oldu mu ipek kirpiklerinden? Arkadaşım dökülenler olunca çok kötü görünüyor diyordu.Aydınlat beni !!ben kızları komik buldum şahsen bana birisi "şırrrr diye işedim" dese gülerdim neden sinirleneyim ben nerenin düşesiyim de sinirleneceğim?
keşke kızla ben karşılaşsaydım hem, takma kirpiği çok kullanma ipek yaptır derdim.
Sen ipek kirpiğini Ankara'da nerde yaptırdın Sassyassy? Bir de bazıları dökülüp bazıları kaldığı oldu mu ipek kirpiklerinden? Arkadaşım dökülenler olunca çok kötü görünüyor diyordu.Aydınlat beni !!
Bakıcam , ben de Türkan Şoray kirpiği istiyorum.Teşekkür ederim.ipek kirpiklerimi incek tarafında bir yere yaptırmıştım ilk önce ama orası kapandı. ondan çok memnundum hiç dökülme filan yapmamıştı. 1 ay filan oluyor yenilettim, mutlukent tarafında harem diye bir yerde. ilki gibi güzel olmadı ya böyle sert oldu ama görüntüsü çok güzel hissiyat kötüyine de tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?