- 26 Ekim 2015
- 8.468
- 20.459
- 348
Siz de gençsiniz yaşınız doğru ise 29 yaş bu gençlik diye genelleme yapmak için çok genç
Sabahın 4 ünde olayın hemen sonrasında burada konu açtığınıza göre de siz de sosyal medyada yaşıyorsunuz
Kızlar kadını ti ye almış ben yapamazdım ama onlar yapmış
Bir de gerçekten çabuk olsun diye düzeltmemiştir belki üstünü neden hemen kötü niyet arıyoruz ki
İki gencin sabahın 4 ündeki basit şakalarını abartmaya gerek yok bence bu arada şırrr diye işedim sözünde de çok anormal bir durum yok doğal olarak öyle yapılıyor
Şimdi konu bu mu anlamadim? Konu genclerin veya yaşıtlarimin rahatlıgı. Ve evet bazı argo küfürlü konusmalardan ben de son derece rahatsızım. O kadayazımdan bu kelimelerden mi rahatsiz oldunuz? Konu insanlarin konuşmalardaki rahatlığı.Ne yapıyor olabilir sizce içeride?
Hayır da insanlar bilerek oyalanıyor, kötülük olsun diye geç çıkıyor gibi suçlamalarda bulunmuşsunuz. Diyorum ki kim bunu neden yapsın? İçeride uzun süre kalan birinin bir sorunu vardır veya regldir belki. Anlayış gösteriyor musunuz ki anlayış bekliyorsunuz? Sözüm sırf size değil, genel. Yaşlıların ağzındaki dedikoduları da duymuyorsunuz demek ki. Ne namusunuzu ne edebinizi bırakırlar 2 hareketinizde. Bağırıp çağırmazlar genelde. Sinsi sinsi kuyunuzu kazarlarŞimdi konu bu mu anlamadim? Konu genclerin veya yaşıtlarimin rahatlıgı. Ve evet bazı argo küfürlü konusmalardan ben de son derece rahatsızım. O kadayazımdan bu kelimelerden mi rahatsiz oldunuz? Konu insanlarin konuşmalardaki rahatlığı.
25 yaşındamısınŞimdi konu bu mu anlamadim? Konu genclerin veya yaşıtlarimin rahatlıgı. Ve evet bazı argo küfürlü konusmalardan ben de son derece rahatsızım. O kadayazımdan bu kelimelerden mi rahatsiz oldunuz? Konu insanlarin konuşmalardaki rahatlığı.
Yav gençler çok edepsizse buraya bu kadar kayınvalide konuları niye açılıyor ?!
Diyin hele
Yav gençler çok edepsizse buraya bu kadar kayınvalide konuları niye açılıyor ?!
Diyin hele
Ben de bi bana mı normal geldi diye bakınıyordum.
Kızlar teyzeyi tiye almış; hatta bunda bi saygısızlık da yok, kadın geç kalmasın-altına işemesin diye çıkıvermişler.
Kadınlar tuvaletinin içinde zaten, gecenin dördünde donunu kapı dışında çekiverse, bunu da "Donumu bile çekemedim" diye arkadaşına söylese ne olacak?
"Teyze kusura bakma işim uzun, çıkamam" deyip kadını kıvrandıra kıvrandıra altına mı işetseydiler?
18 yaşın hınzırlığı işte, olabilir, iki gülmüş eğlenmişler kendi kendilerine.
Ben bunda bi edepsizlik göremedim, toyluk ve kanın deli akmasını gördüm. Üstelik elin kadınlarının gereksiz yere kendilerini azarlamasına izin vermeyecek kadar akıllılar da.
Bence enbüyük dert gece gece takma kirpikleri olması :)
Halbuki saçları iki yandan toplanmış terliğin içinde dize kadar çorap üstlerinde cicili cili helli kittyli fistan olup sinip peki teyzecim ben içimde tutar taş yaparım sen benim yerimede yap demeleri gerekirdi
Değil mi ama?
Aslında bence sorun donda.
Don giymeseydi "Donumu bile çekemedim" diyemeyecek, böylece edepsiz olmayacaktı.
Don giymeyin kızlar.
Konuyu oraya getirmek aşırı zeka belirtisi zatenBunların hepsi, kendi kocam kendi kararım, ister sevişirim ister boşanırım dediklerinden oluyor Name
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?